johnmegarythmos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , η μητερα μου εχει προβλημα με αναπηρια και δεν μπορει να πατησει να αλλαξει τα καναλια στο τηλεκοντρολ , μου ελεγε μακαρι να μπορουσε να αλλαζει μονο του το καναλι στην τηλεοραση και να βλεπω και κανενα αλλο καναλι . Υπαρχει τροπος!!! Στην lg τηλεοραση που εχουμε μπορεις να ορισεις υπενθυμιση και να βαλεις την ημερα και ποτε θα αλλαξει το καναλι πχ θελω να δω 22:00 το συμμαθητες στον αντ1 το βαζω σαν χρονοδιακοπτη υπενθυμισης και εμφανιζει μυνημα οτι σε 1 λεπτο θα αλλαξει το καναλι μονο του και ετσι γινεται ή πατας εσυ οκ και αλλαζει χειροκινητα οτι εμφανισει το μυνημα στην οθονη. Επισης υπαρχει η επιλογη για εγγραφη vcr ( αυτο ειναι για εγραφη βιντεο; τι ακριβως κανει; ) εκει μπορεις να βαζεις ποτε θα ξεκιναει και ποτε θα τελειωνει , το ειχα βαλει και εκλεισα επιτηδες την τηλεοραση και αναψε μονο το led σε μωβ και μετα εσβησε . Hθελα να ηξερα η συνδεση με vcr γινεται μονο με s video ; και ποια η λειτουργια της εγραφης; επισης η μητερα μου ηθελε να αναβει μονη της η τηλεοραση και να σβηνει εγω ηξερα οτι υπαρχει το sleepmode που οριζεις τον χρονο που θα σβησει η οθονη οταν εχεις πεσει στο κρεβατι και αποκοιμηθεις να σβησει μονη της σε καποιο χρονικο διαστημα .. Αλλα ειδα στις οδηγιες οτι μπορεις να βαλεις να ανοιγει η τηλεοραση την ωρα που θελεις ειτε καθημερινα ειτε μονο σ/κ ή μονο δευτ-παρασκ ή μονο μια φορα στο καναλι που θελεις και βαζωντας την ενταση του ηχου , κατι δηλαδη σαν ξυπνητηρι και με τον ηχο σε ξυπναει . φοβερο; δεν το ηξερα οτι υπαρχει!!! Επισης υπαρχει επιλογη για να κλεινει η τηλεοραση μονη της πχ μπορεις να τον βαλεις καθημερινα να κλεινει οταν η εκπομπη που θελεις εχει τελειωσει και θα πας για υπνο!! ( μπορει να ακουγεται καπως αλλα πιστεψτε με οταν ενα ατομο δεν μπορει να το κανει αυτο αποτελει σωτηρια λυση και περα απο αυτο δεν χρειαζεται να φωναζει καποιον να αλλαξει το καναλι ή να ανοιξει και να κλεισει την τηλεοραση!! ) Δοκιμασα να βρω κατι παρομοιο σε μια samsung τηλεοραση που εχουμε αλλα εκει ναι εχει την επιλογη αλλαγης καναλιων με χρονοδιακοπτη αλλα εκει μπορεις να το βαλεις το προγραμμα καθημερινα αν βλεπεις καποιο προγραμμα καθημερινα και το σαββατοκυριακο αλλο προγραμμα . Ενω στην lg δεν το βρηκα αυτο και πρεπει καθε ημερα να το οριζεις εσυ ! ( που το βλεπω πολυ χρησιμο αλλα λειπει απο την lg ) Επισης ειχα βαλει στην μητερα μου πχ καθε μια ωρα να κανει ζαπινγκ δηλαδη πχ 5 βασικα καναλια που βλεπει τα ορισα με χρονοδιακοπτη και καθε 1 λεπτο αλλαζει καναλι και μετα να γυριζει ξανα στο καναλι που βλεπει.. την εχει εντυπωσιασε τρελα αυτη η λειτουργια που δεν το πιστευα οτι υπαρχει χρονοδιακοπτης που να αλλαζει αυτοματα τα καναλια .. ( μου ηρθε βλασια απο την νοβα που εκει επιλεγεις το προγραμα απο το guide και σου βγαζει υπενθυμιση οτι θα αλλαξει το καναλι και λεω αφου και εδω ενσωματωμενο mpg4 η lg και η samsung να το ψαξω! και μια χαρα!! Τελος δεν εψαξα για το on/off της tv με την samsung την τηλεοραση , αλλα ειδα οτι μπορεις βαση guide να προσθεσεις στο χρονοδιακοπτη και να σου βγαλει οτι θα αλλαξει στο ταδε καναλι για παρακαλουθηση του ταδε προγραμματος , που στην υπενθυμιση δεν γραφει το τι θα δεις αλλα μονο το καναλι σαν αριθμο και οχι με ονομα.Στην lg tv δεν υπηρχε η δυνατοτητα με βαση το guide Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2016 από johnmegarythmos
bekas14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γεια σου φίλε,θα βοηθούσε λίγο πιο πολύ αν έλεγες κ ποια μοντελα ακριβώς είναι οι τηλεοράσεις που έχεις Γιατί φαντάζομαι ότι απο lg σε lg μπορεί να υπάρχουν διαφορες.Επίσης αν μπορείς κάνε λίγο πιο μικρό κ πιο απλό το κείμενό σου για να είναι πιο εύκολα κατανοητό αυτό που ζητας.Προσωπικά έχω μια samsung κ δεν έχω δουλέψει τίποτα από αυτά,αλλά μια που τα αναφέρεις θα τα σκαλιά λιγο Θα τα σκαλισω λίγο εννοω
johnmegarythmos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 η lg που εχω ειναι η flatron m22262D monitor tv full hd 1080p και η samsung ειναι μια plasma απο τις καινουργιες τις λεπτες ειναι και οι δυο! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα