Bermudakias33 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Να και το 4ο https://www.youtube.com/watch?v=CTscDMFPPrM
orck Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ελα ρε αδερφε μας τρομαξες, λεω "ωπα εχουμε νεο επισοδειο, ξεκιναμε ξανα" και βλεπω την διαφημιση... 1
Gilmaru Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γυρνούσαμε με κάτι παιδιά από έξοδο με το αυτοκίνητο και ανοιχτό το ραδιόφωνο και με ρωτάει ένας φίλος να του πω καμιά σειρά να δει. Πάνω που αρχίζω και του λέω για το stranger things μαντέψτε τι άρχισε να παίζει.. "should I stay or should I go" xD Κρίμα που κανείς άλλος στο αυτοκίνητο δεν είχε δει την σειρά για να καταλάβει γιατί γελούσα. 5
vsl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 27 Οκτωβρίου η 2η σεζόν https://www.youtube.com/watch?v=tx76oXX8ar8 11
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Από τις αγαπημένες μου σειρές, άνετα στο προσωπικό μου Top 3 Περιμένω με τεράστια ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο. 3
koystado Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Η καλύτερη σειρά πέρυσι ή να είμαι πιο σωστός η καλύτερη σεζόν ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια...3 μήνες περίπου μείνανε θα κάνουμε υπομονή 2
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ρε παίδες, είδα την πρώτη σεζόν... οκ δεν λέω... αλλά οχι κατι το τρομερό... Παίζει πάααααααααρα πολύ με τις αναμνήσεις των 30φεύγα-40κατι... σε σημείο υπερβολικό, κάνει μπαμ δλδ... Απο κει βέβαια έχει κερδίσει το κοινό του... Απο κει και πέρα και η υπόθεση λιγο σουρεαλ μου κάνει και τίποτα το τρομερό...
Gkostas2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Πόσο χρόνων είσαι? ;p Αρκετά μεγάλος για να καταλάβω πότε κάποιος προσπαθεί να παίξει με την νοσταλγία των παιδικών μου χρόνων Γενικά, αν αυτό το σενάριο συνέβαινε στις τωρινές ΗΠΑ και όχι σε αυτές των 80's με τις όποιες κλισέ αναφορές σε εκείνη την δεκαετία, δεν νομίζω να είχε την επιτυχία που έκανε πέρσι. Πάντως για να μην παρεξηγηθώ, σαν σειρά βλέπεται ευχάριστα. Αλλά σαν υπόθεση δεν είναι και τίποτα το τρομερο. 1
koystado Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ρε παίδες, είδα την πρώτη σεζόν... οκ δεν λέω... αλλά οχι κατι το τρομερό... Παίζει πάααααααααρα πολύ με τις αναμνήσεις των 30φεύγα-40κατι... σε σημείο υπερβολικό, κάνει μπαμ δλδ... Απο κει βέβαια έχει κερδίσει το κοινό του... Απο κει και πέρα και η υπόθεση λιγο σουρεαλ μου κάνει και τίποτα το τρομερό... σε όποιον αρέσει...οι υπολοιποι να πανε στο βαρετό got 2
Sugizo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Αρκετά μεγάλος για να καταλάβω πότε κάποιος προσπαθεί να παίξει με την νοσταλγία των παιδικών μου χρόνων Γενικά, αν αυτό το σενάριο συνέβαινε στις τωρινές ΗΠΑ και όχι σε αυτές των 80's με τις όποιες κλισέ αναφορές σε εκείνη την δεκαετία, δεν νομίζω να είχε την επιτυχία που έκανε πέρσι. Πάντως για να μην παρεξηγηθώ, σαν σειρά βλέπεται ευχάριστα. Αλλά σαν υπόθεση δεν είναι και τίποτα το τρομερο.Απλά αυτό που έχουμε πει χίλιες φορές και φαίνεται πως δεν κατάλαβες είναι πως όλα αυτά τα "προβλήματα" που νομίζεις πως παρουσιάζει η σειρά είναι εκεί σκόπιμα.. Αν μεγάλωσες με Goonies, E.T, Alien κλπ η σειρά φαντάζει σχεδόν τέλεια. 3
orck Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ενταξει δεν νομιζω να διαφωνει κανεις με αυτο που λεει ο Gkostas2007. Ο παραγοντας νοσταλγια ηταν ενα πολυ σημαντικο στοιχειο στην σειρα. Η οποια ειναι αρκετα καλη εως πολυ καλη. Η νοσταλγια ειναι το αλατι που νοστιμευει την ηδη καλη συνταγη. Απαντησεις "σε οποιον αρεσει" ειναι γηπεδικες, παρακαλω ξανασκεψου τον τροπο που απαντας, δεν ειναι ο σκοπος μας ο καυγας, δεν ειμαστε σε γηπεδο. ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ Ειναι λογικο να μην συμφωνουμε απολυτα.Και εγω εχω δωσει μαλακισμενες απαντησεις και δεν ειναι σωστο. 6
Kasrith Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 σε όποιον αρέσει...οι υπολοιποι να πανε στο βαρετό got ¿Por que no los dos? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα