Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω την windforce 2x 750ti εδω και  6μηνες και απο προχτες εχεις αρχιζει και τα παιζει.

Στα ξαφνικα πριν 2 μερες εκει που εβλεπα youtube,μαυρισε η οθονη και μετα απο καποια δευτερα μου βγαλε μηνυμα οτι σταματησε να ανταποκρινεται η καρτα,την ιδια μερα οταν επελεγα σαν κυρια συσκευη ηχου το hdmi,δεν δουλευε κανενας player,ουτε to youtube ουτε ο vlc.

Εκανα απεγκατασταση με ddu τους driver που μου εβαλαν αυτοματα τα win10 και περασα αυτους που ειχα πριν λιγο καιρο.

Ενω στην αρχη δουλευε κανονικα,μου το εκανε παλι και μονο με restart διορθωθηκε προσωρινα.Εν ολιγης η οθονη μαυριζει πολλες φορες την ημερα και μαλιστα ενω εγραφα το θεμα αυτο,αρχισε να μαυριζει και μετα να αναβοσβηνει συνεχως η οθονη με το ιδιο μηνυμα.

Η καρτα εχει εγγυηση 1,5 χρονο ακομα,αλλα δεν ειμαι σιγουρος στο τι φταιει,καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

edit.H καρτα στα παιχνιδια δεν μου βγαζει προβλημα προς το παρον και την ετρεξα σε fumark και σε heaven benchmark χωρις κανενα προβλημα με μεγιστη θερμοκρασια 65c.

Δημοσ.

Καλυτερα τραβα βιντεο με το προβλημα και στειλε την rma.

Αν ηταν καμια βαττοβορα καρτα θα ελεγα τροφοδοτικο, αλλα θα ειχε θεμα και στα παιχνιδια.

Μηπως αν κλεισεις το hardware acceleration δεν εχεις θεμα?

Δημοσ.

Ευχαριστω αρχικα για την απαντηση,

Το σκεφτηκα και εγω αυτο με το ha αν και ανοησια που δεν το δοκιμασα,οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω,

Οποτε ειναι δυνατον το ha να προκαλει προβλημα σε αναπαραγωγη video με τον vlc?Επισης το προβλημα με το κρασαρισμα που τρωει στο ακυρο ειναι σαν ανεξαρτητο απο το προβλημα με το hdmi.Οπως και να χει αν δεν πιασει η λυση αυτη,θα την παω για τσεκαρισμα,αν και φοβαμαι οτι επειδη δεν το κανει συχνα ή μαλλον το κανει χωρις κανονα,να μην την δεχτουν.

Δημοσ.

εγω παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι εχει θεμα η καρτα...

το μυνημα που σου βγαζει λεει κατι για τους οδηγους της καρτας οτι σταματατησε να ανταποκρινετε κατι τετοιο ?

αν ειναι αυτο το εχω δει πολλες φορες τελευταια...δεν ειμαι σιγουρος τι το προκαλει το επαθα και εγω μετα απο αλλαγη καρτας 

με μια 650τι λες και κατι δημιουργει καποιο conflict με τους οδηγους κλπ...

δοκιμασα αλλους οδηγους ετσι αλλιως τπτ..τελικα το θεμα λυθηκε μονο μετα απο φορματ και αλλαγη εκδοσης λειτουργικου..

Δημοσ.

εγω παλι δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι εχει θεμα η καρτα...

το μυνημα που σου βγαζει λεει κατι για τους οδηγους της καρτας οτι σταματατησε να ανταποκρινετε κατι τετοιο ?

αν ειναι αυτο το εχω δει πολλες φορες τελευταια...δεν ειμαι σιγουρος τι το προκαλει το επαθα και εγω μετα απο αλλαγη καρτας 

με μια 650τι λες και κατι δημιουργει καποιο conflict με τους οδηγους κλπ...

δοκιμασα αλλους οδηγους ετσι αλλιως τπτ..τελικα το θεμα λυθηκε μονο μετα απο φορματ και αλλαγη εκδοσης λειτουργικου..

Τα win10 τα εχω απο το μαρτιο χωρις κανενα θεμα και εβαλα drivers που χρησιμοποιω καιρο για να ειναι σιγουρο οτι δεν φταινε οι τελευταιοι.

Δημοσ.

Τα win10 τα εχω απο το μαρτιο χωρις κανενα θεμα και εβαλα drivers που χρησιμοποιω καιρο για να ειναι σιγουρο οτι δεν φταινε οι τελευταιοι.

δεν ειναι θεμα τον τελευταιων η οχι... .

κανεις παντα τι διαδικασια με ddu οταν αλλαζεις οδηγους η οχι ?

δε ξερω σου λεω και εγω δεν εβγαλα ακρη γενικα και το εψαξα και στο νετ και παντου...

ειναι λες και κατι κανει καποιο conflict με τους οδηγους...ισως καποια στοιχεια να μενουν απο παλαιοτερους και γινεται το μπερδεμα

δε ξερω..

παντως μετα το φορματ ισιωσαν ολα...τωρα τι να σου πω...αν θες το δοκιμαζεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...