Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κολλαω εδω, μάλλον έχω κάνει βλακεια και δημιουργίσα πολλά partitions, πια να σβήσω και σε ποιο να περάσω τα xp

post-339370-0-04149700-1465622626_thumb.jpg

Δημοσ.

τι εχουν μεσα τα partitions ? αν δεν σε ενδιαφερει απλα βαλε τα στο C: , ποσους σκληρους εχει το συστημα ? 

Δημοσ.

κρατα ενα partition (primary partition ) και σβησε τα αλλα (πατα το D). Φορμαρε σε NTFS το partition που θα κρατησεις .

Δημοσ.

Μου βγαίνει αυτό το μήνυμα τώρα γα..το κάποιος που να ξέρει πώς θα το βρω;;

Και τώρα με βάζει κατευθείαν στα xp για την εγκατάσταση, πρέπει να βάλω άλλο .iso για να με ξαναβγάλει στα partitions??

post-339370-0-07532800-1465625778_thumb.jpg

Δημοσ.

Μου βγαίνει αυτό το μήνυμα τώρα γα..το κάποιος που να ξέρει πώς θα το βρω;;

Και τώρα με βάζει κατευθείαν στα xp για την εγκατάσταση, πρέπει να βάλω άλλο .iso για να με ξαναβγάλει στα partitions??

απο που προσπαθεις να κανεις install τα windows ? cd usb ? γιατι θες να ξαναβγεις στα partitions ? φανταζομαι οτι τα εκανες delete ...

αν πατησεις cancell δεν προχωρα ? αν τα κανεις εγκατασταση απο cd και δεν το βρισκει το αρχειο ,ενδεχομενος να ειναι corrupted το αντιγραφο σου.

Δημοσ.

διεγραψα μαλλον λαθος partition.απο usb προσπαθω να τα βαλω με .iso αρχειο :/ τα 7αρια θα μπουνε τωρα που εσβησα λαθος Parition η παει το netbook?φιλε,βλεπω μενεις θεσσαλονικη?θες να βρεθουμε μια μερα να μου περασεις τα 7αρια η εστω τα xp?Θελω να πουλησω το netbook αφου πρωτα ξαναπερασω καποιο operating system..

νετbook ειναι τα ειχε μεσα τα xp 

οταν πατω cancel απλα κανει επαννεκηση

Επισκέπτης
Δημοσ.

διεγραψα μαλλον λαθος partition.απο usb προσπαθω να τα βαλω με .iso αρχειο :/ τα 7αρια θα μπουνε τωρα που εσβησα λαθος Parition η παει το netbook?φιλε,βλεπω μενεις θεσσαλονικη?θες να βρεθουμε μια μερα να μου περασεις τα 7αρια η εστω τα xp?Θελω να πουλησω το netbook αφου πρωτα ξαναπερασω καποιο operating system..

νετbook ειναι τα ειχε μεσα τα xp 

οταν πατω cancel απλα κανει επαννεκηση

Ναι φίλε, κανένα πρόβλημα. Σίγουρα δεν είσαι βιαστής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...