Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

Θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει τρόπος να βρω τον κωδικό του admin από ένα παλιό μόντεμ στο οποίο έχει ξεκολλήσει το sticker από κάτω και δυστυχώς έχει γίνει reset .Το χρησιμοποιούσα σαν access point στην βεράντα είναι από τα παλιά του ΟΤΕ (sagem 2404)  

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο ρούτερ;

με admin admin δεν μπαίνεις ε;

Για πήγαινε στην γραμμή εντολών και γράψε arp -a και πάρε την φυσική διεύθυνση για κωδικό που θα έχει το τούτερ (η 1.1 διεύθυνση ip λογικά) χωρίς τις παύλες βέβαια.

Δημοσ.

Ποιο μοντέλο ρούτερ;

με admin admin δεν μπαίνεις ε;

Για πήγαινε στην γραμμή εντολών και γράψε arp -a και πάρε την φυσική διεύθυνση για κωδικό που θα έχει το τούτερ (η 1.1 διεύθυνση ip λογικά) χωρίς τις παύλες βέβαια.

δεν δούλεψε τελικά έψαξα και βρήκα σε μια σελίδα κωδικούς για το συγκεκριμένο router αλλά και πάλι δεν  αλλά θα το πετάξω και θα πάρω άλλο από τις αγγελίας όπως και να έχει ευχαριστώ για τον χρόνο σου. 

Δημοσ.

Μόνο αν βρεις κανένα πρόγραμμα για update του FW και σε αφήσει να το κάνεις χωρίς κωδικούς και σου δίνει και τους μετά κωδικούς...

Ή αν υπάρχει κανένα exploit...

Good Luck....

Δημοσ.

Και εμένα μου ειχε κολλήσει κάποια στιγμή ένα modem και δνε έμπαινε στο interface

Ίσως να έχει κολλήσει η μνήμη του.

Αν θελεις δοκίμασε 2-3 reset. Βγαλσιμο απο ρευμα και πατημα κουμπιου και ξανα στο ρευμα και ξαναδοίμασε αυτα:

http://portforward.com/default_username_password/sagem.htm

Αν παλι δεν πέτα το...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...