Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλημέρα. Βλέπω στην οθόνη μου αλλοίωση των γραφικών να υποθέσω ότι έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών; Τώρα σας μιλάω μέσα απο boot cd με λίνουξ.
Ghost007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 τι εννοεις αλλοιωση ακριβως ? γιατι εγω δε βλεπω κατι...
blaze_13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το μαύρο πλαίσιο εννοείς ?? Δεν νομίζω να χει η κάρτα πρόβλημα.
Ghost007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 γραμμές κάθετες βλέπω κίτρινες εμεις δε βλεπουμε οποτε μαλλον κατι με την οθονη πεζει...τσεκαρε τα καλωδια... 1
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εφόσον δεν φαίνεται στο screenshot, το πιθανότερο ειναι πρόβλημα της οθόνης. Έχεις καποια τηλεόραση/κάτι αλλο που να μπορείς να συνδέσεις τον υπολογιστή; αν ειχες artifacts θα αποτυπώνονταν και στο screenshot. 4
Ghost007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 και οπως ειπα τσεκαρε το καλωδιο καταρχας...η αλλαξε το ...δε ξερω με τι το εχεις συνδεση αν π.χ ειναι με κανα vga βαλε κανα hdmi η dvi αν εχει συνδεσεις η οθονη και η καρτα σου ....
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 εφόσον δεν φαίνεται στο screenshot, το πιθανότερο ειναι πρόβλημα της οθόνης. Έχεις καποια τηλεόραση/κάτι αλλο που να μπορείς να συνδέσεις τον υπολογιστή; αν ειχες artifacts θα αποτυπώνονταν και στο screenshot. όχι δυστυχώς. ανέβασα καινούρια φωτό απο το κινητό ρε παιδιά δεν φαίνεται. τα καλώδια τα τσέκαρα μια χαρά είναι τοποθετημένα.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 έχω την εντύπωση πάντως,οτι είναι πρόβλημα της οθονης. Αν ειχε artifacts δεν θα φαινόταν το χρώμα πίσω απο τις κίτρινες γραμμές. μάλλον είτε το panel έχει θέμα είτε η υποδοχή της οθόνης. αν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών θα έβλεπες κάτι τέτοια https://www.google.gr/search?q=artifacts+gpu&client=firefox-b&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiT34eSy5_NAhUlIMAKHQ6XAUMQsAQIJQ#imgrc=_ Επίσης,αν δεις στην περίπτωση προβληματικής κάρτας γραφικών,τα artifacts εμφανίζονται ΚΑΙ στο screenshot!! 2
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 με τι εχεις συνδεση την οθονη ? με dvi gva adaptor ορίστε και άλλες φωτό. έχω την εντύπωση πάντως,οτι είναι πρόβλημα της οθονης. Αν ειχε artifacts δεν θα φαινόταν το χρώμα πίσω απο τις κίτρινες γραμμές. μάλλον είτε το panel έχει θέμα είτε η υποδοχή της οθόνης. αν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών θα έβλεπες κάτι τέτοια https://www.google.gr/search?q=artifacts+gpu&client=firefox-b&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiT34eSy5_NAhUlIMAKHQ6XAUMQsAQIJQ#imgrc=_ Επίσης,αν δεις στην περίπτωση προβληματικής κάρτας γραφικών,τα artifacts εμφανίζονται ΚΑΙ στο screenshot!! χρισταρας ειναι 100% η οθονη;
Ghost007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 με dvi gva adaptor ορίστε και άλλες φωτό. κλασικος ενοχος... να φανταστω hdmi δε περνει ε ? δοκιμασε να βγαλεις και να ξαναβαλεις το καλωδιο και απο τη μερια της καρτας και απο της οθονης.....παλεψετο λιγο μπας και...αλλιως δοκιμαζεις καινουργιο... εκτος ποια και αν ταχει πεξει η οθονη... δεν εχω καποια αλλη λυση ....καλη τυχη...
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Η δεύτερη εικόνα δεν μπορώ να πω με θορύβησε. Το βασικότερο που θα πρέπει να κάνεις είναι δοκιμή με άλλο καλώδιο και έπειτα δοκιμή σε άλλη οθόνη για να αρχίσουμε να αποκλείουμε υπόπτους. Δυστυχώς έτσι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχει περίπτωση να φταίει και ο αντάπτορας φυσικά.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) η οθόνη είναι μια παλιά crt σκέφτομαι να την αλλάξω. υπάρχει περίπτωση να φτέει και ο αντάπτορας; καλώς θα δω τι θα κάνω πάντως αν κατάλαβα παίζουν όλα καλώδιο, αντάπτορας,οθόνη και κάρτα γραφικών σωστά ή όχι η κάρτα γραφικών; συνήθως τι είναι στις πιο πολλές περιπτώσεις; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2016 από Χάρης Μυλωνίδης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα