koyan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπέρα, έχω μία κάρτα γραφικών με τα χαρακτηριστικά (από ότι μπορώ να δώ απο το device manager) Nvidia Riva TNT2 64 / Model 64 pro. Εχω τα παιχνίδια Call of Duty, και LOTR Return of the king, τα έχω εγκαταστήσει, αλλά μόλις πάω να παίξω παίρνω το μύνημα: "Could not find any compatible Direct3D devices with the required capabilities..." (από το LOTR) παρόμοιο μύνημα και στο Call of Duty. Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα αυτή. Υπάρχει τρόπος να παίξω τα παιχνίδια με την κάρτα που έχω, το έχει καταφέρει κάποιος άλλος, ή πάω για άλλη κάρτα? Και άν πάω για άλλη κάρτα, ποια είναι η πιο οικονομική λύση που να μπορεί να παίξει αυτά τα παιχνίδια? Ευχαριστώ, Koyan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis__ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Minimum requirements LOTR: Return Of The King 32 MB Direct3D capable video card using the NVIDIA;GeForce2 GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater with DirectX 8.1 compatible driver Call Of Duty ATI; Radeon 7200, 8500, 9000, 9500, 9700, 9800 All NVidia; GeForce™/Geforce FX chipset's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Αυτά τα είδα και εγώ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν η κάρτα μου (Nvidia Riva TNT2 64 / Model 64 pro) υποστηρίζει Direct3D. Και άν τα υποστηρίζει, γιατί συνεχίζω να μήν μπορώ να παίξω αυτά τα παιχνίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 για καρτα φτινι 9200 (οχι 9200se ) ,i metaxeirismeni gf3 ,8500,9100 (65-75e) gia ta paixnidia mono me 3d analyse yparxei kapoia elpida px edo kapoios me gfmx trexei to neo prince of persia pou kanonika den ..... http://www.tommti-systems.de/phpBB2/viewtopic.php?t=188&start=15 http://www.tommti-systems.de/phpBB2/viewtopic.php?t=170&highlight=duty kai gia na min xaneis entelos tis elpides soy koita i koitaxe ti allages ithele gia na trexei mia kyro2 karta poy fysiologika den ypostirizotan kai telika to etrekse.... to lotr to 1 http://www.pvr-net.com/cgibin/forum/ikonboard.cgi?s=3fd711453dc1ffff;act=ST;f=3;t=324;st=30 alla kai tis prospatheies gia na treksei to return of the king http://www.pvr-net.com/cgibin/forum/ikonboard.cgi?s=3fd711453dc1ffff;act=ST;f=3;t=581 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Άρα, αν κατάλαβα καλά η κάρτα μου δεν υποστηρίζεται, Επομένως, δεδομένου ότι δεν ξέρω να πειράζω την registry, η λύση που έχω είναι να πάω για άλλη κάρτα, σωστά? Καμία πρόταση για οικονομικά αλλά να μπορώ να παίζω τα παραπάνω παιχνίδια? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Κατα πρώτο δεν μας είπες το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή και κατά δεύτερο (και κυριότερο) να βρείς και να εγκαταστήσεις το DirectX 9 και μετά να προσπαθήσεις να τρέξεις τα παιχνίδια. Αν και απ' ό,τι φαίνεται μάλλον θα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση της κάρτας γραφικών σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Ο υπολογιστής τρέχει WinXP pro με SP. To directx 9 το κατεβάζω αυτή τη στιγμή (ευχαριστώ για την υπόδειξη). Μόλις το εγκαταστήσω θα σας πώ εάν δούλεψε ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALEXANDER! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 prepei na alla3eis karta den thn vlepei san 3d ayth den upostirizei T&L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Εγκατέστησα directx 9, αλλά καμία διαφορά. Ποιά είναι η φτηνότερη κάρτα που μπορώ να πάρω που να καλύπτει τις ανάγκες μου (χωρίς να παίρνω όμως την χειρότερη: διαβάζω σε όλα τα posts αφορισμούς για την GF FX 5200). Έχω επεξεργαστή p4 2 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 p4 2gh(elpizo oxi celeron2ghz) +tnt2m64(i koutsoyremeni 64bit) =hmarton ???? i karta soy einai gia p2(233 -450) ,gia protaseis agoras ta eipame idi alla kanonika to ligotero prepei na pareis mia 9600 ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 p4 2gh(elpizo oxi celeron2ghz) +tnt2m64(i koutsoyremeni 64bit) =hmarton ???? i karta soy einai gia p2(233 -450) Μα δεν είχα μεγαλύτερες ανάγκες μέχρι τώρα. Το warcraft παίζει μια χαρά' date=' το Max Paine 2 έπαιξε καλά, γιατί να την αλλάξω? Το Motherboard και τον επεξεργαστή (όχι celeron αλλά p4) τα άλλαξα τον Μάιο όταν μου κάηκε το παλιό motherboard. Αλλά τα λεφτά δεν φτάναν για να αλλάξω και άλλα gia protaseis agoras ta eipame idi Οι μεταχειρισμένες είναι δυστυχώς out of the question. Μένω επαρχία alla kanonika to ligotero prepei na pareis mia 9600 ..... επίσης για καρτα φτινι 9200 (οχι 9200se ) Δηλαδή, αυτές οι SAPPHIRE ATI 9600 ( http://www.plaisio.gr/EC_CompareProducts.process?Catalog_Id=1&Section_Id=873&Prod_Id=152954&Prod_Id=164997&x=40&y=25 ) είναι εντάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 koita,gia karta grafikon mporeis na breis sta metaxeirismena (p.x http://www.fleamarket.gr) kamia kali geforce4(esteila tis proalles mia sto dideimoteixo geforce4-4200 me 128mb mnimi sta 70 eyro me antikatavoli).apexei eti fotos apo tin tnt2(i proti mou karta otan ksekinisa na asxoloumai me ta pc,meta pira geforce2ultra-geforce3-geforce4-4200 kai tora exo mia arketa kali kai oikonomiki gia aytin tin epoxi ati radeon 9600pro).episis kai kamia ati radeon 9500pro i non pro me 64 i 128 mb(den exei kamia simasia) einai mia para poli kali lisi(arkei na breis kamia giati einai diskolo,poios na tis poulisei kai na parei ti?tha prepei na dosei poli xrima)ayta eixa na po kai elpizo na se voithisa.bye Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.