evoracing Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Καλημέρα! Έχω το spark 50 της tcb το οποίο ήταν παρατημένο αρκετό καιρό και είπα να το φτιάξω. Εκεί που έχω κολλήσει είναι, έχω τρίψει με γυαλόχαρτο 400-600-2000 τα φανάρια και δεν βρίσκω τι να βάλω για να γυαλίσει. Δεν βρίσκω πουθενά τουλάχιστον στα πολυκαταστήματα (praktiker-carrefour). Επίσης δεν έχω αλοιφαδόρο, μόνο δραπανοκατσάβιδο. Να βρω μύτη για αυτό ή με το χέρι? Αυτό άμα δεν βάλω κρέμα και βάλω φιμέ ζελατίνες θα κάνει δουλειά?
aGka8l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Για φιμε θες ειδικό για φανάρι και όχι αυτό για τα τζάμια αλλά με αυτό θα γλυτώσεις σε θαμπαδα κ θα χάσεις σε φως, εγώ είχα βάλει αλοιφή για γρατσουνιές
zaf13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγω σε megane 2 τα ετριψα με γυαλοχαρτο οπως και εσυ και μετα τα περασα με βερνικι σε σπρει και εγιναν σαν καινουρια 1
evoracing Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αλοιφή πια πήρες? Με το σπρέι το έκανες τπτ με πανί ή απλα περασμα? Πόσες στρώσεις?
evoracing Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Πήρα αλοιφή απο το σκλαβενιτη με 4€ και μια μύτη για δραπανοκατσαβιδο σαν αλοιφαδορου και έχει γίνει άψογο! Θελω να κάνω και κάτι π είδα στο google παλι για να φύγει και η κιτρινηλα και αν όλα πάνε καλα θα είναι σαν καινούργιο. Ζελατίνα για φώτα που θα βρω? Έχετε να προτείνεται κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα