Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG S6 new or Iphone 6 second hand?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο μόνο απο χέρι και έλεγχο πριν την αγορά!!Οπότε μάλλον συγκλίνω σε samsung galaxy S6 καινούριο.Περιμένω να πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές γύρω στα 350(μέχρι Σεπτέμβριο πιστεύω θα γίνει) σε 32Gb(οχι το edge) και το τσιμπάω.Αν κρίνω οτι όλα τα τηλεφωνα μου εδώ και χρόνια τα κρατάω μια τριετία,πιστεύω το συγκεκριμένο θα με καλύψει απόλυτα σε αυτά που ζητάω με προοπτική τριετίας.Μόνο αν βρεθεί κάποια χρυσή ευκαιρία απο γνωστό σε iphone 6 η 6s μπορεί να μείνω Apple.Πιστεύω το samsung s6 γύρω στο Σεπτεμβριο σε 300-350 ευρώ σε 32gb ειναι value for money αγορά.Έχω την πολυτέλεια να περιμένω για πτώση τιμής.

Δημοσ.

Σα χαρακτηριστικα καλυτερο το s6 απλα θα πρεπει να κανεις ενα μικρο συμβιβασμο στο οτι δεν θα παρεις τα επομενα android updates η αν μπλεξεις με custom roms θα πρεπει να περιμενεις ποτε ο καθε developer θα βγαλει μια σωστη ρομ

Εαν απο την αλλη θες ενα βαρετο αλλα σταθεροτατο τηλεφωνο με αρκετα updates μπροστα του παρε iphone

Κατα την αποψη μου ο παραγωντας new vs used ειναι μονοδρομος το καινουριο με εγγυηση αγρατζουνιστο κλπ

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο μόνο απο χέρι και έλεγχο πριν την αγορά!!Οπότε μάλλον συγκλίνω σε samsung galaxy S6 καινούριο.Περιμένω να πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές γύρω στα 350(μέχρι Σεπτέμβριο πιστεύω θα γίνει) σε 32Gb(οχι το edge) και το τσιμπάω.Αν κρίνω οτι όλα τα τηλεφωνα μου εδώ και χρόνια τα κρατάω μια τριετία,πιστεύω το συγκεκριμένο θα με καλύψει απόλυτα σε αυτά που ζητάω με προοπτική τριετίας.Μόνο αν βρεθεί κάποια χρυσή ευκαιρία απο γνωστό σε iphone 6 η 6s μπορεί να μείνω Apple.Πιστεύω το samsung s6 γύρω στο Σεπτεμβριο σε 300-350 ευρώ σε 32gb ειναι value for money αγορά.Έχω την πολυτέλεια να περιμένω για πτώση τιμής.

και καπου εχω κλειδωνει το θεμα γιατι πρωτον η αγορα θα γινει τον Σεπτεμβριο απο οτι φενεται και δευτερον τι και αν εμεις τα ειπαμε για τα iphone και συγκεκριμενα για το 6ρι απο οτι βλεπω απο το ενα αφτι μπηκαν απο το αλλο βγηκαν.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ´αρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο να γράψουν ένα σχόλιο.Με βοηθήσατε πάρα πολύ.Κατά 99% samsung s6 στο επόμενο διάστημα ΜΕΧΡΙ Σεπτέμβριο.Τα LG δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα κοιτάξω με τόσα αρνητικά που άκουσα τόσα χρόνια απο φίλους που τα άλλαξαν αρον αρον απογοητευμένοι.Μπορει τωρα να έχουν γίνει τα καλύτερα αλλά θα ήθελα να το δώ απο άλλο πρώτα χαχαχα.
Τώρα όσον αφορά τα iPhone.Εχω βρε Fulgore 3 χρονια iPhone 4s του 2011 μοντέλο και δουλεύει απροβλημάτιστα μέρα νύχτα.έχοντας φάει την πατάτα των πρώτων εκδόσεων android και Htc στην δίκη μου περίπτωση κινητών πως να μην κοιτάω και για iPhone?εχω φίλο που αγόρασε iPhone 4 το 2010 και το εχει ακόμα.τωρα αν εσυ εχεις μάθει να αλλάζεις ναυαρχίδες κάθε χρονο λογικό ειναι κινητό τόσων ετών να σου φαίνεται αρχαιολογία.Το είπα και πιο πάνω πέρα απο τις λογικές καθυστερήσεις μια χαρά δουλεύει.Οκ υπερτιμημένα κινητά δεν το συζητώ και ειδικά με τη πληθώρα επιλογών πλέον.Αλλά γνώμη μου δεν σε πουλάνε ποτέ.Γίαυτο και λέω android με προοπτική τριετίας και ναυαρχίδα εταιρίας για να την βγάλεις άνετα την τριετία χωρις λαγκαριςματα σε νορμαλ τιμή.και δεν βγήκαν απο το αλλο αυτί όσα είπες χαχαχα.Τα σκέφτηκα καλά και με έκανες πλέον να απορρίψω το iPhone 6.και το 6s απο οτι είδα δεν το καλύπτω οικονομικά ακόμα και μεταχειρισμένο.Οπότε s6 όπως είπα κατα 99% αν οχι στις καλοκαιρινές εκπτώσεις που περιμένω προσφορές τότε μέχρι Σεπτέμβριο που αναμένω προσωπικά πτώση τιμής στα επίπεδα που επιθυμώ.Ευχαριστώ πάρα πολύ άλλη μια φορά ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Δημοσ.

Εχω λοιπον και εγω αγαπητε φιλο με iphone 5 που του εβγαλε προβλημα που δεν ειχε κατσει καλα η οθονη στο κινητο.Αλλους τοσους με 5s με προβλημα στο αποτυπωμα,κατοχους iphone 6 και κυριως 6 plus που λυγιζαν και επισης αλλους τοσους που μετα απο ενα update το κινητο ψιλο κολλαγε.

Γιαυτο λεω οτι πλεον τα κινητα αυτα παρα ειναι υπερτιμημενα για αυτα που προσφερουν(και δεν το λεω εγω μονο αλλα οι περισσοτεροι πλεον).

Οτι και να παρεις βεβαια καλες αγορες αλλα αυτο με τα iphone να με συγχωρεις αλλα εχει παραγινει που δεν τρωνε το κραξιμο που πρεπει.

• Like 1
Δημοσ.

Βρέ το κράξιμο είναι δεκτό και σώζει κόσμο δεν το συζητώ.Αλλά ο καθένας κινείται πρώτα απο όλα απο τις δικές του προσωπικές εμπειρίες.Για παράδειγμα είπα πιο πάνω για τα LG.Είναι υποκειμενική η άποψη βάσει προσωπικών εμπειριών παλαιότερων μοντέλων και σχολίων απο συζητήσεις με τους χρήστες τους.Οσο περνάνε τα χρόνια κάνει περισσότερο μπαμ οτι είναι πολύ υπερτιμημένα τα iPhone.Συμφωνώ.Ελπίζω η επικείμενη επιστροφή μου στο android με τις πολύ καλές εντυπώσεις που μου έχει αφήσει να είναι και οριστική πλέον.

Δημοσ.

3 χρονια iPhone 4s του 2011 μοντέλο και δουλεύει απροβλημάτιστα μέρα νύχτα.έχοντας 

φάει την πατάτα των πρώτων εκδόσεων android και Htc στην δίκη μου περίπτωση κινητών πως να μην κοιτάω και για iPhone?

επειδη το HTC περασε και απο τα χερια μου... και του ειχα πιει το αιμα

που δεν σε βολεψε το λογισμικο? 

μου θυμισες ενα κοριτσι 14-15 χρονων σε γερμανο, να λεει στον πατερα της οτι δεν την βολεψε το android και θελει ios....  

αν εχεισ τα λεφτα παρε το iphone χωρις ενοχες... αυτοεπιβεβαιωση ψαχνεις?

ακομα και αιωνες πισω σε σχεση με το S6 να ειναι ειναι σιγουρο θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο,,,

μπορει να κανω και λαθος.. μπορει στα αληθεια να κρατας μανιατικο στο λειτουργικο ενος κινητου του 2010 (και οχι στο κινητο π.χ)

σε σχεση με ενα τηλεφωνο που ειναι στα δικαστηρια με πελατες διοτι εσκεμενα αχρηστευσε τα 4-4s με την αναβαθμιση σε IOS 9

Δημοσ.

Φιλαράκο δεν είμαι κανά πιτσιρίκι να αλλάζω κινητά κάθε εξάμηνο.πιστεύω αν διαβάσεις παραπάνω θα καταλάβεις.δεν θα ασχοληθώ με το.... αυτοεπιβεβαίωση(προφανώς δεν διάβασες κανένα post μου εκτός απο το τελευταιο μάλλον).Οταν σε παίρνουν τηλέφωνο και δεν χτυπάει ποτέ,άλλες φορές κολλάει χωρίς λόγο την ώρα της κλήσης σε σημαντικά επαγγελματικά τηλεφωνήματα,μην πώ για στοιχειώδες σερφάρισμα ούτε λόγος και η απάντηση που παίρνεις σε φόρουμ ειναι....´´είναι γνωστά προβλήματα,κανε root και βάλε custom rom την cyanogen κατα προτίμηση ´´ και πρέπει εγω να γίνω χάκερ για να έχω αξιοπρεπές smartphone που πάλι δεν το είχα έλα ΕΣΥ να με πεις κοριτσάκι 14 χρόνων που θέλει iOS.Τι άλλο ακόμα θα ακούσω εδω πέρα χαχαχαχαχα.Παρόλα αυτά σχεδόν 3 χρόνια το κράτησα!!!Όμως έχω πειστεί οτι έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα και αν διαβάσεις πάλι σε android θα γυρίσω.Με απόλυτη εκτίμηση όμως και στο IOS και στο iphone.

edit:Εμένα με ios 9 μια χαρά δουλεύει το 4s.Το ξαναλέω,λογικές καθυστερήσεις απλώς σε σερφάρισμα και σε αποκριση εφαρμογών λόγω Ram.Όχι όμως κάτι το τρελό.to 4αρι σταμάτησε η αναβάθμιση του στο Ios 7....

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του s6 από τον Οκτώβρη,και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το κινητό πετάει.Ωστόσο μετά την android Marshmallow έκδοση,τουλάχιστον σε εμένα υπάρχει μεγάλο battery drain (η μπαταρία είναι ήδη κακή σε συνάρτηση με τα specs του τηλεφώνου),με αποτέλεσμα μέσα στην διάρκεια της μέρας,και με μέτρια ακόμα χρήση, να τελειώνει.Το quick charge σώζει αρκετά την κατάσταση.Υπερθέρμανση σπάνια έως ποτέ δεν συναντάω ακόμα και με βαριά χρήση.Ένα άλλο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι το memory leak.Χωρίς ανοιχτές πολλές εφαρμογές,μπορεί η ram usage να βρίσκεται στο 70-80%.Αυτό βέβαια δεν αποτελεί πρόβλημα για την συσκευή σαν σύνολο,τρέχει άνετα τις εφαρμογές.Επομένως για εμένα το μόνο μου θέμα θα ήταν ενδεχομένως η μπαταρία του κινητού.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ rdN1337 για τις πολύτιμες πληροφορίες σου.Χαίρομαι που ξανακούω κάποια πράγματα γιατι επιβεβαιώνουν πολλά που έχω ήδη ακούσει.Το θέμα της μπαταρίας είναι γενικό.Δεν το έχω πλέον σαν πρώτιστο κριτήριο για να προβώ στην επιλογή του smartphone.Για το memory leak οκ και αυτό.καλώς η κακώς ένα clean master χρειάζεται.Μπήκα στον κόπο να το πιάσω στα χέρια μου στα Media markt και να το δώ λίγο και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση.Όσο για την υπερθέρμανση χαίρομαι που μου λές οτι δεν έχεις θέμα!!Samsung S2 είχα για ένα μικρό διάστημα και δεν είχα κανένα θέμα θυμάμαι που να με προβλημάτισε.Αλλά ήταν και το οτι το είχα απο τον αδερφό μου και δεν το είχα φορτώσει τίποτα...τελείωσε βέβαια λίγο άδοξα η συμβίωση μαζί του χαχα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ rdN1337 για τις πολύτιμες πληροφορίες σου.Χαίρομαι που ξανακούω κάποια πράγματα γιατι επιβεβαιώνουν πολλά που έχω ήδη ακούσει.Το θέμα της μπαταρίας είναι γενικό.Δεν το έχω πλέον σαν πρώτιστο κριτήριο για να προβώ στην επιλογή του smartphone.Για το memory leak οκ και αυτό.καλώς η κακώς ένα clean master χρειάζεται.Μπήκα στον κόπο να το πιάσω στα χέρια μου στα Media markt και να το δώ λίγο και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση.Όσο για την υπερθέρμανση χαίρομαι που μου λές οτι δεν έχεις θέμα!!Samsung S2 είχα για ένα μικρό διάστημα και δεν είχα κανένα θέμα θυμάμαι που να με προβλημάτισε.Αλλά ήταν και το οτι το είχα απο τον αδερφό μου και δεν το είχα φορτώσει τίποτα...τελείωσε βέβαια λίγο άδοξα η συμβίωση μαζί του χαχα

Διάβασα τα posts, προσωπικά καταλαβαίνω αυτά που θες να πεις και τις επιφυλάξεις σου. Εγώ από την άλλη θα σου πρότεινα κινητό με stock android Nexus 5X, 6P ή έστω Motorola...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...