rafinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ποιο από τα δύο κινητά θεωρείτε καλύτερο; Το Moto G που έχει φυσικά πολύ ελαφρύτερο και κατά τη γνώμη μου καλύτερο android αλλά 1GB ram και 8GB αποθηκευτικό χώρο; ή Το LG K10 που έχει μεγαλύτερη ram (1,5GB) και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (16GB), αλλά πιο βαρύ android και που ίσως να μην λάβει τα ίδια updates όπως το moto;
newsformobiles Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το 8 θα το καλύψεις σε 0 χρόνο. Το 1 και το 1.5 είναι λίγη μνήμη, εκτός εάν σκέφτεσαι μέχρι το νέο έτος ν'αλλάξεις συσκευή. Βρες 2/16 και να παίρνει sd card εννοείται για να το κρατήσεις κάποιο καιρό. Ότι άλλο θα βρίζεις σε λίγο κσιρό, γιατί το πήρες και θα θέλεις να το αλλάξεις.
panos- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Θα πρότεινα το Moto G 3 αλλά με τα 16GB. έχει και καθαρό αντροιντ αλλά και μεγαλύτερη ραμ (2) και χώρο (16)
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έχω δοκιμάσει το LG K10 και μπορώ να σου πω μερικά πράγματα... 1)Η εμπειρία χρήσης είναι πολύ καλή γενικά. Δεν κολλάει, και για απλή χρήση θα σε καλύψει άνετα πιστεύω. 2)Οι κάμερες είναι απλά ικανοποιητικές. Δεν συγκινούν αλλά ούτε και απογοητεύουν. Σε αυτόν τον τομέα θεωρώ ότι το Moto G3 θα τα πάει καλύτερα. 3)Δεν έχει LED ειδοποιήσεων. 4)Η μπαταρία είναι σε σχετικά καλά επίπεδα, όπως και οι περισσότερες συσκευές της κατηγορίας. 5)Οθόνη και ήχος, τυπικά πράγματα. Η οθόνη έχει ωραία χρώματα και καλή ευκρίνεια/φωτεινότητα και ο ήχος είναι απλά οκ.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μια συμβουλή.. Χωρίς Led notification μην το πάρεις καθόλου... Είναι πάρα πολύ χρησιμο!!
Demon Lord Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Επίσης, τα 8gb δεν είναι και τόσο λίγα... αν πάρει την μαρσμέλοου θα μπορεί να βάλει μια sd 32άρα ας πούμε και να την ενώσει με την ενσωματωμένη χωρητικότητα. Αν τον βολεύει έτσι φυσικά, εγώ το έχω κάνει σε moto g 4g (δεύτερης γενιάς) και έχω μείνει ευχαριστημένος. Σαν κάτοχος moto g λοιπόν θα σε συμβούλευα να πάρεις το motorola. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Το 8 θα το καλύψεις σε 0 χρόνο. Το 1 και το 1.5 είναι λίγη μνήμη, εκτός εάν σκέφτεσαι μέχρι το νέο έτος ν'αλλάξεις συσκευή. Βρες 2/16 και να παίρνει sd card εννοείται για να το κρατήσεις κάποιο καιρό. Ότι άλλο θα βρίζεις σε λίγο κσιρό, γιατί το πήρες και θα θέλεις να το αλλάξεις. Κατι τετοιο δηλαδη https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html
newsformobiles Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ή μπορείς να δεις τα LeEco Le 2 X620, που στο kimovil, αν βγάλουμε τα aliexpress, το πρώτο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί το έχει στα 179$, που σαν χαρακτηριστικά είναι πολύ καλύτερο από το Huawei P8 Lite ή Xiaomi Redmi Note 3 Pro στα 165$, όπως φαίνεται στο kimovil.
rafinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, αλλά δυστυχώς το budget είναι πάρα πολύ περιορισμένο. Και για τον φίλο με τα κινέζικα να πω ότι δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει κάποιος αγορά από Ελλάδα.
punkioraki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 άμα ψάχνεις καλούδια double tap - % μπαταρία και αλλά καλούδια πας στο LG αν θέλεις ένα "γυμνό" χωρίς τίποτα το περιττό πας μότο απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα