frozex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και απαντήστε μου στο ερώτημα του τίτλου... Πιστεύω πως είναι διαφήμιση για να clickάρω στο "Αμέσως αφαιρέστε τους ιούς!" αλλά θέλω να μου πείτε και εσείς. EDIT: από αυτό το κινητό δεν μπαίνω σε πορνόsite....
inflation Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 1.πάτα το home button 2. κλεισε τις προσφατες εφαρμογές 3. αν δεν πετυχαίνει τιποτα τότε κλεισε το κινητό πατώντας παρατεταμένο το power Φυσικά και δεν είναι αληθινό, δεν συζητάω για το συντακτικό και τους χρόνους που χρησιμοποιεί. Αν εμφανίζεται συνέχεια κάτι έχεις εγκαταστήσει εσύ στο κινητό. Έχεις καμία ιδέα;
frozex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 δεν είναι μόνιμο... πως εμφανίστηκε... είχα να μπω πολύ καιρό insomnia και όταν μπήκα σκρόλαρα στην αρχική και άνοιγα σε νέα καρτέλα τα άρθρα που με ενδιέφεραν, σε δύο καρτέλες από τις 10 ξέρω γω μου άνοιξε αυτό αντί να μου ανοίξει το άρθρο, επιπλέον ξέχασα να πω πως μου άνοιξε κάτι Site: τέτοιο (δεν είναι αυτό στην φώτο απλώς θέλω να δείξω πως ήταν κάτι παρόμοιο που έμοιαζε με ειδοποίηση από το κινητό) το οποίο έγραφε κάτι παρόμοιο με τις άλλες φωτογραφίες αλλά δεν το έχω σε screenshot.
inflation Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 παρακολούθησέ το έχει να κάνει με τις διαφημίσεις που φορτώνουν ανάλογα με το θέμα των ιστοσελίδων, αν επιμείνει σε πολλά site μάλλον πρέπει να ελέγξεις τις εφαρμγοές που έχουν μπει στο κινητό 1
NEFTIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Κάνε μια εκκαθαριση της cache και cookies του browser, άνθρωπε. Αν δε πετύχει, κάνε βεντουζες.
frozex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Κάνε μια εκκαθαριση της cache και cookies του browser, άνθρωπε. το έκανα... ρε σεις δεν το βγάζει κάθε φορά δυο φορές το έβγαλε σε μια μέρα και μετά από τότε τίποτα, απλώς τώρα μπόρεσα και το ανάρτησα για να μου πείτε τη γνώμη σας.
lovesucks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το ιδιο συνεβη κ στο δικο μου κινητο οταν πρωτομπηκα στο insomnia.εκλεισα την σελιδα εκανα κ μια επανεκκινηση κ εκτοτε δεν μου το χει ξαναεμφανισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα