teotsiposg4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 δεξι κλικ properties, Compatibility, Run this program in compatibility mode for, επελεξε win 7 εκει. apply μετα και τρεξε το αρχειο. Δεν θυμαμαι ακριβως πως το εχει στα 10 αλλα πανω κατω κατι τετοιο θα λεει, ευκολο ειναι. Πρέπει να έγινε ρε τρελε μου...Ευχαριστώ πολύ...
mixalis95320 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Πρέπει να έγινε ρε τρελε μου...Ευχαριστώ πολύ... Δεν σου εγγυώμαι οτι θα δουλεψει οπως πρεπει μιας και ειναι για πιο παλια windows oi drivers αλλα ισως να δουλεψει και κανονικα. απλα δεν ειχες τιποτα να χασεις. Χαιρομαι που σε βοηθησα
teotsiposg4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δεν σου εγγυώμαι οτι θα δουλεψει οπως πρεπει μιας και ειναι για πιο παλια windows oi drivers αλλα ισως να δουλεψει και κανονικα. απλα δεν ειχες τιποτα να χασεις. Χαιρομαι που σε βοηθησα Τώρα όμως δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή όταν την βάζω στο pc...εδώ παίζει να έκανα εγώ κάτι καταλαθος...παίζει να λείπει κάποιο driver ;;
teotsiposg4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Σε όλες το ίδιο μου λέει...Windows do not recognize this device
mixalis95320 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ε τοτε μαλον δεν δουλευουν καθολου οι drivers Ισως καποια στιγμη να βγαλουν drivers για αυτη την συσκευη(αν και λιγο δυσκολο γιατι ειναι no name) Δεν εχω κατι αλλο στο μυαλο μου που να σε βοηθησει,
teotsiposg4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Νομίζω δουλεύουν απλά παίζει κάτι να έκανα εγώ και τώρα δεν αναγνωρίζει την συσκευή ως wireless usb adapter κτλ...πριν την αναγνωριζε και έβγαζε το εικονίδιο για το wifi κάτω δεξιά απλά επειδή δεν είχα βάλει τα drivers του δεν δούλευε μάλλον...Τώρα έκανε εγκατάσταση ένα προγραμματακι της realtek και λέει ΙΕΚ 802.11 WLAN not exist
mixalis95320 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μαλλον εβαλε αλλους drivers, δεν ξερω τι εκανες και τι δεν εκανες εγω μεχρι εκει μπορω να σε βοηθησω. Τι να σου πω δοκιμασε να κανεις παλι εγκατασταση τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα