so93 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Τυχαίο?! Δε νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ΑPPLE US απο που κι ως που επειδη λεει σχεδιαστηκε στην Καλιφορνια; χα χα δεν πάει ακριβός ετσι.. πχ πες ότι μια εταιρεία που παράγει διαστημόπλοια (λέμε τώρα) έχει την έδρα της στην Ελλάδα (για τους λόγους της.. μπορεί να έχουν εθισμό στον φραπε δεν ξέρω ) αλλά τα πάντα από σχεδίαση παραγωγή κλπ γίνονται πχ στην κίνα η ινδια η Αμερική η όπου αλλού θελεις (κοινός στην Ελλάδα είναι τα γραφεία της φορολογικά κλπ) εμ τα διαστημόπλοια στα χαρτιά θεωρούνται ελληνικά χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yimmiyimmi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Και πίσω από αυτές η πράγματατικη παραγωγή με τη foxcon και κανά 2 αλλά μονοπώλια που στέλνουν ακόμα και οι κινέζοι που λέμε για παραγωγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktech Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 δεν πάει ακριβός ετσι.. πχ πες ότι μια εταιρεία που παράγει διαστημόπλοια (λέμε τώρα) έχει την έδρα της στην Ελλάδα (για τους λόγους της.. μπορεί να έχουν εθισμό στον φραπε δεν ξέρω ) αλλά τα πάντα από σχεδίαση παραγωγή κλπ γίνονται πχ στην κίνα η ινδια η Αμερική η όπου αλλού θελεις (κοινός στην Ελλάδα είναι τα γραφεία της φορολογικά κλπ) εμ τα διαστημόπλοια στα χαρτιά θεωρούνται ελληνικά χαχαχα διαστημόπλοιο απο τα lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 τα λεφτά εκει πάνε δεν πάνε άλλου ούτε κάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktech Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ούτε κάν. (συγγνώμη δικό μου εκφραςτικο Λαθος...εννοούσα αυτους που εχουν την Apple στην Αμερική όχι την Αμερική ) παλι οι ίδιοι τα εχουν όμως αν ειςαι ο Καραμανλής και έχεις τα λεφτά σου στην Ελβετία παλι εσυ τα έχεις αλλα έχουμε ξεφύγει λιγο.. Ας παραμείνουμε στο παράδειγμα με τα διαστημόπλοια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σιγά που τα φορολογικά γραφεία της απλ βρίσκονται στην Αμερική. Μια εταιρεία στην Ιρλανδία είναι που ανήκει σε μια offshore,και νοικιάζει τις πατέντες της σε διάφορες απλ εταιρείες ανά τον κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxx71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 τα λεφτά εκει πάνε δεν πάνε άλλου ο τιτλος του θεματος αλλα λεει Δε κάνει μόνο αυτό η Apple αλλά τέλος πάντων.... η Apple εφτασε στο 100% τωρα μενει το 99 και παει λεγοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bathory1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγω παντως ειμαι κατα ευχαριστημενος με την meizu. Τωρα ειμαι με ενα MX5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ή Microsoft θα πουλήσει το τμήμα των Lumia? Που μπορώ να το διαβάσω αναλυτικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ή Microsoft θα πουλήσει το τμήμα των Lumia? Που μπορώ να το διαβάσω αναλυτικά? Although Microsoft announced it intends to sell its non-smartphone business later this year. Υποθετω λαθος στην μεταφραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 η oppo πουλάει τόσο στην Κίνα? μήπως είναι μέσα και η θυγατρική της η oneplus? Η παρένθεση είναι η χώρα προέλευσης της εταιρείας, δεν είναι η χώρα που έγιναν οι πωλήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 no shit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SIP1995 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ή Microsoft θα πουλήσει το τμήμα των Lumia? Που μπορώ να το διαβάσω αναλυτικά? Δε μπορείς να το διαβάσεις γιατί πολύ απλά δεν το πουλάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δε μπορείς να το διαβάσεις γιατί πολύ απλά δεν το πουλάει. +1 απλά το κλίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα