Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τελευταία η tv μου samsung 42 f5000 μου εμφανίζει κάθετες σκιές, αυτές γίνονται εντονοτερες στις σκοτεινές σκηνές . Είχα κάνει επέκταση εγγύησης από τα public. Μετά από 2 χρόνια χρήσης υπάρχει ελπίδα αντικαταστασης? Η θα μπλεξω χωρίς λόγο? Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από το παραπάνω κατάστημα?

Δημοσ.

Τι εννοείς ότι θα μπλέξεις χωρίς λόγο ? 

Λογικά δεν έχεις ελπίδα αντικατάστασης. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν σου εμφανίζεται πρόβλημα τις πρώτες 14 μέρες από την παραλαβή. Αλλά εφόσον η εγγύηση που έκανες με τα public ισχύει και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, ίσως να στην πάρουν για επισκευή. Αν δεν μπορέσουν να την διορθώσουν θα στη στείλουν πίσω. Οπότε σε καμιά περίπτωση δεν μπλέκεις, το μόνο που πρέπει να κάνεις ως πρώτο βήμα είναι να τους τηλεφωνήσεις και να εξηγήσεις το πρόβλημα.

Δημοσ.

Η παραπληροφορηση παει καγκελο εδω μεσα.

Αν εχεις πανω απο 2 χρονια π.χ 5 οπως Mediamarkt εισαι ΟΚ και επειδη δεν θα εχουν την ιδια θα παρεις μια αλλη ιδια η και καλητερα χαρακτηρηστικα.

Οι 14 μερες ειναι αλλο και αλλο το 7ημερο DOA.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τότε τί την έκανες την επέκταση εγγύησης...για να πληρώσεις μόνο παραπάνω?

Σαφώς και θα την χρησιμοποιήσεις αφού δεν είναι από δική σου υπαιτιότητα (χτύπημα..πέσιμο..κανά σουτάρισμα..)

Και αντικατάσταση να μην σου κάνουν..σίγουρα θα σου φτιάξουν το πρόβλημα που υπάρχει...

(Εγγύηση δεν σημαίνει αυτόματα αντικατάσταση..ανάλογα το πρόβλημα ε)

Δημοσ.

Εγω εχω μια lg 42 και μου εμφανιζει κατι σαν σκιες. Πχ οταν ωλεπω μπαλα καινκινειταιβη κάμερα σε ορισμενα σημεια εχει κατι σαν σκιες αν εστιασεις εκει φαινεται. Και οχι σε ενα σημειο. Οπως επισης κ οταν ειναι μαθρη η οθόνη φαινονται κατι σαν σημαδια καθετα.

Πηρα τηλεφωνο στο σερβις κ μου ειπαν να την παρει ο τεχνικος να υην δει κ αν ειναι βλαβη να υην κάνουν κ κου διευκρυνησε αν ειναι βλαβη αλλιως την επιστρεφουν.

Δημοσ.

Η παραπληροφορηση παει καγκελο εδω μεσα.

Αν εχεις πανω απο 2 χρονια π.χ 5 οπως Mediamarkt εισαι ΟΚ και επειδη δεν θα εχουν την ιδια θα παρεις μια αλλη ιδια η και καλητερα χαρακτηρηστικα.

Οι 14 μερες ειναι αλλο και αλλο το 7ημερο DOA.

Ναι, φαίνεται η παραπληροφόρηση που κάνεις.

Οι 14 ημέρες είναι το DOA (και όχι η σφραγισμένη επιστροφή που μάλλον κατάλαβες) που αναφερόμουν και χρησιμοποιούν πλέον τα περισσότερα μεγάλα καταστήματα.

Εκτός αν πέρασε μια 10ετία απο τότε που αγόρασες τελευταία φορά ή αν είσαι ένας e-shop fan οι οποίοι έχουν μείνει στη δεκαετία 2000 (από άποψης εγγύηση/site design/τρόποι πληρωμής).

Ο τύπος το λέει ξεκάθαρα ότι αναφέρεται στο κατάστημα Public:

Καλησπέρα, τελευταία η tv μου samsung 42 f5000 μου εμφανίζει κάθετες σκιές, αυτές γίνονται εντονοτερες στις σκοτεινές σκηνές . Είχα κάνει επέκταση εγγύησης από τα public. Μετά από 2 χρόνια χρήσης υπάρχει ελπίδα αντικαταστασης? Η θα μπλεξω χωρίς λόγο? Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από το παραπάνω κατάστημα? 

Μπορείς να καλέσεις το προσωπικό τους και να τους ρωτήσεις.

Δημοσ.

Αφού έκανες επέκταση εγγύησης την πας κανονικά πίσω και τελειώνεις δεν είναι αα θα μπλέξω.(Λογικά θα έβαλες αυτό που έχει το public Που ακόμα και να χαλάσει από δικό σου χειρισμό την καλύπτει το λέω γιατί είχα για το κινητ΄κάτι αντοίστιχο και όταν έσπασε με κάλυψε τώρα να στην τβ είναι κάτι άλλο δεν έχω ιδέα.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...