koystado Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μόλις τελείωσα την δεύτερη σεζόν ότι και να πω είναι λίγο για αυτή την σειρά από τις καλύτερες για μένα και πλέον θα την βάλω στο τοπ 10...ελπίζω οι επόμενες 2 σεζόν (αν ισχύσει δλδ που θέλω να πιστεύω θα ισχύσει) να είναι με το ίδιο cast και να μην το αλλάξουν καθόλου 1
Zus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Τέσσερις σίγουρα και φιλοδοξούν να φτάσουν σε πέμπτη, οπότε θα είναι και η τελική.
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Τελείωσα και εγώ τον δεύτερο κύκλο. Πολύ καλός αν και δεν φτάνει τον πρώτο. Βέβαια ανησυχώ που θέλουν να το τραβήξουν τόσο πολύ, 4 κύκλοι είναι ήδη αρκετοί πιστεύω αν δε το πάνε και για Πέμπτη βλέπω να ξεχειλώνει απίστευτα το πράγμα. Ελπίζω στο ότι οι δημιουργοί έχουν πάρα πολλές ιδέες.
jokerakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 είμαι στο 6ο και πάω για το 7ο...λογικά πρέπει να είναι μάπα το επεισόδιο γιατι βλέπω πολύ χαμηλή βαθμολογία
KilliK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Η πιο καλη παιδικη σειρα με διαφορά. την οποια βλεπουν μονο μεσηλικες που μεγαλωσαν στα 80ς. 3
coffeex Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 είμαι στο 6ο και πάω για το 7ο...λογικά πρέπει να είναι μάπα το επεισόδιο γιατι βλέπω πολύ χαμηλή βαθμολογία Σωστά το 7ο δεν μου άρεσε αλλά και σε αυτό είχε μια ωραία προσθήκη τον Kai Green και ο λόγος βέβαια που τον επέλεξαν εκτός από το ότι είναι τέρας είναι η μάσκα (για όσους κατάλαβαν). 2
Zerg13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Αρεσει σε πολυ κοσμο δεν λεω, εμενα κατι με χαλαει. Ειδα ολη την πρωτη σεζον.
coffeex Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 ελα ρε, ειναι και αυτος στη σειρα; Στο 7ο, λέω κάπου τον ξέρω αυτόν μετά πρόσεξα και την κοτσίδα και όλα έδεσαν
chill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Την τελείωσα και εγώ εχτές. Ντάξει, πολύ κάτω από την 1η περίοδο, υπήρχαν στιγμές που με έπαιρνε ο ύπνος. Οι νέοι χαρακτήρες εντελώς αδιάφοροι και ελπίζω να μη συνεχίσουν στην επόμενη σεζόν. Περίμενα περισσότερα....
katergaris79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ χθες είδα το τελευταίο. ΟΚ, τίμια σεζόν αλλά εύχομαι να μη συνεχίσουν την ίδια ιστορία γιατί νομίζω δεν έχει να δώσει. Να αρχίσει τώρα να ψάχνει τον πατέρα της ή να ανοίξει ξανά με κάποιο τρόπο η πύλη κλπ. θα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Και σ' αυτή τη σεζόν να τέλειωνε μια χαρά θα ήταν.
chill Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ερώτηση: Γιατί η σειρά δεν εμφανίζει στα χαρακτηριστικά της το 4k ενώ παίζει στα 2160;
Liako25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ερώτηση: Γιατί η σειρά δεν εμφανίζει στα χαρακτηριστικά της το 4k ενώ παίζει στα 2160; Κανονικά το εμφανίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα