Προς το περιεχόμενο

Usb 2.0 wireless wifi 802.11 n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα από παλαιότερα ένα usb wireless wifi adapter ο οποίος όμως στο cd που είχε δεν είχε προφανώς drivers για Windows 10...Μπορεί κανείς να βοηθήσει να τους βρω online;; ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Αν μας έλεγες το όνομα/μοντέλο του wifi adapter τότε θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε. :)

Δεν ξέρω τι μάρκα ειναι ...δεν μπορώ να καταλάβω...Αυτός ειναι ο adaptor και η συσκευασία του....

post-380940-0-73838900-1465699278_thumb.jpg

Δημοσ.

δεξι κλικ στο αρχειο της εγκαταστασης και ιδιοτητες, συμβατοτητα, επελεξε να τρεξει με win8, καπου εχει ενα παραθυρακι να κλικαρεις εκει. ισως να δουλεψει.

εχω τα δικα μου σε english και δεν θυμαμαι ακριβως την ονομασια  :mad:

Δημοσ.

Εε σορρυ ...για vista xp και 7 είναι τα drivers στο cd...απλά ψάχνω μήπως έχουν βγει drivers γα win10 στο internet

Ε τοτε κανε το ιδιο πραγμα αλλα επελεξε win 7. 

Δημοσ.

δεξι κλικ properties, Compatibility, Run this program in compatibility mode for, επελεξε win 7 εκει. apply μετα και τρεξε το αρχειο.

Δεν θυμαμαι ακριβως πως το εχει στα 10 αλλα πανω κατω κατι τετοιο θα λεει, ευκολο ειναι.

Δημοσ.

Όταν τρέχω το autorun ανοίγει ένα παράθυρο και εκεί έχει επιλογή winxp ή win vista/7...

Και στα δύο βγάζει "we do not support this operation system"

Δημοσ.

οχι ετσι. πανε μεσα στον φακελο και βρες το setup που εχει. η βγαλε ενα screenshot τα αρχεια να σου πω εγω τι θα τρεξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...