dimitriskoz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπερα , διαθέτω 900Ε για tower εαν μπορεί καπιος να μου πρωτεΐνη ένα pc για photoshop , lightroom ευχαριστώ
casperino Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Με τις σημερινές επεξεργαστικές δυνατότητες τα συγκεκριμένα προγράμματα δεν θεωρούνται πολύ "βαριά", οπότε την δουλειά σου θα την έκανες και πολύ φθηνότερα, κάπου στα 650-700 euro, το μέγιστο. Απο κει και πέρα πρέπει εσυ να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Οταν μιλάμε για επεξεργασία εικόνας, έχεις μεγάλο φωτογραφικό αρχείο; Παίζεις με raw ή απλα μιλάμε για jpeg; Αναγκαστικά εκεί θα χρειαστούν μεγάλοι σκληροί δίσκοι και τουλάχιστος ενας εξωτερικός για backup. Μη μιλήσουμε για NAS και online backup, ξεφεύγουμε... Μετά προκύπτει το θέμα της οθόνης, εντάξει θες να δώσεις τόσα σε tower αλλα αφου μιλάμε για επεξεργασία εικόνας ποια είναι η οθόνη σου; Απο οτι κατάλαβες, υπάρχουν λεπτομέρειες που είναι σημαντικές και που τα παιδιά που θα σου προτείνουν δεν μπορούν να μαντέψουν... Αν θες να φτιάξεις ενα Αll-in-One pc, να παίζεις παιχνίδια και να κάνεις και καμια επεξεργασία εισαι ok με οτι και να πάρεις σε αυτα τα λεφτά. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το Photoshop δεν εχει μεγαλες απαιτησεις αλλα το Lightroom εχει.Το πιο σημαντικο οπως ειπε και ο συμφορουμιτης απο πανω ειναι η οθονη.Ακολουθει το ισχυρο single core performance και οι γρηγοροι δισκοι.Οι γρηγοροι Μ.2 βρισκουν λογο υπαρξης με το Lightroom.Συμπληρωσε την φορμα για να μπορεσει να σου γινει καποια προταση. Και γραψε αν μιλας για επαγγελματικη η για ερασιτεχνικη χρηση. 2
casperino Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το Photoshop δεν εχει μεγαλες απαιτησεις αλλα το Lightroom εχει. Το πιο σημαντικο οπως ειπε και ο συμφορουμιτης απο πανω ειναι η οθονη. Ακολουθει το ισχυρο single core performance και οι γρηγοροι δισκοι. Οι γρηγοροι Μ.2 βρισκουν λογο υπαρξης με το Lightroom. Συμπληρωσε την φορμα για να μπορεσει να σου γινει καποια προταση. Και γραψε αν μιλας για επαγγελματικη η για ερασιτεχνικη χρηση. Εξαρτάται το μέγεθος του catalog του Lightroom, προφανώς αν το φωτογραφικό αρχείο είναι αρκετα μεγάλο(πάνω απο 12-15.000 photos) ή/και πρόκειται για επαγγελματική χρήση ισχύουν οσα λες. 1
dimitriskoz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 έχετε δίκαιο λοιπόν οθόνη έχω Dell P2416D η χρήση είναι επαγγελματική ...φυσικά σε raw δουλεύω έχω είδη αρχείο με 25 χιλιάδες φωτογραφίες και 2 εξωτερικούς δίσκους απλά έχω μήνη πίσω "τεχνολογικά " για αυτό θέλω την βοήθεια σας .... και θέλω ένα pc να με καλυψη όσο το δυνατό περισσότερο στον χρόνο .
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Η οθονη ειναι μια χαρα. Δεν ειναι η καλυτερη αλλα σε καλυπτει ανετα.Ωστοσο δεν συμπληρωσες τη φορμα... Οποτε κανω του κεφαλιου μου... Συμπληρωνεις και εναν 500αρη EVO ακομα και εισαι κομπλε Στον NVMe θα βαλεις το λειτουργικο και την Cache του Lightroom. Στον 500αρη τα Catalogs και τα Smart Previews και θα εχεις οτι καλυτερο για το Lightroom. 1
dimitriskoz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 SpirosZ68 σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα