Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα έχω συνδεση cyta εως 24mbps αλλα τον τελευται καιρο δεν ειμαι ευχαριστημένος καθώς έχω πολλές αποσυνδέσεις αλλα και η ταχύτητα ειναι πολλές φορές πολυ χαμηλη ,πχ στο speedtest μ δείχνει download απο 3 mbps μέχρι 10 max. θέλω να δειτε τα νουμερα και να μου  και να πείτε τη γνώμη σας.
Τελος ξερω οτι το ρουτερ μου δεν ειναι καλο,εχω το thomson TG782 αλλα δεν νομίζω οτι ευθυνεται μονο αυτο!!
DSL Type:

ITU-T G.992.5 spacer.gif
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 14.823
spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,12 / 1,66 spacer.gif
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,8 / 0,0 spacer.gif
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 6,2 / 10,0 spacer.gif
SN Margin (Up/Down) [dB]: 7,8 / 7,6 spacer.gif
System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- spacer.gif Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN spacer.gif
Loss of Framing (Local/Remote): 13 / 0 spacer.gif
Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 spacer.gif
Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif
Loss of Link (Remote): - spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 1 / 0 spacer.gif
FEC Errors (Up/Down): 13 / 31.840 spacer.gif
CRC Errors (Up/Down): 2 / 1 spacer.gif
HEC Errors (Up/Down): 1 / 1

Και η αποσταση απο το dslam είναι γύρω στα 700 μέτρα

• Super Moderators
Δημοσ.

Βγάλε όλες τις συσκευές (τηλέφωνα/fax/ακόμα και συναγερμό αν μπορείς) από τις τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού και βάλε το router στην πρώτη/κεντρική πρίζα με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (1-2m max) για να δεις αν συγχρονίζεις τα ίδια...

Αν δεις ότι είναι ακόμα στα 14.8-15Mbps τότε δήλωσε στην Cyta πρόβλημα με χαμηλό συγχρονισμό...

Έχεις 10db downstream line attenuation κι είσαι 700-725 μέτρα από το DSLAM του A/K, με θεωρητικό μέγιστο κλείδωμα 23.44Mbps. Είναι κρίμα σε τέτοια απόσταση να παίζεις κάτω από 18-19Mbps, βέβαια είναι άγνωστο πόσες παρεμβολές τρώει η γραμμή σου. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...