fivdis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα πάλι μου άρεσε. Προφανώς το σενάριο έχει πλέον ξεχειλώσει από τις πολλές συνέχειες, αλλά η ταινία σου προσφέρει αυτό που περίμενες.Η δράση είναι ωραία και το background παρουσιάζεται με flashback στα γρήγορα, αντί με ατελείωτους διαλόγους όπως σε άλλες αντίστοιχες ταινίες.Οι φαν, όπως εγώ θα μείνουν ικανοποιημένοι.η ταινία είναι αρκετά μικρή, οπότε δε κουράζει.Παραδόξως η MILFάρα της ταινίας ήταν η Πηγή: LaraPulver και όχι η Kate.
Getta Robo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Κυκλοφορησε τελικα χθες. Δεν ειχα υψηλες προσδοκιες, το να πατησει πανω στη συνταγη του πρωτου με καποια τυπικη εξελιξη στην υποθεση ηταν αυτα που περιπου ηθελα να δω. Αλλα δεν. Ενω στο τεταρτο ειχαμε απλοικη υποθεση και μικρη εξελιξη, εδω πλεον μιλαμε για ασχημη επαναληψη πραγματων που εγιναν και ειδαμε. Καλα στοιχεια υπαρχουν, πχ ωραια ηθοποια απο αξιολογους του χωρου, αλλα με ολα αυτα που γινοντε χανοντε. Κριμα που ξεφυγε τοσο πολυ και ασχημα απο την πορεια που χαραξε η πρωτη ταινια, δεν ξερω αν επισημως σκοπευουν να την κλεισουν ως σειρα, αλλα λυπηθηκα το χαμενο χρονο που εχασα για το blood wars. Ευτυχως δεν εχασα και χρηματα για να την δω στο κινηματογραφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα