Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Εχθές ο πατέρας μου χρησιμοποίησε τον φορητό για κάτι δουλειές για περίπου 5 ωρες.Οταν το εκλεισε δεν εσβηνε το λαμπάκι που το ενεργοποιεί(για αρκετή ωρα).Εγω το εκανα χειροκίνητα.Πρόσπαθησα να το ανοίξω και πάλι τα ιδια.Τελικά σήμερα που το άνοιξα με έβγαλα να κάνω αποκατάσταση.Εγω έκανα Ανανέωση(windows 8).Οταν άνοιξε το λάπτοπ μετα απο 15λεπτο περίπου έκλεισε.Το είχα συνδέσει στο ρεύμα.Απο εκείνη την στιγμή και μετά συνεχώς κάνει το ίδιο.Τις φταιει άραγε?Μηπως οι θερμοκρασιες

Να αναφέρω οτι το μοντελο είναι http://www.samsung.com/gr/support/model/NP300E5C-S04GR

Tι λέτε εσείς να κάνω?

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι θέμα με θερμοκρασίες. Μπορείς να το τσεκάρεις με HWmonitor για αρχή αλλά προσωπικά για να αποφύγω τις πιθανές συνέπειες ενός ακόμα shutdown θα το καθάριζα πρώτα. Το φυσάς από όλες τις μεριές με ένα από τα ακόλουθα 1) Blower 2) Σπρέυ καθαρισμού (πεπιεσμένος αέρας) 3) Βενζινάδικο και με τον αέρα για τα λάστιχα, χωρίς φόβο και πάθος, το φυσάς από όλες τις μεριές να φύγουνε οι σκόνες που έχει μαζέψει.

Κάντο και βλέπουμε.

Δημοσ.

Έτσι όπως το καταλαβαίνω βλέπω να μην τοφοδοτείται σωστά με ρεύμα το λάπτοπ κετός και όντως είναι οι θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι όπως το καταλαβαίνω βλέπω να μην τοφοδοτείται σωστά με ρεύμα το λάπτοπ κετός και όντως είναι οι θερμοκρασίες.

Θα χρειαστεί να αλλάξω και πάστα στον επεξεργαστή?

Δημοσ.

Θα χρειαστεί να αλλάξω και πάστα στον επεξεργαστή?

Οι θερμοαρασίες είναι το πρόβλημα τελικά? Είναι υψηλές?

Δημοσ.

Καλυτερα πηγαινε το σε ενα σερβις να δεις τι θα σου πουνε

και μετα ξαναεδω για συμβουλες αν ειναι απαραιτητο

• Like 1
Δημοσ.

Όπως το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ή το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα ή μητρική. Αν είναι το 2ο το χαιρετάς.

Δημοσ.

Όπως το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ή το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα ή μητρική. Αν είναι το 2ο το χαιρετάς.

Κρατάω τα κομμάτια ετσι?Ευχαριστώ Παιδιά Πάντως για τον ενδιαφέρον

Δημοσ.

Ποια κομμάτια?

Αν μου πουν οτι το μηχανημα εχει κάψει μητρική,το παιρνω πίσω και κρατάω σκληρο,μνημες και οτι αλλο γίνεται

Δημοσ.

κακώς που το έκλεισες(γνώμη μου) χειροκίνητα,και δεν άφησες να κλείσει μόνο του.

πανάκριβες η μητρικές για τα samsung.

τον δίσκο τον έχεις ελένξει,σε άλλο μηχάνημα;;(ως 2ο)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν μου πουν οτι το μηχανημα εχει κάψει μητρική,το παιρνω πίσω και κρατάω σκληρο,μνημες και οτι αλλο γίνεται

Ναι σκληρό, μνήμες, dvd. Αν όντως τελικά έχει πρόβλημα η μητρική κοίτα και στο ebay για μεταχειρισμένη αλλά φθηνή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...