7nisiotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Περίεργο πρόβλημα με ποντίκι και τροφοδοτικό. Παρατήρησα εδώ και μερικές μέρες ( δεν ξέρω αν το έκανε παλιά καθώς ο ήχος της υδρόψυξης που είχα υπερκαλυπτε τους υπολοίπους θορύβους ) όταν κουνάω το ποντίκι (razer deathadder 2013-1000hz polling rate) ακούγεται ένα ελαφρύ ιιιιιιννν σαν τσιριχτό από το τροφοδοτικό. Ακούγεται περίπου στα 10 εκατοστά άμα πλησιάσω το τροφοδοτικό. Γενικά δε το καταλαβαίνεις άμα δε πλησιάσεις κοντά. Φταίει το ποντίκι ή κάτι άλλο ( μητρική-τροφοδοτικό ??); Δοκίμασα και άλλα ποντίκια. Στα 125hz polling rate δεν ακούγεται Στα 1000hz το κάνει Eυχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το διαβάσαμε και αυτό. Τι δουλειά έχει το ποντίκι με το τροφοδοτικό?
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Και μένα κουφό μου φαίνεται αλλά όσο κουνάω το ποντίκι πχ δεξιά αριστερα ακούγεται ενα " ιιιν " από το τροφοδοτικό, αφήνω το ποντικι και σταματάει. Είναι κάποιου είδους coil whine. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2016 από 7nisiotis
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το διαβάσαμε και αυτό. Τι δουλειά έχει το ποντίκι με το τροφοδοτικό? Aκριβώς όπως σε αυτόν ειναι απλά εμένα δεν φτιάχνει με αυτό που προτεινει ο τύπος στο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Le_RUssETns&feature=youtu.be&t=39s
fallen4ngel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αν κάνω λάθος να με διορθώση κάποιος αλλά θέλει σφίξιμο το τρανζίστορ πάνω στην ψυκτρα από όσο γνωρίζω. Πάντως δεν είναι πρόβλημα. Λογικά θα κάνει το ίδιο και όταν έχει κάποιο σχετικό load.
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δηλαδή είναι θέμα καθαρά τροφοδοτικού έτσι; Είναι και λίγο παλιό ( 4.5 χρόνια το έχω ) corsair gs800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα