Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το margin δείχνει 21, άρα είσαι στους πυρήνες χοντρικά από 35-40, επίσης το tmpin0 στο amd overdrive είναι η θερμοκρασία του socket, 50 βαθμοί είναι υπερκομπλέ για 8320 με tx3 evo και από ότι είδα ίδια θερμοκρασία σου έχει στο hwmonitor στο package, άρα εκεί θα κοιτάς το package. Κοινώς λάθος ένδειξη το 60αρι. Στην asus που είχα παλιά στο hwmonitor μου έδειχνε θερμοκρασία του επεξεργαστή στην ένδειξη της μητρικής και της μητρικής στου επεξεργαστή. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σίγουρα και 60αρι είναι μάλλον τα vrm, το κύκλωμα τροφοδοσίας δηλαδή, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, είναι εντάξει ειδικά τώρα με τις ζέστες.

Δημοσ.

λαθος καρτέλα κοιτάζεις.

Θα βρεις μια που ειναι με κάτι πράσινες ενδείξεις,θα δείχνει συχνοτητα,τάση και απο κάτω thermal margin.

Δεν ειμαι στον σταθερό να σου πω ακριβώς.

Δημοσ.

λαθος καρτέλα κοιτάζεις.

Θα βρεις μια που ειναι με κάτι πράσινες ενδείξεις,θα δείχνει συχνοτητα,τάση και απο κάτω thermal margin.

Δεν ειμαι στον σταθερό να σου πω ακριβώς.

Το ίδιο είναι το margin εκεί στο logging με το margin το πράσινο στην άλλη καρτέλα, το ίδιο ακριβώς.

γιατι ομως συμβαινει αυτο να εχει δηλαδη λαθος ενδειξεις?

Δες το μήνυμά μου παραπάνω τώρα που το τροποποίησα και θα καθησυχαστείς.

• Like 1
Δημοσ.

Το margin όπως σου είπα έιναι πολύ καλό και από θερμοκρασίες είσαι κομπλέ, αλλά απορώ γιατί κάποιοι πυρήνες δεν σου έχουν φορτώσει πλήρως και ένας πυρήνας είναι στα 3.7 ghz :o.

Δημοσ.

Η μητρικη μεχρι τι θερμοκρασιες ειναι ενταξει γιατι ειχε παει 46!

Ολοι οι πυρηνες εγραφαν 3.500 και μολις πηρα την φωτο ετυχε να γινει αυτο!

Δημοσ.

Πρέπει να είναι λάθος ένδειξη, όπως σου είπα κατά 99% τα δείχνει κατά μία έννοια ανάποδα στο hwmonitor, του επεξεργαστή στην μητρική αλλά στην ένδειξη του επεξεργαστή μάλλον σου δείχνει θερμοκρασίες vrm, δεν παίζει να είχες 46 mobo και 59 cpu, ειδικά όταν το package ήταν 49. To package θα κοιτάς εσύ και αν είσαι 50 έχεις ακόμη 12 βαθμούς περιθώριο, μιας και το package είναι το socket. Επίσης από τις ενδείξεις αυτές στο hwmonitor φαίνεται πως το turbo είναι ανοιχτό, το ρεύμα πήγε μέχρι 1.416 και ο cpu 4 ghz. Άρα το έχεις ανοιχτό, κλείστο και θα πέσεις κιάλλο σε θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Μα είδες που είσαι λάθος, default σημαίνει ανοιχτό turbo σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, το turbo είναι από default ανοιχτό. Πας στο bios, cpu configuration και βάζεις το cpb mode από auto σε disabled και καθάρισες, γλυτώνεις άνετα 10 βαθμούς και είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Κατά 99% θα έχεις πολύ καλύτερες θερμοκρασίες, λιώστο στο gaming το μηχάνημα και όπως είπαμε το package θα κοιτάς στο hwmonitor και το tmpin0 στο overdrive, το tmpin0 του overdrive είναι το package στο hwmonitor και το package ως γνωστόν είναι η θερμοκρασία του socket. Κάτι ήξερα λοιπόν που υποψιάστηκα το turbo εξαρχής B).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...