Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 742
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σειρα διαμαντι ειναι αυτη.Την ξεκινησα σημερα στις 7 το πρωι μιας και δεν ειχα δουλεια και ειδα 5 επεισοδια σερι και αφησα τα 3 τελευταια για αυριο γιατι θα μου λειψει τοσο καλη σειρα.

Μουσικη daft punk full θυμιζει κατι απο tron retro 80s με αναφορες στα παντα οπως και στις ταινιες που εχουν στα δωματια τους(thing/jaws/evil dead) και με ενα μυστηριο και αγωνια που δεν σε αφηνει να χαλαρωσεις.Ξετυλίγεται παρα πολυ ομορφα η σειρα και το ολο μυστηριο και προφερει αφθονα συναισθηματα.Ολα τα μικρα παιζουν υποδειγματικα και μπραβο τους.Ακομα ενα διαμαντι απο το Netflix που μας εχει κακομαθει τα τελευταια χρονια με σειρες οπως house of cards/daredevil/orange is the new black/stranger things/narcos/jessica jones.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερή σειρά.

Νομίζω ότι δεν είναι ακόμα official πάντως το ότι θα βγει 2η σεζόν.

COgMVk8.gif

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.

Υπερβολικο το hype.  

Καλη η νοσταλγικη διαθεση και η "80τιλα" με τις συνεχομενες οπτικοακουστικες αναφορες σε αυτα αλλα κατι συγκλονιστικο δεν ειδαμε ουτε σεναριακα ουτε σκηνοθετικα παρα το καλο καστ και τις εξισου καλες ερμηνειες, αντιθετως ειδαμε αρκετες κλισεδιες ακομα και απο το πρωτο λεπτο του πρωτου επεισοδιου με το ενδιαφερον να μειωνεται οσο προχωρουσε προς το προβλεψιμο φιναλε.

Την περιμενα καλυτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπήρξε hype ουδέποτε γι αυτήν την σειρά. Αν σε εσένα δημιουργήθηκε hype από το γεγονός ότι άρεσε σε πολλούς αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτό που βλέπεις είναι αντιδράσεις ατόμων που τους άρεσε πολύ αφού την είδαν. Την επιτυχία της σειράς κανείς δεν την περίμενε. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σαν ιδέα είχε απορριφθεί πολλές φορές πριν τελικά πάρει το ΟΚ.

Σε σχέση με την νοσταλγία κλπ, προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα 80's σαν στυλ κλπ, ούτε έχω κάποια νοσταλγία για την εποχή που άλλωστε δεν την έζησα ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά αυτή η σειρά μου δημιούργησε συναισθήματα για την εποχή αυτή από το πουθενά. Που σημαίνει ότι κάνει έκανε καλά σε αυτό το κομμάτι και δεν είναι απλά "nostalgia" που λένε πολλοί.

Κατά τα άλλα, σε σχέση με την υπόθεση, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Τι φοβερη σειρα ηταν αυτη. Με ειχαν πρηξει κατι φιλοι που γενικως ειναι της υπερβολης και παρολο που δεν ημουν σε φαση για sci fi την ξεκινησα περισσοτερο για να τους πω πως δεν ειναι τοσο εθιστικη, αλλα την πατησα. Μεχρι και η Winona που προσωπικα μου τη δινει λιγο, ηταν φοβερη.

Καλα το οτι ενιωσα λες και μπηκα στα 80s παλι, ηταν ανελπιστο.

Ειναι στα 8/10 απο μενα και τα 2 που λοιπουν ειναι απο κατι μικροκλισε που κυριως αφορουν τον χαρακτηρα του Hop κλπ τα οποια μου φανηκαν πραγματικα κλισε και οχι σχεδιασμενα επι τουτου να ειναι εκει. Το ost δεν παιζεται..

Εδιτ: H Millie Bobby Brown, ειναι απιστευτη στο ρολο. Και τα αλλα πιτσιρικια παιζουν πολυ καλα, αλλα νομιζω κανενος ο χαρακτηρας δεν ειναι τοσο "εκτος childhood" oσο της μικρης. 

• Like 3
Δημοσ.

Πήρε 2η season btw...

Για μένα κακώς. Αν την κρατούσαν στη μία σεζόν η σειρά είναι πολύ κάλτ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Η Γουινόνα που έχει αρέσει σε πολλές ταινίες πολύ μέτρια

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπήρξε hype ουδέποτε γι αυτήν την σειρά. Αν σε εσένα δημιουργήθηκε hype από το γεγονός ότι άρεσε σε πολλούς αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτό που βλέπεις είναι αντιδράσεις ατόμων που τους άρεσε πολύ αφού την είδαν. Την επιτυχία της σειράς κανείς δεν την περίμενε. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σαν ιδέα είχε απορριφθεί πολλές φορές πριν τελικά πάρει το ΟΚ.

Σε σχέση με την νοσταλγία κλπ, προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα 80's σαν στυλ κλπ, ούτε έχω κάποια νοσταλγία για την εποχή που άλλωστε δεν την έζησα ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά αυτή η σειρά μου δημιούργησε συναισθήματα για την εποχή αυτή από το πουθενά. Που σημαίνει ότι κάνει έκανε καλά σε αυτό το κομμάτι και δεν είναι απλά "nostalgia" που λένε πολλοί.

Κατά τα άλλα, σε σχέση με την υπόθεση, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Της κολάσεως γινόταν έξω. Ειδικά στους cinematography κύκλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...