Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 742
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσο περναει ο καιρος το 7ο επεισοδιο γινεται ολο και χειροτερο. Δηλαδη ειτε ν'αποτελει βαση για ενα spinoff ειτε για side story στη 3η σεζον, δεν μπορεις να παραβλεψεις ποσο εκτος κλιματος το αισθανεσαι στο ρυθμο της σειρας.

Δημοσ.

Είδα τη δεύτερη σεζόν. Η σειρά είναι γαμάτη!

Το πιο εύστοχο σχόλιο που έχω διαβάσει γι αυτή: σαν να τρως πακοτίνια, πιτσίνια, σοκολάτα και να πίνεις κόκα κόλα χωρίς όμως καμμία ενοχή.

Εντάξει το έβδομο επεισόδιο δε μου άρεσε και εμένα αλλά οκ, είχε το λόγο ύπαρξης του και αυτό.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτη ειναι σειρα!!! Μπραβο!  :wub:

Εμενα μου αρεσε και η 2η σεζον το ιδιο, μαλιστα στο finale περισσοτερο απο την πρωτη. Ουσιαστικα ειναι η συνεχεια της πρωτης, εξελισει την ιστορια, οπως πρεπει να κανει καθε σοβαρη σειρα που σεβεται τον εαυτο της... Ειμαι σιγουρος οτι θα βρουνε να κανουν και στις επομενες κατι καλο, τους εχω απολυτη εμπιστοσυνη πλεον. Οι διδυμοι Duffer Brothers ειναι ευφυεστατοι!

Το 7ο επεισοδιο ειναι ουσιαστικα μια παρενθεση που ομως εχει το λογο της. Προφανως θα ασχοληθουν με τα στοιχεια που δινει εκει στην επομενη σεζον. Το timing ηταν καπως γιατι μας αφηνουν στο τελος του 6ου με το πουλι στο χερι και το συνεχιζουν στο 8ο.

Ομως, δε νομιζω να υπηρχε κανεις που δεν τα ειχε ολα μαζι... :P Προσωπικα δε με πειραξε η παρενθεση, ισα ισα που στεκοταν μια χαρα το επεισοδιο απο μονο του, απλα εκοβε το pace καπως.

Δημοσ.

Καλή η 2η σεζόν σε γενικές γραμμές, ωστόσο αρκετά κατώτερη από την πρώτη. Έχουν περάσει 2 βδομάδες που την τέλειωσα και την έχω σχεδόν ξεχάσει.

Ίσως επειδή η δεύτερη δεν είχε τη φρεσκάδα της πρώτης (κάτι απόλυτα προφανές και λογικό)   

Δημοσ.

Η δεύτερη σεζόν δεν είχε την αθωότητα της πρώτης και την θεωρώ μια μεταφορά στην τηλεόραση της ταινίας IT. Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς ή διάβασμα? Και όλα θα συμβαίνουν σε αυτά?

Δημοσ.

Η δεύτερη σεζόν δεν είχε την αθωότητα της πρώτης και την θεωρώ μια μεταφορά στην τηλεόραση της ταινίας IT. Αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι αυτά τα παιδιά δεν έχουν γονείς ή διάβασμα? Και όλα θα συμβαίνουν σε αυτά?

Επίσης τα ποδήλατα τους δεν τρυπάνε ποτέ μέσα σε όλα τα χωράφια που τρέχουν;

Που βρίσκουν τα λεφτά να πάνε στα ουφαδικα;

Μεγάλα και σημαντικά ερωτήματα για την πορεία της σειράς!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...