xrisxaza Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά κολλαω εδω, μάλλον έχω κάνει βλακεια και δημιουργίσα πολλά partitions, πια να σβήσω και σε ποιο να περάσω τα xp
kalodrei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 τι εχουν μεσα τα partitions ? αν δεν σε ενδιαφερει απλα βαλε τα στο C: , ποσους σκληρους εχει το συστημα ?
xrisxaza Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εναν, είχα μεσα και τα Ubuntu σαν dual βοοτ και τα έσβησα και τώρα έχει πολλά partitions
kalodrei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 κρατα ενα partition (primary partition ) και σβησε τα αλλα (πατα το D). Φορμαρε σε NTFS το partition που θα κρατησεις .
xrisxaza Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μου βγαίνει αυτό το μήνυμα τώρα γα..το κάποιος που να ξέρει πώς θα το βρω;; Και τώρα με βάζει κατευθείαν στα xp για την εγκατάσταση, πρέπει να βάλω άλλο .iso για να με ξαναβγάλει στα partitions??
kalodrei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μου βγαίνει αυτό το μήνυμα τώρα γα..το κάποιος που να ξέρει πώς θα το βρω;; Και τώρα με βάζει κατευθείαν στα xp για την εγκατάσταση, πρέπει να βάλω άλλο .iso για να με ξαναβγάλει στα partitions?? απο που προσπαθεις να κανεις install τα windows ? cd usb ? γιατι θες να ξαναβγεις στα partitions ? φανταζομαι οτι τα εκανες delete ... αν πατησεις cancell δεν προχωρα ? αν τα κανεις εγκατασταση απο cd και δεν το βρισκει το αρχειο ,ενδεχομενος να ειναι corrupted το αντιγραφο σου.
xristosxaza Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 διεγραψα μαλλον λαθος partition.απο usb προσπαθω να τα βαλω με .iso αρχειο :/ τα 7αρια θα μπουνε τωρα που εσβησα λαθος Parition η παει το netbook?φιλε,βλεπω μενεις θεσσαλονικη?θες να βρεθουμε μια μερα να μου περασεις τα 7αρια η εστω τα xp?Θελω να πουλησω το netbook αφου πρωτα ξαναπερασω καποιο operating system.. νετbook ειναι τα ειχε μεσα τα xp οταν πατω cancel απλα κανει επαννεκηση
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 διεγραψα μαλλον λαθος partition.απο usb προσπαθω να τα βαλω με .iso αρχειο :/ τα 7αρια θα μπουνε τωρα που εσβησα λαθος Parition η παει το netbook?φιλε,βλεπω μενεις θεσσαλονικη?θες να βρεθουμε μια μερα να μου περασεις τα 7αρια η εστω τα xp?Θελω να πουλησω το netbook αφου πρωτα ξαναπερασω καποιο operating system.. νετbook ειναι τα ειχε μεσα τα xp οταν πατω cancel απλα κανει επαννεκηση Ναι φίλε, κανένα πρόβλημα. Σίγουρα δεν είσαι βιαστής.
xristosxaza Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Λολ μαν, αν θες σου λέω φβ μου να δεις ότι έχω και ένα life να ζήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα