KRITOLAOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εδώ και 3 χρόνια έχω ένα iphone 4s που δουλεύει απροβλημάτιστα.Με κούρασε όμως η μικρή του οθόνη γιατί διαπιστώνω οτι χρησιμοποιώ πλέον πιο πολύ το κινητό μου για σερφάρισμα στο ίντερνετ και λίγο facebook. Απο το ios είμαι γενικά ευχαριστημένος.Αλλά για να προχωρήσω στην αγορά νέου iphone οι τιμές είναι άκρως απαγορευτικές για μένα.Οπότε η σκέψη μου είναι η εξής.Να δώσω το iphone 4s στην σύζυγο που της αρέσει το compact αυτό κινητό και να πάρω το samsung S6 που εφόσων τώρα στα skroutz καταστήματα είναι στα 380(32GB) αναμένω οτι θα πέσει λίγο ακόμα μέσα στο καλοκαίρι και στα skroutz μαγαζιά και στα μεγάλα καταστήματα.Η άλλη λύση στο χάος του μεταχειρισμένου iphone 6.Κάτι άλλο δεν έχω στο μυαλό μου. Τι γνώμη έχετε?προτείνετε κάτι άλλο?Το budget μου είναι εκεί γύρω στα 350 euro με περιθώριο μικρή υπέρβασης.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Iphone 6 το ξεχνας οπως ειναι. Απο Apple μονο Iphone 6s αξιζει. Για το S6 παντως αν δεις εξελιξη τιμων δεν εχει πεσει δα και τοσο πολυ κυριως λογω και S7.
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 S6 ασυζητητί... Όπως είπε και ο Fulgore, δεν αξίζει να πας σε κάτι λιγότερο από iPhone 6S. 1
dimips Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγώ που είχα το Iphone 6 και τώρα έχω το s6 σου προτείνω το iphone 6 μεταχειρισμένο λίγους μήνες maximum 400 ευρώ χωρίς δεύτερη σκέψη, εκτός κι αν θες να το πάρεις το s6 μεταχειρισμένο κάνα 300 ευρώ να το κάνεις root, να βάλεις custom rom και custom kernel για να διορθώσεις τον ήχο τη μπαταρία τη ram και τις επιδόσεις, (κάτι βέβαια που σου στερεί την εγγύηση) Η διαφορά του 6 από το 6s που σου προτείνουν τα παιδιά με βάση τη χρήση που είπες ότι κάνεις δεν αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω σε μεταχειρισμένο για να σου το προτείνω διότι δεν σου χρειάζεται η ισχύς του.
panos- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Προφανώς δεν αγαπας την σύζυγο... Στο θέμα μας, το S6 είναι πολύ καλό και αξίζει. Από την άλλη, αν έχεις συνηθίσει το iOS ,κ δεν θες αλλαγές τότε πήγαινε στο 6S.
KRITOLAOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 H σύζυγος Πάνο ευτυχώς δεν είναι καθόλου εξοικειωμένη με την τεχνολογία.... .Οπότε συμβιβάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με τα κινητά που της δίνω.Είχα απο το 2010-2013 το HTC desire(2,5 χρόνια) και samsung S2(του αδερφού μου)(μισό χρόνο).Έφυγα απο το android απογοητευμένος ειδικά απο το HTC desire.To samsung δεν το χάρηκα πολύ γιατί έπεσε μέσα σε πισίνα(Απο την σύζυγο Πάνο :)......)!!Είχα βάλει ένα σωρό custom Rom χωρίς να δώ βελτίωση.Με IOS δεν έχω θέμα μέχρι τώρα μόνο τις λογικές καθυστερήσεις πλέον λόγω πληθώρας εφαρμογών και μικρής ram. Λίγο που βλέπω σε μεγάλα καταστήματα νέες ναυαρχίδες έχουν βελτιωθεί οι νέες εκδόσεις του android.Αν είχα το χρήμα θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια σε iphone 6s.Αλλά πλέον είναι πολλά τα λεφτά αυτά για smartphone.Θέλω να κινηθώ αυστηρά σε αυτό το budget των 350...αντε τραβηγμένο απο τα μαλλιά που λένε στα 400(μια δόση παραπάνω που λένε στην πιστωτική...)
heavyrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 S6 φυσικα... custom rom λεει ο αλλος...να την κανει τι; το κινητο πεταει...
enigma84 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Από την στιγμή που το ένα είναι καινούργιο το άλλο μεταχειρισμένο για εμένα δεν παίζει καν θέμα επιλογής. Μονο αν το μεταχειρισμένο το ξέρεις καλά.... Αν δεν θες να δώσεις πολλά υπάρχει και το 5x. Αλλιώς από τα δύο πας στο S6. Τώρα θέμα ταχύτητας και μάλιστα σε σχέση με το 4αρι σου μόνο καλύτερα θα δεις.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Για μενα παντως και τα χρηματα που ζηταει το S6 πλεον ειναι παρα πολλα.380ευρω για κινητο κουτσουρεμενο(για να βγει το S7)οταν στα 395ευρω υπαρχει το LG V10 και με κανενα 50ρι πιο πανω το G5????Οκ εχει βγαλει προβληματακια η Lg στο παρελθον(οπως και η Samsung)και ουτε οι μπαταριες τους ειναι οι καλυτερες της αγορας αλλα η διαφορα συνολικα σε specs και καμερα ειναι μεγαλη υπερ της LG.
kinhthra Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 και εγώ θα σου έλεγα για Samsung με όλο το σεβασμό μου για την Apple ( εγώ έχω το 6S Plus και δεν πολύ μ' αρέσει)
taslikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εννοείτε iPhone 6 αν μπορέσεις το 6s ακομα καλύτερα αν περιμένεις μέχρι Σεπτέμβρη που θα βγει το 7 θα πέσουν τα αλλά.. Το s6 δεν αξίζει λογω μπαταρίας και υπερθέρμανσης.. Κατα τα αλλά και οι δυο ειναι καλές συσκευές αν και θεωρώ πως το iOS θα σε καλύψει καλύτερα.
leo066 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 που την είδες την υπερθέρμανση στο s6? για την μπαταρία για αστείο το είπες? Εννοείτε iPhone 6 αν μπορέσεις το 6s ακομα καλύτερα αν περιμένεις μέχρι Σεπτέμβρη που θα βγει το 7 θα πέσουν τα αλλά.. Το s6 δεν αξίζει λογω μπαταρίας και υπερθέρμανσης.. Κατα τα αλλά και οι δυο ειναι καλές συσκευές αν και θεωρώ πως το iOS θα σε καλύψει καλύτερα.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δυστηχως εν ετη 2016 τα iphone εχουν μεινει αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο και δικαιως με αυτα που προσφερουν στα χρηματα που ζητανε. Τα εχουμε πει εδω και χρονια και δυστηχως η Apple ακομα τα ιδια. Iphone 6s Κακη αυτονομια(προβλημα που εδω και χρονια δεν λεει να φτιαξει η εταιρια λογω σχεδιασμου''μη χεσω'')ή μαλλον για να πουλανε τα power banks ή για την θηκη με μπαταρια που βγαλανε... 16gb βασικο μοντελο και απουσια Sd slot. Τεραστιο προβλημα κυριως για τα επιπλεον χρηματα που σου ζηταει για να πας στο 64ρι μοντελο αλλα ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο να μην εχει το βασικο μοντελο εστω 32gb οπως οι περισσοτερες ναυαρχιδες στα χρηματα αυτα. Εγγυηση αντιπροσωπειας και service στην Ελλαδα Δεικτη ακτινοβολιας Sar που οσο μεγαλωνουν οι συσκευες μεγαλωνει και αυτο και εχει απο τα υψηλοτερα της αγορας(για οσους το κοιταζουν) Απουσια ραδιο(παλι για οσους το ζητανε) Ειδικο καλωδιο συνδεσης με τον υπολογιστη και αναγκαστικη η εγκατασταση του Itunes(για οσους εχουν και αλλες συσκευες της Apple αυτο δεν ειναι κακο) Bluetooth της κακιας ωρας. Απουσια πραγματικα γρηγορης φορτισης.Δεν νομιζω να χαλαγε κανενα το κινητο να φορτιζε στον μισο χρονο απο οσο φορτιζει τωρα που μιλαμε για πανω απο 2 ωρες φορτισης μεχρι το 100% Και η λιστα μπορει να μεγαλωσει βεβαια. Υπαρχουν τοσες πολλες επιλογες πλεον που πραγματικα ειναι να της βγαζεις το καπελο αυτης της εταιριας πως και καταφερνει και πουλαει οσο πουλαει απλα ''παραμυθιαζοντας'' τον κοσμο στην ουσια... Εχει βεβαια και τα καλα της για να λεμε και την αληθεια αλλα δυστηχως η λιστα των αρνητικων κυριως λογω ισχυρου ανταγωνισμου ειναι πραγματικα τεραστια. 1
heavyrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Για μενα παντως και τα χρηματα που ζηταει το S6 πλεον ειναι παρα πολλα.380ευρω για κινητο κουτσουρεμενο(για να βγει το S7)οταν στα 395ευρω υπαρχει το LG V10 και με κανενα 50ρι πιο πανω το G5????Οκ εχει βγαλει προβληματακια η Lg στο παρελθον(οπως και η Samsung)και ουτε οι μπαταριες τους ειναι οι καλυτερες της αγορας αλλα η διαφορα συνολικα σε specs και καμερα ειναι μεγαλη υπερ της LG. Ουτε καν το v10 καλυτερο... το g5 προφανως, φετινη ναυαρχιδα γαρ. Δεν συγκρινονται τα προβλημα των lg με των samsung απο εποχες g3 και μετα ουτε γι αστειο... Υπερθερμανσεις; Bootloops; Λαγκαρισματα ναυαρχιδας ακομα μεχρι τωρα απο dayone;(g3), χειροτερες μπαταριες; το μονο που μπορεις πλεον να πεις για τα samsung ειναι το memory management το οποιο δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο...
enigma84 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ουτε καν το v10 καλυτερο... το g5 προφανως, φετινη ναυαρχιδα γαρ. Δεν συγκρινονται τα προβλημα των lg με των samsung απο εποχες g3 και μετα ουτε γι αστειο... Υπερθερμανσεις; Bootloops; Λαγκαρισματα ναυαρχιδας ακομα μεχρι τωρα απο dayone;(g3), χειροτερες μπαταριες; το μονο που μπορεις πλεον να πεις για τα samsung ειναι το memory management το οποιο δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο... Η αλήθεια είναι ότι σε quality control η samsung βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από την lg στις ναυαρχίδες της. Για να λέμε όμως και την αλήθεια lag είχε το g3 με τα 16gb και τα 2gb ram. Το 32άρι ήταν πολύ καλύτερο. Μπαταρία φέτος η samsung είχε καλύτερη με το s7 edge (μιας και με το απλό s7 δεν έχουν και τραγικές διαφορές για να το λέμε και πρόβλημα της lg). Το μόνο σοβαρό θέμα για μένα ήταν και είναι τα bootloops. Και όχι, η πολύ καλή αντιπροσωπία με την εγγύηση που προσφέρει δεν με καλύπτει σε αυτό το θέμα. Από την άλλη όμως θα πήγαινα στο v10 που έχει αποδειχθεί πολύ καλό ή στο g5 και θα ήλπιζα ότι δεν θα εμφανιστεί κανά θέμα στο μέλλον μιας και είναι ακόμη πολύ νέα συσκευή. Αν δεν με ένοιαζε το μέγεθος.... Τέλος ξαναλέω, μεταχειρισμένο που δεν το ξέρεις είναι μεγάλο ρίσκο να πάρεις. Πόσοι έχουν αγοράσει μεταχειρισμένα μοντέλα που παίζει να έχουν αλλάξει οθόνη και να έχει κάποια imitation πάνω;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα