Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα χτες μητρικη και εγκατεστησα ολους τους δισκους μου πανω.Εχω 3 μηχανικους και 1 ssd στον οποιο εκανα clean install τα windows.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου αναγνωριζει τον ενα μηχανικο ουτε στο bios ουτε στα windows.Τον εβαλα σε ολα τα sata ports και με διαφορετικες τροφοδοσιες αλλα τιποτα.

Στα ιδια ports δοκιμασα και αλλον σκληρο ο οποιος δουλευει κανονικα, αρα δεν παιζει προβλημα με τη mobo.

Εκανα bios update και παλι το ιδιο.Ε λεω θα ειναι ο σκληρος που εχει το προβλημα.

Για να ειμαι ομως 100% σιγουρος τον βαζω σε μια εξωτερικη θηκη usb 2.Ο σκληρος πλεον αναγνωριζεται κανονικα απο τα windows.

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα,

εφοσον στον αναγνωρισε σαν εξωτερικο απο τη διαχειρηση καντον διαγραφη και διαμορφωση και ξαναδοκιμασε στο port ποθ ειναι για sata 2 και αν θες γραψε και τη μητρικη που εχεις

Δημοσ.

H μητρικη ειναι μια Gigabyte z97p.Υπαρχει περιπτωση να μην αναγνωριζεται ενας σκληρος ουτε απο το bios και να μην ειναι θεμα hardware αλλα να ειναι θεμα partition,file system κτλ?

Sata 2 δυστυχως δεν εχει η μητρικη.Τωρα να τον κανω διαμορφωση ειναι λιγο δυσκολο μιας και εχω 1ΤΒ ταινιες κτλ και δεν εχω προχειρο σκληρο με την ιδια χωριτικοτητα για backup

Επισκέπτης
Δημοσ.

ουτε στη διαχειριση δεν τον βλεπει εφοσον τον συνδεισεις εσωτερικα?

Δημοσ.

τον δοκιμασες μονο του χωρις αλλον δισκο η dvd drive πανω στην μητρικη?

Αν βαλεις το χερι σου πανω στον δισκο αισθανεσαι οτι παιρνει ρευμα και λειτουργει το μοτερακι?

Δημοσ.

Τον δοκιμασα μονο μαζι με τον ssd που εχω τα windows.Οταν τον ακουμπαω ειναι σαν να μην παιρνει επαρκη τροφοδοσια αλλα γιατι οταν γινεται εξωτερικος δουλευει μια χαρα?

Δημοσ.

Δοκιμασε τον δισκο μονο του χωρις τον ssd πανω στην μητρικη αν τον βλεπει το bios,

Επισης τσεκαρε τον δισκο  αν χρησιμοποιει jumber και βγαλτο.

Δημοσ.

Φιλε η΄ με σατα κοντρολερ κατι παιζει και κοιτα να τον βαλεις σε ολες τις υποδοχες η΄ το τροφοδοτικο σου δεν δινει το ρευμα που πρεπει. Η΄τελος θθα ελεγα οτι καπου τον χτυπησες στην αλλαγη της μητρικης αλλα αφου λες οτι σαν εξωτερικος παιζει κανονικα τοτε κοιτα τα αλλα 2 που σου ειπα

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε η΄ με σατα κοντρολερ κατι παιζει και κοιτα να τον βαλεις σε ολες τις υποδοχες η΄ το τροφοδοτικο σου δεν δινει το ρευμα που πρεπει. Η΄τελος θθα ελεγα οτι καπου τον χτυπησες στην αλλαγη της μητρικης αλλα αφου λες οτι σαν εξωτερικος παιζει κανονικα τοτε κοιτα τα αλλα 2 που σου ειπα

Και εμένα πήγε εκεί ο νους μου γιατί το μόνο που φαίνεται να αλλάζει στις δοκιμές και να κάνει δουλειά είναι η παροχή ρεύματος.

Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...