noobogadgetakias Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 καλησπερα σε ολους...εχω το εξης θεμα...κατεβασα και πλεον χρησιμοποιηω τον opera αλλα οταν μπαινω στις αγγελιες του φορουμ μας αυτο δεν μ δειχνει τους τιτλους των αγγελιων..μ δειχνει ολα τα αλλα εκτος απο τους τιτλους...τι να κανω?
chipakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ την Οπερα μόνο αρκετά χρόνια. Παρατήρησα συμβαίνει το ίδιο και σε εμένα όμως τώρα τελευταία μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχω δώσει σημασία ιδιαίτερη μέχρι στιγμής. Πριν από μία εβδομάδα δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα.
noobogadgetakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Και τι κανουμε;μπαινουμε με αλλον browser;
chipakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Και τι κανουμε;μπαινουμε με αλλον browser; Σήμερα βρήκα την αιτία. Φταίει το Ad Blocker που αποκόπτει τις διαφημίσεις.Το απενεργοποιείς κλείνεις την Οπερα την ανοίγεις ξανά και ω του θαύματος
theoilia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ξαφνικά στον opera δεν μου εμφανίζει σωστά τα PDF,μπερδεύει τους χαρακτήρες και με αναγκάζει να τα ανοίγω ή με chrome ή με PDF viewer.Αντιμετώπισε κάποιος άλλος τέτοιο πρόβλημα;
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Και γιατί να μην ανοίγεις νέο θέμα; Οικονομία θα κάνουμε; Εμένα πάντως μου φαίνονται μια χαρά τα pdf στην opera αν και προτιμώ να τα ανοίγω με το sumatra.
theoilia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μωρέ είναι βολικό να ανοίγουν σαν καρτέλα στον opera όταν βρίσκεις ένα pdf στο διαδίκτυο και για αυτό ρωτάω
micos000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως είπα, σε μένα φαίνονται σωστά. Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το όπερα και να το ξαναστήσεις;
theoilia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 είχες δίκιο.μετά την επανεγκατάσταση λύθηκε το "πρόβλημα",ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα