Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία μ'αυτά τα κινητά; Χρειάζομαι καινούριο κινητό και είμαι ανάμεσα σ'αυτά τα δυο αλλά αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε πείτε μου. 
Θέλω μεγάλη οθόνη 5" ή ακόμα καλύτερα 5,5", καλή ανάλυση οθόνης και κάμερα και να μην είναι αργό.
Μέχρι 200 ευρώ περίπου θέλω να δώσω.

Δημοσ.

Αν δεν σε πειράζει να μην έχει microsd τότε το Moto X (2014) είναι μια χαρά.

Περίμενε και τους υπόλοιπους για άλλες επιλογές. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το J5 το έχει ο πατέρας μου και πετάει. Η οθόνη είναι πολύ καλή αλλά δεν γνωρίζω αν κολλάει στις ίντσες που θες. Τα LG δεν ακούω καλά πράγματα τελευταία για αυτό και θα τα απέφευγα. Γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.

Το G3 ως συσκευή είναι επίπεδα ανώτερο από το J5 γιατί πολύ απλά είναι ναυαρχίδα ενώ το J5, mid-range. Με το Android 6.0 Marshmallow update της LG, έχουν διορθωθεί όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή.

Για μένα δεν υπάρχει καν συγκριση. Το G3 ειναι ανώτερο σε θέμα CPU/GPU (παρόλο που η ανάλυση της οθόνης είναι κάπως υπερβολική για αυτό το SoC) και φυσικά σε κάμερα/οθόνη.

• Like 2
Δημοσ.

κανενα απο τα δυο πλεον . αν πρεπει να παρεις καποιο απο τα δυο τοτε το g3 φυσικα καμια σχεση το ενα κινητο με το αλλο . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το g3 έχει κλάσεις ανώτερη κάμερα και οθόνη από οποιδήποτε κινέζικο.

Και πολύ ανώτερο ήχο γιατί το M2 Note ειδικά, έχει μέτριο τσιπ ήχου. Επεξ/σία από AlienTechGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...