Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν οι θερμοκρασιες 46 βαθμοι και 64 βαθμοι για μητρικη και επεξεργαστη αντιστοιχα είναι φυσιολογικες μετα από 2 ωρες assasins creed sybdicate.Θα πρεπει να το κοιτάξω? 

Δημοσ.

Οι θερμοκρασιες ειναι κανονικες,με βαση τον fx 8320 που εχεις.

Δεν υπαρχει καποιο θεμα.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες δεν είναι καθόλου κανονικές, δεν έχουν σχέση με αυτές των intel nev στους amd, τα θερμικά όρια είναι μικρότερα και ειδικότερα 62 για το socket, εδώ ο φίλος έχει 64. Η tx3 κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα με τον 8320, αλλά από ότι κατάλαβα έχεις το turbo core ανοιχτό, στο bios υπάρχει ως cpb mode. Αυτά βέβαια μιας και δεν βλέπω κάποιο overclock στην υπογραφή σου, αν έχεις κλοκάρει γύρνα τα όλα στοκ. 

Υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο, μήπως το πρόγραμμα σου έχει λάθος ένδειξη. Πες μας λίγο αν έχεις κλοκάρει ή όχι, αν έχεις ανοιχτό turbo ή όχι και ποιο software χρησιμοποιείς για τις ενδείξεις.

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης φτανει στα 4ghz...οποτε ειναι λογικο να φτανει 64 βαθμους.

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης φτανει στα 4ghz...οποτε ειναι λογικο να φτανει 64 βαθμους.

Η ημιμάθεια / αμάθεια στο έπακρο, πραγματικά. Από πότε 4 ghz σημαίνουν 64 βαθμοί, με ποιες παράμετρους οδηγήθηκες σε αυτό το συμπέρασμα ; Οι fx 83xx είναι πιο κρύοι και από i7 haswell και αυτό μπορεί να στο αποδείξει και να στο τονίσει ο οποιοσδήποτε, αλλά μάλλον κινέζικα γράφω και εσύ τώρα θα μου πεις ότι σου κάνω πλάκα μιας και ξέρεις περισσότερα από ότι κατάλαβα...

Δημοσ.

Εχω το hw monitor..οχι δεν εχω κλοκαρει..

Κοίτα και την ένδειξη του cpu με το speedfan μιας και είναι πολύ πιο αξιόπιστο, βασικά είμαι σίγουρος πως δείχνει ότι νάναι το hw monitor, εκ πείρας στο λέω αυτό. Επίσης το turbo το έχεις ανοιχτό ; Αν το έχεις ανοιχτό παίζεται και το γεγονός να μην έχεις λάθος ένδειξη αλλά να μην φτάνει η tx3, το turbo πάει το ρεύμα 1.4v για πλάκα, αν το κλείσεις θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Κατέβασε το amd overdrive, εγκατέστησέ το, άνοιξε το overdrive τρέξε και ένα prime95 για 2 λεπτά και πες μας την ένδειξη του margin. Μήπως έχεις την ψύκτρα σε χαμηλές στροφές ή μήπως δεν έχει πατήσει καλά ; 

Δημοσ.

Είναι ένα software για stress στον επεξεργαστή, το κατεβάζεις και το τρέχεις απλά μιας και δεν θέλει εγκατάσταση, επιλέγεις μία από τις κατηγορίες για stress και έπειτα αρχίζει το stress test. Το blend είναι η πιο αποτελεσματική, θα το δεις στις επιλογές, άλλωστε μόλις ανοίγεις το prime σκάει μια κάρτα και σου έχει τις διαφορετικές επιλογές για stress.

http://www.mersenne.org/download/

Από τα παραπάνω κατεβάζεις το πρώτο που είναι 5.2mb zip.

Δημοσ.

Λοιπον το αφησα παραπανω απο 2 λεπτα..Πηγε μεχρι 61 βαθμους και η μητρικη εμεινε στους 36..Το Margin δεν καταλαβα..Την θερμοκρασια δειχνει?

Δημοσ.

To margin δείχνει πόσο απέχεις από το μέγιστο θερμικό όριο στους πυρήνες, απλά για να δούμε ότι όντως είναι θέμα θερμοκρασίας και όχι λάθος ένδειξης του hwmonitor πχ. Βγάλε την ψύκτρα, καθάρισέ την, βάλε νέα πάστα και επανατοποθέτησε την ψύκτρα, παίζει να φταίει αυτό. Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας πάει φουλ στροφές ή είναι χαμηλά ; Αν είναι χαμηλά βάλτον φουλ να δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...