Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω εγώ μια ερώτηση; Στο netflix βλέπω όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν να παίζουν. Τα έδωσαν έτσι μαζεμένα ή εγώ είμαι στον κόσμο μου; :P

• Απαντ. 742
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ τελείωσα την σειρά και τα 7 επεισόδια από το "Beyond Stranger Things". 

Τελική αξιολόγηση: 7,5/10. Τίμιο!

Δημοσ.

Έφυγε η σεζόν άσπρο πάτο. 9 επεισόδια με την μία.

Καλή σεζόν! Η μαγεία της πρώτης σεζόν είναι δύσκολο να επαναληφθεί, αλλά σίγουρα δεν απογοήτευσε η 2η.

Δημοσ.

Μολις  τελειωσα και εγω και  τα 9,το ενα μετα το αλλο,μιας και η αγωνια δεν σε αφηνει για κατι διαφορετικο :X.

Ηταν παρα πολυ καλη  και η 2 σεζον.Οι  ερμηνειες των συντελεστων ηταν κορυφαιες και το σεναριο δεν αφησε κενα και αναπαντητα μεγαλα ερωτηματα.

Η μουσικη επενδυση της σειρας ηταν αψογη και πολλη σωστη(αυτο βεβαια γινεται ευκολα κατανητο σε οσους εχουν ζησει στα "80)

Αναμονη μεχρι του χρονου παλι :cry:

p.s Τα τελευταια 10 λεπτα εσπειραν παντος :-D

• Like 2
Δημοσ.

Όντως είναι κορυφαίου επιπέδου. Με εξαίρεση την ερμηνεία της Γουαϊνόνα. Ycηλές oi προσδοκίες και για τη δεύτερη σεζόν του The OA. 

Δημοσ.

Άργησα αλλά την τελείωσα και εγώ. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, σίγουρα την μαγεία της πρώτης season δεν την είχε. Τότε είχα μείνει με το στόμα ανοικτο και διάβαζα όλες τις θεωρίες του ιντερνέτ, φέτος δεν θα το κανω. Δεν θα πω τίποτα περί πλοκής, αλλα οκ πέρασα ευχάριστα από την αρχή μέχρι το τελος. Θα συνεχίσω και τις νέες seasons όταν βγουν.

Δημοσ.

Βρηκα τα πρωτα 2/3 οχι τοσο καλα. Σαν να ελειπε το στοιχειο της περιπετειας,

η ολη Hopper/Eleven κατασταση και δυναμικη κουρασε σχετικα γρηγορα και η Eleven οντας μακρια απο τη παρεα ειχε ως αποτελεσμα να υποφερει η σειρα. 

Τα τελευταια 3 μ'αρεσαν αρκετα περισσοτερο και τα 2 τελευταια γυρισαν στα στοιχεια που εκανε τη σειρα επιτυχημενη τη 1η σεζον. Ωραιο τελος με τις αστειες και aww καταστασεις και υποσχεση για νεα σεζον.

ΥΓ: Καλη η παρουσια του βοηθου του Φροντο και η προσθηκη της μικρης ginger. Γενικα στους χαρακτηρες μια χαρα τα πανε. Καλα ο θρυλικος πατερας αφησε παλι εποχη με τον σταρχιδισμο του.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ το βρήκα καλύτερο από την πρώτη season με εξαίρεση το episode 7 το οποίο θεώρησα ανούσιο και εκτός κλίματος.

Η σειρά για εμάς που έχουμε ζήσει 80s είναι Ευαγγέλιο. Ατελείωτα goosebumps στα οποία συντελεί αυτή η απίστευτη μουσική.

Ευτυχώς λένε ότι θα το τραβήξουν μέχρι 5 seasons, να είμαστε καλά να τις χάρουμε!

9/10 από εμένα, διαμαντάκι που θα αφήσει εποχή!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...