sane Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Επειδή χάλασε το προηγούμενο και είναι στην εγγύηση μου είπαν να διαλέξω ένα άλλο οπότε θέλω να είναι και αυτό δίκαρτο,ανδροιδ στα 250. 1) Site: HuaweiP8 Lite 16GB 2) Site: LenovoVibe S1 Lite 3) Download: SamsungGalaxy J5 Dual Sim 4) Download: HuaweiP9 Lite 16GB Αυτά είδα...Μου πρότειναν και Mls αλλά δε μου γεμίζουν το μάτι.Ποιο να επιλέξω;;;
hunter.back Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από το J5. Λάβε υπόψιν ότι και τα 2 Huawei χρησιμοποιούν την 2η sim slot για την SD κάρτα.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Φίλε το j5 2016 έχει ξεχωριστο slot for SD card ;
hunter.back Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Φίλε το j5 2016 έχει ξεχωριστο slot for SD card ; Ναι, είναι dedicated.
ziaba Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μονό το p9 lite αξίζει απο τα public στα υπόλοιπά οι τιμές είναι στον Θεό.... άκου 229€ για j5 dual τόσα δεν έχει ούτε το καινούριο j5 του 2016
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μονό το p9 lite αξίζει απο τα public στα υπόλοιπά οι τιμές είναι στον Θεό.... άκου 229€ για j5 dual τόσα δεν έχει ούτε το καινούριο j5 του 2016 Ναι αλλά αν θες να έχεις dual sim and SD slot μονο τα j5 το έχουν. Γιαυτό το σκέφτομαι για p9 Lite γιατί έχω ήδη το p8 lit.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ναι αλλά αν θες να έχεις dual sim and SD slot μονο τα j5 το έχουν. Γιαυτό το σκέφτομαι για p9 Lite γιατί έχω ήδη το p8 lit. Και το σκεφτεσαι για ποιο λογο ακριβως???Αν δωσεις το p8 lite πρεπει να βαλεις αλλα τοσα χρηματα απο οσα βγαλεις και δεν ειναι καν το 3gb ram μοντελο. Στην ουσια λιγο καλυτερα specs και κυριως μπαταρια πληρωνεις αλλα η χρηματικη διαφορα ειναι μεγαλη. Αντιστοιχα καλη συσκευη με το P9 lite ειναι και το OnePlusX(και μαλιστα με πολυ καλο επεξεργαστη και γραφικα αν και 4πυρηνος)και με 3gb ram και ειναι δικαρτο(η δευτερη Sim ειναι στην θεση της καρτας επεκτασης SD slot)αλλα το μονο αρνητικο του οτι δεν εχει καλη αυτονομια.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Και αυτό το σκέφτομαι το One x.. Αλλά δεν παίρνει αναβάθμιση είδα. Η θα πάρει πολύ αργά ή ποτέ. Οπότε δεν με συμφέρει έτσι ; κρατάω το p8 lite.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Και το σκεφτεσαι για ποιο λογο ακριβως???Αν δωσεις το p8 lite πρεπει να βαλεις αλλα τοσα χρηματα απο οσα βγαλεις και δεν ειναι καν το 3gb ram μοντελο. Στην ουσια λιγο καλυτερα specs και κυριως μπαταρια πληρωνεις αλλα η χρηματικη διαφορα ειναι μεγαλη. Αντιστοιχα καλη συσκευη με το P9 lite ειναι και το OnePlusX(και μαλιστα με πολυ καλο επεξεργαστη και γραφικα αν και 4πυρηνος)και με 3gb ram και ειναι δικαρτο(η δευτερη Sim ειναι στην θεση της καρτας επεκτασης SD slot)αλλα το μονο αρνητικο του οτι δεν εχει καλη αυτονομια. Έτσι που μου τα λες δεν με συμφέρει να κάνω την αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα