Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , θελω να ακουσω γνωμες ειναι το πρωτο αμαξι που θα παρω και δεν εχω την εμπειρια να γνωριζω πολλα καθω και στην οικογενεια δεν εχει κανενας αλλος αμαξι . Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 1700 ευρω . Ξαχνω κατι οικονομικο και ωραιο στην εμφανιση . Ειδα ενα opel tigra του 2001 στα 1.700 ευρω πολυ ομορφο , αλλα ειναι αξιοπιστα ? η θα μου φυγουν τα μισα λεφτα στα servise ? Εσεις τι μου προτινεται ?

Δημοσ.

Το budget σου ειναι σχετικα περιορισμενο,ενδιαφερεσε μονο για κουπε στυλ tigra η θα κοιτουσες και αλλη κατηγορια;

Ομορφο ειναι και το alfa romeo 147 ή το renault clio κτλ σαυτα τα χρηματα αλλα δεν εχω ιδεα σχετικα με την αξιοπιστια τους.Εχεις εσυ καποιο αλλο στο μυαλο σου;

Δημοσ.

Μάλλον θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος...δεν νομίζω να θες να αγοράσεις ό,τι κυκλοφορεί στα χρήματα που διαθέτεις...

Ποιές είναι οι ανάγκες σου?Πχ όπως είπε και ο zio το διθέσιο θα σε βολέψει?Πόσα κυβικά?Μικρό να είναι...μεσαίο...καμιά μαούνα??Δυστυχώς με περιορισμένο χρήμα και σε μεταχειρισμένο....το χρώμα..η ομορφιά...είναι δεύτεροι παράγοντες καθώς πρέπει να κοιτάξεις άλλα ...όπως τί συντήρηση έχει...τί φθορές..τί χρειάζεται για συμμάζεμα...για να μην ξοδεύεις και πολλαπλάσια μετά.

Γι αυτό καλυτερα να σκεφτείς τί χρειάζεσαι από ένα αυτοκίνητο και μετά ξεκινάς να ψάχνεις στο μπατζετ σου τί υπάρχει..

Και σου λέω εγώ ότι τα τίγκρα γενικώς εχουν τα θεματάκια τους (φυσικά και 15 χρονών αυτοκινητο λογικά θα χει και παραπάνω)...αλλά το συγκεκριμένο που βρήκες εσύ να φυσάει..ή και το αντίθετο...  θέλει έλεγχο....απο μηχανικό..να κοιταξεις τα σερβις..και άλλα χιλια δυο...

Δημοσ.

Καλημερα , επιτρεπεται να ανεβασω το link του opel tigra που ειδα ? 4 θεσιο ειναι απλα οι 2 πισω πρεπει να καθονται παιδιακια . Πανω απο ολα με ενδιαφερει να ειναι οικονομικο και για τα servise που θα χρειαστει σιγουρα ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο αλλα και στην καταναλωση και μετα ολα τα αλλα .

Δημοσ.

Καλό φαινεται,το καπο ειναι βαμενο-με αυτοκολητο ή το εχει αλλαξει αραγε;

το εχει βαψει , το θεμα ειναι οτι μου εσκασε μια ευκαιρια απο το πουθενα , απο μια γνωστη της μανας μου και δεν ξερω αμα παρω αυτο σε αυτη την ευκαιρια θελω την γνωμη σου . Ενα seat ibiza του 97 , 145.000 χιλιομετρα , 1.400 κυβικα , το εχει γαντι , δηλαδη το χρεισιμοποιουσε μονο για να πηγενει στην δουλεια , και τα παιδια της στο σχολειο ( και ολοι ξερουμε την διαφορα , πως χειριζεται ενα αμαξι μια γυναικα ή ενας καγκουρακος 25 χρονος) . Μου το δινει στα 600 ευρω γιατι θα φυγει στο εξωτερικο , να παρω το seat ?

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση να ξέρεις ότι σίγουρα αμάξι από 2ο χέρι όλο και κάποιο σουλούπομα θα θέλει κανά μικρό service ή καμία μικρό επισκευή.Το πιο σημαντικό από όλα πες του ρε φίλε πάμε να το κάνω μια βόλτα να το δω και το 100% πηγαινε σε ενα συνικιακο συνεργειο πες του οτι θες να παρεις αμαξι απο 2ο χερι και να του το πας να το σηκωσει να το ελενξει να διαβασει τον εγκεφαλο γιατι αλλο τι λεει αυτος αλλα τι λεει το αμαξομα σαν αμαξομα οταν σηκωθει ή διαβαστει.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση να ξέρεις ότι σίγουρα αμάξι από 2ο χέρι όλο και κάποιο σουλούπομα θα θέλει κανά μικρό service ή καμία μικρό επισκευή.Το πιο σημαντικό από όλα πες του ρε φίλε πάμε να το κάνω μια βόλτα να το δω και το 100% πηγαινε σε ενα συνικιακο συνεργειο πες του οτι θες να παρεις αμαξι απο 2ο χερι και να του το πας να το σηκωσει να το ελενξει να διαβασει τον εγκεφαλο γιατι αλλο τι λεει αυτος αλλα τι λεει το αμαξομα σαν αμαξομα οταν σηκωθει ή διαβαστει.

ενοειται οτι θα παω να το δω με τον θειο ο οποιος εινια μηχανικος 20 χρονια , ετσι θα το παρω ? απλα μου εσκασε τωρα αυτη η ευκαιρια με το seat και δεν ξερω να παρω to seat ?

Δημοσ.

Δεν χάνεις κάτι δοκιμασε και τα 2 αμαξια μπορεί να είναι και τα 2 τέλεια μπορεί και όχι.Αφόυ έχεις μηχανικό στο σοι πιστεύω αυτόν πρέπει να ρωτήσεις θα ξέρει καλύτερα από όλους πια είναι τα ζημιάρικα τουτου και πια όχι.

Π.Χ σαν παραδειγμα το σεατ μπορει να πηγαινε παιδια στο σχολειο και αυτή δουλειά όπως λέει αλλά το έκανε τα απαραίτητα service στα χ χιλιόμετρα ή απλά την μάζευα η express από πουθενά.Ο μηχανικός από τον ήχο και μόνο της μηχανής μπορεί να καταλάβει 5 πραγματα πιο πολλά.

Δημοσ.

6 κατοστάρικα για το seat είναι πολλά...20 χρονών αμάξι ..εντελώς γυμνό...μηδέν ασφάλεια ..πολύ παλιάς τεχνολογίας....αν είναι όμως μηχανικά τζιτζί...με 300 πάρτο (ή έστω μια συμβολική τιμή...κανονικά τζάμπα έπρεπε να στο δώσει...βάρος είναι).Έτσι κ αλλιώς για πέταμα θα παει...ή θα τ αφήνει να σκουριάζει...

Και συμφωνώ με τον από πάνω...αφού έχεις σόι μηχανικό...πάρτον αγκαζέ και συμβουλέψου τον...να τα βλέπει ο άνθρωπος από κοντά να σου λεει...τώρα εμείς από δω...τί να σου πούμε??

Δημοσ.

Μια εντελώς φιλική συμβουλή το ότι είναι γνωστή της μανα σου δεν σημαίνει τίποτα μην τρελένεσαι ότι πρέπει να το πάρεις από αυτήν ντε και καλά βάζεις κάτω τα πράγματα μετά τους τεχνικούς ελένγχους και κρίνεις πχ το χ αμα΄ξι έχει αυτά το άλλο όχι.Μετά το χ αμάξι για λιγάκι σουλούπομα θέλει τα χ χρήματα και το άλλο τα χ ποσό.Το πιο σημαντικό κριτήριο πάντα είναι η ασφάλεια σου και μόνο

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησει σας θα παω σημερα το απογευμα με τον θειο ,μου και θα δω το σεατ και θα σας ενημερωσω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...