volleyball Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Είμαι στη vodafone εδώ και κάποιες μέρες και τις τελευταίες 4-5 μέρες το πρόβλημα αυξήθηκε αρκετά. Χτες βράδυ είχα αποσυνδέσεις κάθε 2 λεπτά. Σήμερα το πρωί πάλι είχα προβλήματα, τώρα που γράφω έχει σταθεροποιηθεί το ίντερνετ ( μέχρι να αρχίσουν πάλι τα προβλήματα). Το SNR είναι στο 6 και μόλις έχω προβλήματα έχω δει τιμές από 5,9 μέχρι 1,9. Να τους πάρω να τους πω να κλειδώσουν πιο πάνω το SNR, μπορούν να το κάνουν αυτό και πιστεύετε θα φτιάξει το πρόβλημα ; Πληροφοριακά έχω ένα παλιό ρούτερ από τη προηγούμενη εταιρία και δε ξέρω καθόλου αν μπορώ να κάνω εγώ τις αντίστοιχες ρυθμίσεις για το SNR.
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το 6 είναι πιο κλ αλλά είναι ευαίσθητο σε αποσυνδέσεις δές το πως θα πάει και αν σου κάνει αποσύνδεση πάρε τηλ στη vodafone και πές τους το
panos- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Κάλεσε το 13844 (στο ηχογραφημένο πες τεχνικό πρόβλημα) και μόλις συνδεθείς πες τους να το αυξήσουν στο 9 για να δεις πως θα πάει, κ αν συνεχίσει ας πάρεις πάλι να το πας στο 11 (είναι το υψηλότερο το 11).
volleyball Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το 6 είναι πιο κλ αλλά είναι ευαίσθητο σε αποσυνδέσεις δές το πως θα πάει και αν σου κάνει αποσύνδεση πάρε τηλ στη vodafone και πές τους το Κάλεσε το 13844 (στο ηχογραφημένο πες τεχνικό πρόβλημα) και μόλις συνδεθείς πες τους να το αυξήσουν στο 9 για να δεις πως θα πάει, κ αν συνεχίσει ας πάρεις πάλι να το πας στο 11 (είναι το υψηλότερο το 11). Πήρα τηλέφωνο τους είπα και μου ανέβασαν το SNR κατευθείαν στο 11, αλλά και πάλι έχω αποσυνδέσεις. Η ταχύτητα κάτω έμεινε σταθερή, ίσως και να αυξήθηκε λίγο, πάνω μειώθηκε κατά 0,1. Όσο μιλούσα μου είπαν να βγάλω από τη πρίζα το ρούτερ και το σταθερό ( τα έχω σε ξεχωριστές πρίζες ). Τα έβαλα ένα ένα, όταν έβαλα το σταθερό μου λέει κάτι βραχυκυκλώνει, έχει πρόβλημα ή το φίλτρο ή η πρίζα ή το καλώδιο ή συσκευή και για αυτό μάλλον γίνονται οι αποσυνδέσεις... Στη προηγούμενη εταιρία που ήμουν αυτά δεν προκαλούσαν αποσυνδέσεις, οπότε αυτό που μου είπαν ισχύει ή είναι μια εύκολη δικαιολογία ; Τι να κάνω τώρα να πάρω να δηλώσω βλάβη, να στείλουν τεχνικό και να πληρώνω έξτρα τεχνικό για κάτι που δε ξέρω αν θα το φτιάξουν τελικά ;
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 τι συσκευή έχεις άσε μόνο το ρουτερ στη γραμμη χωρίς τηλεφωνα συναγερμους φιλτρα κτλπ
volleyball Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Φαίνεται ότι το ίντερνετ έχει σταθεροποιηθεί χωρίς αποσυνδέσεις, μετά την αλλαγή και τα αρχικά προβλήματα. Να ρωτήσω κάτι άλλο, με wifi πιάνω ταχύτητα μεταξύ 10.30 - 10.80 και σήμερα δοκίμασα να βάλω καλώδιο να δω τι γίνεται. Έπιασα ταχύτητα μεταξύ 11.20 - 11.40. Δικαιολογείται αυτή η απόκλιση ή παίζει να έχει κάνα θέμα το ρούτερ μου στο wifi (που είναι και του 2010) ;
volleyball Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα errors ; Αυτά με τι έχουν να κάνουν ; Βλέπω ότι έχω στο Downstream 1 και στο Upstream 15656, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που επηρεάζουν ; Να αναφέρω ότι έχω αλλάξει ρούτερ και μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, απλά επειδή με το παλιό ρούτερ δεν έβλεπα στα στατιστικά κάτι για errors και τώρα βλέπω, είπα να ρωτήσω. π.χ. αν διορθωθούν υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει η ταχύτητα στο Down / Up ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα