Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αμα τυχαινει να εχεις κανα λαπτοπ τιποτα δοκιμασε την οθονη στο λαπτοπ μα άλλαξα οθόνη και μου το έβγαζε πάλι. Εγώ λέω πως είναι η κάρτα γραφικών μου έβγαλε μια φορά ένα μήνυμα που έλεγε, οι drivers σταματήσαν να λειτουργούν και ανακτήθηκαν με επιτυχία.
soteras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ανταπτοράκι άλλαξες δεν θυμαμαι να το αναφερεις κάπου ρωτάω καθώς πρέπει να αποκλειστούν όλες η χ περιπτώσεις γιατί άλλο 2 ευρώ του αντάπτορα άλλο μια νεα οθοόνη που κάνει 100
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ανταπτοράκι άλλαξες δεν θυμαμαι να το αναφερεις κάπου ρωτάω καθώς πρέπει να αποκλειστούν όλες η χ περιπτώσεις γιατί άλλο 2 ευρώ του αντάπτορα άλλο μια νεα οθοόνη που κάνει 100 τώρα αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ καλώδιο DVI - HDMI χωρίς αντάπτορα, καινούριο μόλις το αγόρασα, η οθόνη που άλλαξα δεν έχει πρόβλημα την χρησιμοποιούσα σαν τηλεόραση.
Zandim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 πιθανον να εχει χαλασει η εξοδος της καρτα γραφικων σου. Σπανιο αλλα γινεται κι αυτο. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 πιθανον να εχει χαλασει η εξοδος της καρτα γραφικων σου. Σπανιο αλλα γινεται κι αυτο. Έχει 2 θύρες dvi να δοκιμάσω λες την άλλη;
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Φυσικα να δοκιμασεις την 2η, αλλα ειναι η καρτα οπως ελεγα εξαρχης. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δοκίμασα την 2η θύρα dvi, μέχρι στιγμής που το ξανα άνοιξα μοιάζει να είναι οκ, θα το αφήσω κανα 2-5 μέρες να δω αν είναι όντως εντάξει. Φυσικα να δοκιμασεις την 2η, αλλα ειναι η καρτα οπως ελεγα εξαρχης. και εγώ στην κάρτα πήγε το μυαλό μου. 1
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δοκίμασα την 2η θύρα dvi, μέχρι στιγμής που το ξανα άνοιξα μοιάζει να είναι οκ, θα το αφήσω κανα 2-5 μέρες να δω αν είναι όντως εντάξει. και εγώ στην κάρτα πήγε το μυαλό μου. ΑΝ ειναι η υποδοχή της κάρτας φαντάζομαι σε καλύπτει η εγγύηση
LouCi4er Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ΑΝ ειναι η υποδοχή της κάρτας φαντάζομαι σε καλύπτει η εγγύηση Ποση εγγυηση ποια να εχει μια 9800gtx?Εκτος και αν μιλαει για αλλη καρτα. 1
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ποση εγγυηση ποια να εχει μια 9800gtx?Εκτος και αν μιλαει για αλλη καρτα. Να πω οτι δεν έχεις δίκιο; θυμόμουν αλλο περιστατικό με αλλη κάρτα 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δεν έγινε τίποτα πάλι τα ίδια, εγγύηση δεν έχω, να ψάχνω για νέα κάρτα;
Zandim Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 δεν έγινε τίποτα πάλι τα ίδια, εγγύηση δεν έχω, να ψάχνω για νέα κάρτα; ναι, παρε μια καινουρια να ηρεμισεις. Εχει απο 30€ στο σκρουτζ. Φανταζομαι παιχνιδια δεν παιζεις οποτε για απλη χρηση σε καλυπτει 100%
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ναι, παρε μια καινουρια να ηρεμισεις. Εχει απο 30€ στο σκρουτζ. Φανταζομαι παιχνιδια δεν παιζεις οποτε για απλη χρηση σε καλυπτει 100% όχι δεν παίζω παιχνίδια. Να έχει ανεμιστήρα πάνω η κάρτα ή όχι; Έχω ακούσει ότι καλύτερα να έχει ανεμιστήρα πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα