giannisag17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν οι θερμοκρασιες 46 βαθμοι και 64 βαθμοι για μητρικη και επεξεργαστη αντιστοιχα είναι φυσιολογικες μετα από 2 ωρες assasins creed sybdicate.Θα πρεπει να το κοιτάξω?
NeV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οι θερμοκρασιες ειναι κανονικες,με βαση τον fx 8320 που εχεις. Δεν υπαρχει καποιο θεμα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οι θερμοκρασίες δεν είναι καθόλου κανονικές, δεν έχουν σχέση με αυτές των intel nev στους amd, τα θερμικά όρια είναι μικρότερα και ειδικότερα 62 για το socket, εδώ ο φίλος έχει 64. Η tx3 κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα με τον 8320, αλλά από ότι κατάλαβα έχεις το turbo core ανοιχτό, στο bios υπάρχει ως cpb mode. Αυτά βέβαια μιας και δεν βλέπω κάποιο overclock στην υπογραφή σου, αν έχεις κλοκάρει γύρνα τα όλα στοκ. Υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο, μήπως το πρόγραμμα σου έχει λάθος ένδειξη. Πες μας λίγο αν έχεις κλοκάρει ή όχι, αν έχεις ανοιχτό turbo ή όχι και ποιο software χρησιμοποιείς για τις ενδείξεις.
NeV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης φτανει στα 4ghz...οποτε ειναι λογικο να φτανει 64 βαθμους.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης φτανει στα 4ghz...οποτε ειναι λογικο να φτανει 64 βαθμους. Η ημιμάθεια / αμάθεια στο έπακρο, πραγματικά. Από πότε 4 ghz σημαίνουν 64 βαθμοί, με ποιες παράμετρους οδηγήθηκες σε αυτό το συμπέρασμα ; Οι fx 83xx είναι πιο κρύοι και από i7 haswell και αυτό μπορεί να στο αποδείξει και να στο τονίσει ο οποιοσδήποτε, αλλά μάλλον κινέζικα γράφω και εσύ τώρα θα μου πεις ότι σου κάνω πλάκα μιας και ξέρεις περισσότερα από ότι κατάλαβα...
giannisag17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εχω το hw monitor..οχι δεν εχω κλοκαρει..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εχω το hw monitor..οχι δεν εχω κλοκαρει.. Κοίτα και την ένδειξη του cpu με το speedfan μιας και είναι πολύ πιο αξιόπιστο, βασικά είμαι σίγουρος πως δείχνει ότι νάναι το hw monitor, εκ πείρας στο λέω αυτό. Επίσης το turbo το έχεις ανοιχτό ; Αν το έχεις ανοιχτό παίζεται και το γεγονός να μην έχεις λάθος ένδειξη αλλά να μην φτάνει η tx3, το turbo πάει το ρεύμα 1.4v για πλάκα, αν το κλείσεις θα είσαι οκ.
giannisag17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 To turbo δεν ειναι ανοιχτο..Επισης με το speedfan εχω ιδιες θερμοκρασιες.Τωρα ειναι στους 40 ο cpu και 36 η μητρικη.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Κατέβασε το amd overdrive, εγκατέστησέ το, άνοιξε το overdrive τρέξε και ένα prime95 για 2 λεπτά και πες μας την ένδειξη του margin. Μήπως έχεις την ψύκτρα σε χαμηλές στροφές ή μήπως δεν έχει πατήσει καλά ;
giannisag17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το κατεβασα...Ποιο ειναι το prime 95?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Είναι ένα software για stress στον επεξεργαστή, το κατεβάζεις και το τρέχεις απλά μιας και δεν θέλει εγκατάσταση, επιλέγεις μία από τις κατηγορίες για stress και έπειτα αρχίζει το stress test. Το blend είναι η πιο αποτελεσματική, θα το δεις στις επιλογές, άλλωστε μόλις ανοίγεις το prime σκάει μια κάρτα και σου έχει τις διαφορετικές επιλογές για stress. http://www.mersenne.org/download/ Από τα παραπάνω κατεβάζεις το πρώτο που είναι 5.2mb zip.
giannisag17 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Λοιπον το αφησα παραπανω απο 2 λεπτα..Πηγε μεχρι 61 βαθμους και η μητρικη εμεινε στους 36..Το Margin δεν καταλαβα..Την θερμοκρασια δειχνει?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 To margin δείχνει πόσο απέχεις από το μέγιστο θερμικό όριο στους πυρήνες, απλά για να δούμε ότι όντως είναι θέμα θερμοκρασίας και όχι λάθος ένδειξης του hwmonitor πχ. Βγάλε την ψύκτρα, καθάρισέ την, βάλε νέα πάστα και επανατοποθέτησε την ψύκτρα, παίζει να φταίει αυτό. Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας πάει φουλ στροφές ή είναι χαμηλά ; Αν είναι χαμηλά βάλτον φουλ να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα