Gigamestin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Εχθές ο πατέρας μου χρησιμοποίησε τον φορητό για κάτι δουλειές για περίπου 5 ωρες.Οταν το εκλεισε δεν εσβηνε το λαμπάκι που το ενεργοποιεί(για αρκετή ωρα).Εγω το εκανα χειροκίνητα.Πρόσπαθησα να το ανοίξω και πάλι τα ιδια.Τελικά σήμερα που το άνοιξα με έβγαλα να κάνω αποκατάσταση.Εγω έκανα Ανανέωση(windows 8).Οταν άνοιξε το λάπτοπ μετα απο 15λεπτο περίπου έκλεισε.Το είχα συνδέσει στο ρεύμα.Απο εκείνη την στιγμή και μετά συνεχώς κάνει το ίδιο.Τις φταιει άραγε?Μηπως οι θερμοκρασιες Να αναφέρω οτι το μοντελο είναι http://www.samsung.com/gr/support/model/NP300E5C-S04GR Tι λέτε εσείς να κάνω?
Arkoudelos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το πιθανότερο είναι θέμα με θερμοκρασίες. Μπορείς να το τσεκάρεις με HWmonitor για αρχή αλλά προσωπικά για να αποφύγω τις πιθανές συνέπειες ενός ακόμα shutdown θα το καθάριζα πρώτα. Το φυσάς από όλες τις μεριές με ένα από τα ακόλουθα 1) Blower 2) Σπρέυ καθαρισμού (πεπιεσμένος αέρας) 3) Βενζινάδικο και με τον αέρα για τα λάστιχα, χωρίς φόβο και πάθος, το φυσάς από όλες τις μεριές να φύγουνε οι σκόνες που έχει μαζέψει. Κάντο και βλέπουμε.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Έτσι όπως το καταλαβαίνω βλέπω να μην τοφοδοτείται σωστά με ρεύμα το λάπτοπ κετός και όντως είναι οι θερμοκρασίες. 1
Gigamestin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Έτσι όπως το καταλαβαίνω βλέπω να μην τοφοδοτείται σωστά με ρεύμα το λάπτοπ κετός και όντως είναι οι θερμοκρασίες. Θα χρειαστεί να αλλάξω και πάστα στον επεξεργαστή?
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Θα χρειαστεί να αλλάξω και πάστα στον επεξεργαστή? Οι θερμοαρασίες είναι το πρόβλημα τελικά? Είναι υψηλές?
Gigamestin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τελικά τώρα που το ξανασύνδεσα στο ρεύμα ενω ανάβει το λαμπάκι του μετασχηματιστή,δεν ανάβει το λάπτοπ.
kotsos72 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλυτερα πηγαινε το σε ενα σερβις να δεις τι θα σου πουνε και μετα ξαναεδω για συμβουλες αν ειναι απαραιτητο 1
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όπως το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ή το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα ή μητρική. Αν είναι το 2ο το χαιρετάς.
Gigamestin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Όπως το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ή το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα ή μητρική. Αν είναι το 2ο το χαιρετάς. Κρατάω τα κομμάτια ετσι?Ευχαριστώ Παιδιά Πάντως για τον ενδιαφέρον
Gigamestin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ποια κομμάτια? Αν μου πουν οτι το μηχανημα εχει κάψει μητρική,το παιρνω πίσω και κρατάω σκληρο,μνημες και οτι αλλο γίνεται
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 κακώς που το έκλεισες(γνώμη μου) χειροκίνητα,και δεν άφησες να κλείσει μόνο του. πανάκριβες η μητρικές για τα samsung. τον δίσκο τον έχεις ελένξει,σε άλλο μηχάνημα;;(ως 2ο)
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αν μου πουν οτι το μηχανημα εχει κάψει μητρική,το παιρνω πίσω και κρατάω σκληρο,μνημες και οτι αλλο γίνεται Ναι σκληρό, μνήμες, dvd. Αν όντως τελικά έχει πρόβλημα η μητρική κοίτα και στο ebay για μεταχειρισμένη αλλά φθηνή.
kotsos72 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Περισσοτερο συνφερει το aliexpress αν δεν βιαζεσαι Στα 70 με 80 παιζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα