Ghost007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 η οθόνη είναι μια παλιά crt σκέφτομαι να την αλλάξω. υπάρχει περίπτωση να φτέει και ο αντάπτορας; καλώ θα δω τι θα κάνω πάντως αν κατάλαβα παίζουν όλα καλώδιο, αντάπτορας,οθόνη και κάρτα γραφικών σωστά ή όχι η κάρτα γραφικών; συνήθως τι είναι στις πιο πολλές περιπτώσεις; καρτα γραφικων μια χαρα ειναι...αφου το πρωτο φωτο που μας εστειλες ειναι οκ σε εμας δε βγαζει γραμμες... η καλωδιο η οθονη ειναι..
antbyron Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έχω την αίσθηση ότι αυτές οι γραμμές είναι συνήθεις των crt. Γιατί δεν κάνεις αυτά που σου πρότειναν να το εξακριβώσεις; 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Έγινε σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Η 2η εικόνα ούτε σε μένα άρεσε. Δοκίμασε με άλλη οθόνη και θα δεις. Πάντως πιθανόν πλέον και κάρτα, αλλά θα φαινόταν και στα screenshot.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Τελικά βρήκα οθόνη έχει hdmi in, η κάρτα γραφικών όμως δεν βλέπω να έχει hdmi. Επειδή όμως δεν είμαι σίγουρος για τη κάρτα γραφικών μπορείτε να μου πείτε η κάρτα μου είναι αυτή Λέει ότι υποστηρίζει αλλά εγώ δεν βλέπω θύρα Hdmi πουθενά. Καλώδιο δυστυχώς δεν έχω και πρέπει να αγοράσω αλλά δεν ξέρω ποιο αυτό κάνει;
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Απο DVI->HDMI χωρίς πρόβλημα το υποστηρίζει. Ναι θα σου κάνει δουλειά το καλώδιο.
Apocalyptica Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ανοιξε την οθονη και ψυλαφισε ολους τους πυκνωτες, αν καποιος/οι ειναι φουσκομενοι θελουν αλλαγμα,παρομιο προβλημα ειχα και γω και το ανοιξα με τον πατερα μου βρηκαμε ενα πυκνωτη φουσκωμενο τον αλλαξαμε και εφτιαξε η οθονη(πριν την ανοιγαμε και ασπριζε ολοκληρη).Δοκιμασε αυτα που σου ειπαν τα παιδια και κοιτα το δικο μου τροπο ως εσχατη λυση. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ανοιξε την οθονη και ψυλαφισε ολους τους πυκνωτες, αν καποιος/οι ειναι φουσκομενοι θελουν αλλαγμα,παρομιο προβλημα ειχα και γω και το ανοιξα με τον πατερα μου βρηκαμε ενα πυκνωτη φουσκωμενο τον αλλαξαμε και εφτιαξε η οθονη(πριν την ανοιγαμε και ασπριζε ολοκληρη).Δοκιμασε αυτα που σου ειπαν τα παιδια και κοιτα το δικο μου τροπο ως εσχατη λυση. είναι πολύ προχωρημένο για μένα αυτό αλλά ίσως πω το θείο μου είναι ηλεκτρονικός τηλεοράσεων οπότε πιθανόν να το ξέρει. Σε ευχαριστώ πάντως Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από Χάρης Μυλωνίδης
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δοκίμασα με άλλο καλώδιο και άλλη οθόνη, μου το βγάζει πάλι οπότε είναι η κάρτα γραφικών σωστά;
soteras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν η μιτρική έχει ενσωματομένα γραφικά δοκίμασε και έτσι
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν η μιτρική έχει ενσωματομένα γραφικά δοκίμασε και έτσι δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών τελικά είναι η κάρτα;
Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δοκίμασα με άλλο καλώδιο και άλλη οθόνη, μου το βγάζει πάλι οπότε είναι η κάρτα γραφικών σωστά; αλλο καλώδιο ποιο; χρησιμοποίησες πάλι τον αντάπτορα;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αλλο καλώδιο ποιο; χρησιμοποίησες πάλι τον αντάπτορα; όχι είναι καινούριο καλώδιο. Τελικά είναι η κάρτα;
soteras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αμα τυχαινει να εχεις κανα λαπτοπ τιποτα δοκιμασε την οθονη στο λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα