snake_plissken2112 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 το παράτησα κάπου στο 6ο επεισόδιο, ένα ατελείωτο 80s nostalgia tribute, προτιμώ να ξαναδω ET goonies και σια -ή ακόμα καλύτερα μια γύρα ξανά τα 15 επεισόδια του freaks n geeks- που τουλαχιστον είχαν μια αυθεντικότητα και ψυχή, όχι πάλι την 1η σεζόν (που είχε τη πλάκα της οκ) σε larger scale και με ακόμα περισσότερο nostalgia για το nostalgia + πιο βαρετό στόρυ... ίσως το συνεχίσω προς τα xmas που θα τελειώσω ότι βλέπω τώρα και δε θα έχω τι να δώ για τις γιορτές... 2
Gkostas2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 το παράτησα κάπου στο 6ο επεισόδιο, ένα ατελείωτο 80s nostalgia tribute, προτιμώ να ξαναδω ET goonies και σια -ή ακόμα καλύτερα μια γύρα ξανά τα 15 επεισόδια του freaks n geeks- που τουλαχιστον είχαν μια αυθεντικότητα και ψυχή, όχι πάλι την 1η σεζόν (που είχε τη πλάκα της οκ) σε larger scale και με ακόμα περισσότερο nostalgia για το nostalgia + πιο βαρετό στόρυ... ίσως το συνεχίσω προς τα xmas που θα τελειώσω ότι βλέπω τώρα και δε θα έχω τι να δώ για τις γιορτές... Αφού εκεί βασίζεται η σειρά... Στην νοσταλγία... Ακόμα και πέρσι το σενάριο έμπαζε απο παντού
lefter Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Υπεροχη σειρα και με φοβερη μουσικη. Jim Croce..... 1
4saken Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαινω γιατι δεν σας αρεσε η 2η σεζον.Αν η πρωτη ειχε 18 επεισοδια θα λεγατε οτι το δευτερο μισο ηταν κατωτερο? 1
orck Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ίσως γιατί οι περισσότεροι βλέπουμε την σειρά για την νοσταλγία. Κάπου χορτάσεις από νοσταλγία. Ενώ είχα πει ότι θα κάνω ΣΚ stranger things τελικά Παρασκευή σήμερα και έχω δει μόλις δύο επισοδεια. Πιο πολύ μου άρεσε συνολικά το 11.22.63
Speculoos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Βλέπεται ευχάριστα μεν αλλά mixed feelings overall. Όπως ειπώθηκε μια χαρά η νοσταλγία αλλά σε σημείο που ξέφυγε από την αυθεντικότητα που ήθελε να προσδώσει στη σειρά και έφτασε να θυμίζει διαφημιστική καρικατούρα. Πέρα από το αίσθημα νοσταλγίας και τα γλυκούλια cliffhangers η σεζόν έπασχε από πολλά και ανούσια fillers που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν αρκετά καλό potential εξέλιξης. Το background story της El δεν έδωσε απολύτως τίποτα πέρα από έξτρα τηλεοπτικό χρόνο παρά το γεγονός ότι η σεζόν ξεκινά με την εισαγωγή των νέων αυτών χαρακτήρων. Από την άλλη οι νέοι χαρακτήρες στο Hawkins φαίνεται ότι εξυπηρέτησαν απλά και μόνο την εισαγωγή κάποιων έξτρα 80ς στερεοτύπων που έλειπαν από την πρώτη σεζόν. Με την τροπή που έχει πάρει η σειρά το καλύτερο θα ήταν ή ένα συνολικό revamp ή να μην γυριστεί τρίτη σεζόν αφού προβλέπεται αρκετά γρήγορος εκφυλισμός και πτώση ποιότητας/ενδιαφέροντος. 3
chill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 1. Ποιο πιτσιρίκι του ST είσαι; 2. ST: The game
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Και πανω που ελεγα να την ξεκινησω το Σ/Κ διαβαζω τα παραπανω
thomasG4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 1. Ποιο πιτσιρίκι του ST είσαι; 2. ST: The game Επίσης Βλέπει ποια είναι η αγαπημένη σου μουσική στο Spotify ή διαλέγεις 5 αγαπημένα συγκροτήματα και σου βγάζει ποιος χαρακτήρας απο τη σειρά έχει τα ίδια ακούσματα με εσένα + bonus δικιά του playlist.
Zus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Και πανω που ελεγα να την ξεκινησω το Σ/Κ διαβαζω τα παραπανω Αποψή μου να το ξεκινήσεις. Συμφωνούν και οι βαθμολογίες που έχει αποσπάσει η σειρά στο imdb με την αποψή μου
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Καλα θα το δω ουτως ή αλλως για να εχω προσωπικη αποψη,απλα με προβληματισαν ορισμενα απο αυτα που γραφτηκαν.
Zus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η σειρά θέλει και την κατάλληλη διάθεση για να την δεις. Αν ενθουσιάστηκες με την πρώτη και περίμενες πώς και πως την δεύτερη, θα εκπλαγείς από το πόσο ατμοσφαιρική είναι και δεν θα παρατηρήσεις τπτ από όλα αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα. Θέλουν και λίγο μαγεία τα 80s, πώς να το κάνουμε δηλαδις? Επίσης Βλέπει ποια είναι η αγαπημένη σου μουσική στο Spotify ή διαλέγεις 5 αγαπημένα συγκροτήματα και σου βγάζει ποιος χαρακτήρας απο τη σειρά έχει τα ίδια ακούσματα με εσένα + bonus δικιά του playlist.
Speculoos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Και πανω που ελεγα να την ξεκινησω το Σ/Κ διαβαζω τα παραπανω Eννοείται να το δεις, η σειρά δεν είναι σκουπίδι ούτε θα πεις φέρτε πίσω τις ώρες που σπατάλησα. Ειδικά αν χάρηκες με την πρώτη σεζόν. Απλά φάνηκε ότι δε δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή και απλά έμειναν στο μομέντουμ που δημιουργηθήκε από την προηγούμενη σεζόν. Γλυκούλι αλλά nothing special. Για αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί σε τρίτη σεζόν με αυτό το τέμπο. 2
Zus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/ZE7TS2Rituo Η νέα Νάταλι Πόρτμαν 1
thomasG4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Σκυλάς (demodog ) έ; Εμένα μου βγάζει Jonathan Byers 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα