Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια. προσφατα εχω βαλει το pc μου για πουλημα (ενα i5 6500 skylake με υδροψυξη CoolerMaster Seidon 120 V2 πανω σε μια Gigabyte Sniper B7 1151 με 8 GB ram 2133Mhz και μια Sapphire R9 390 8GB με Τροφοδοσια Corsair VS650) το PC το εχω σε τιμη 750Ευρω (εχουν ολα εγγυηση, αγορασμενο τον Δεκεμβριο του 15)

Τελος παντων ενα παλικαρι μου εκανε προσφορα να κανω ανταλλαγη το PC μου και να μου δωσει ενα PS4 με GTAV, Witcher 3, Fallout 4 και Shadow of mordor, Και ενα Xbox One με Far Cry Primal, Rainbow Six Siege, Rise of the Tomb Rider, Dragon Age, FIFA16 και Black Οps 3.

Να δεχτω την ανταλλαγη και να πουλησω μετα ή το PS4 ή το Xbox One?

Προσπαθω να δω τι μπορει να πωληθει ευκολα, PC ή κονσολα?

post-350562-0-16460000-1465608245_thumb.jpg

post-350562-0-48838300-1465608246_thumb.jpg

Επεξ/σία από kx_94
Δημοσ.

Αν σου αρεσουν και τα θες για σενα κανε την ανταλαγη και να σου δωσει και την διαφορα (αν υπαρχει).Αυτο που λες να τα παρεις και να τα πουλησεις δεν ειναι και πολυ εξυπνο.Βλεποντας και την αριστη κατασταση που βρισκεται το κουτι σου θα ελεγα να συνεχισεις να βαζεις αγγελιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit: Δεν ειχα διαβασει καλα το ποστ σου και δεν ειδα οτι σου δινει και xbox one.

Αν βαλεις τις αξιες κατω (υπολογιζοντας οτι οι κονσολες ειναι σχετικα νεες με εγγυηση) βγαινει γυρω στα 600-650 μαξ.

Αν δεν σε ενδιαφερει να κρατησεις καποια κονσολα για να παιζεις, μου φαινεται οτι δεν σε συμφερει και πολυ μιας και θα μπεις στο τρυπακι να πουλησεις και τις 2 και μοιαζει ταλαιπωρια. Αν σε ενδιαφερει να κρατησεις εστω και την μια απο τις 2, εγω θα σου ελεγα να το κανεις(υπο την προυποθεση να σου δωσει και μια εστω μικρη χρηματικη διαφορα).

Γενικα παντως εχω την εντυπωση οτι οι κονσολες πωλουνται πολυ ευκολοτερα απο τα pc.

Ο cpu σου εννοεις οτι ειναι ο 6600 ετσι?

Η τιμη που το πουλας ειναι πολυ τιμια νομιζω - αν οχι καλη - και δεν αξιζει να πεσεις παρακατω κατα την γνωμη μου. Αν δεν σε ενδιαφερει να κρατησεις κονσολες κανε λιγη υπομονη και θα πουλησεις το μηχανημα.

Επεξ/σία από petran91
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να αρνηθείς.

Από στατιστική άποψη:
Έστω ότι θα παίζεις το πολύ 2 ώρες την ημέρα (έτσι τουλάχιστον δείχνει ο μέσος όρος). Έχεις ήδη αγορασμένα ~10 παιχνίδια που σου δίνει έτοιμα. Αν και εφόσον τα τερματίσεις όλα σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις πολλή διασκέδαση σε καλή τιμή.

ΑΛΛΑ

Αν τύχει να μην ασχολείσαι, τζάμπα θα πήρες μια κονσόλα και τόσα παιχνίδια.

Σου προτείνω να πάρεις τα χοντρά και να τα κάνεις ο,τι θες.

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα τις κονσόλες. Ασυζητητη. Γιατί είναι επένδυση, για μένα. Να παίζω witcher, uncharted σε 20 χρόνια απο τώρα. Και με καλύπτουν και για τώρα.

Για σένα, αν κρίνω απο τη φωτό, μιλάνε για κλασσικοτατο καγκουρο-πισι. Άρα είσαι φανατικός πισακιας. Σου αρέσουν οι ταχύτητες. Τα 10-20-50-200 frames παραπάνω. Προφανώς τα παλιά παιχνίδια 2-3 χρονών δε σε εντυπωσιαζουν. Θες να είσαι στην αιχμή των γραφικών.

Άρα, άρα, άρα, μη δεχτείς τις κονσόλες. Δε θα βγάλουν τα λεφτά τους.

Συγγνώμη για το καγκουρο-πισι, αλλά αυτό είναι. Κλασσικοτατο παράδειγμα κι όλας.

Δημοσ.

Δεν αξιζει για κανενα λογο το καλοκαιρι και micro$oft και sony θα ανακοινωσουν τις καινουργιες κονσολες (στην ουσια το εχουν κανει ηδη) ps και xbox. Οποτε με τις κονσολες μπαινεις σε deadline να τις πουλισεις πριν αρχισουν να τις ζητανε ολοι κοψοχρονια.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. προσφατα εχω βαλει το pc μου για πουλημα (ενα i5 2600 skylake με υδροψυξη CoolerMaster Seidon 120 V2 πανω σε μια Gigabyte Sniper B7 1151 με 8 GB ram 2133Mhz και μια Sapphire R9 390 8GB με Τροφοδοσια Corsair VS650) το PC το εχω σε τιμη 750Ευρω (εχουν ολα εγγυηση, αγορασμενο τον Δεκεμβριο του 15)

Τελος παντων ενα παλικαρι μου εκανε προσφορα να κανω ανταλλαγη το PC μου και να μου δωσει ενα PS4 με GTAV, Witcher 3, Fallout 4 και Shadow of mordor, Και ενα Xbox One με Far Cry Primal, Rainbow Six Siege, Rise of the Tomb Rider, Dragon Age, FIFA16 και Black Οps 3.

Να δεχτω την ανταλλαγη και να πουλησω μετα ή το PS4 ή το Xbox One?

Προσπαθω να δω τι μπορει να πωληθει ευκολα, PC ή κονσολα?

Ερωτηση αλλα ο επεξεργαστης και η μητρικη πως γινεται και αγοραστηκαν τον Δεκεμβριο του 2015 και εχουν και εγγυηση???

Επισης δεν εχω καταλαβει το pc το πουλας για ποιο λογο ακριβως μιας και τα περισσοτερα κομματια ειναι λιγων μηνων???Θες να παρεις αλλο???Βαρεθηκες το gaming pc??

Το τροφοδοτικο που εχεις παντως ειναι στην καλυτερη μετριο για τετοια καρτα και τετοιο συστημα.

Τελος καλο ειναι οταν ανοιγουμε δικο μας θεμα να συμμετεχουμε και σε αυτο αλλιως ειναι χασιμο χρονου για οσους γραφουν να βλεπουν να μην συμμετεχει αυτος που ανοιξε το θεμα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πήρε τις κονσόλες και δεν έχει pc να μπεί ν'απαντήσει :-ρ 

Δημοσ.

πήρε τις κονσόλες και δεν έχει pc να μπεί ν'απαντήσει :-ρ 

Υπαρχουν και τα κινητα :P

Παντως ειναι απιστευτα εκνευριστικο να βλεπεις αυτος που ανοιγει το θεμα να μην απανταει για μερες σε δικο του θεμα που τον αφορα αλλα να μπαινει κανονικα στο forum(μαλλον για να τσεκαρει αγγελιες/προσφορες).

Επισκέπτης
Δημοσ.

εμένα μου κάνει εντύπωση που μπαίνεις στο κόπο και απαντάς στο κάθε κερατά ,στα σοβαρά κιόλας.

Εχουν ανακοινώσει και οι δυο μικροαπαλή-ψώνυ οτι θα κυκλοφορήσουν νέες εκδόσεις των κονσολων τους στους επόμενους μήνες και υπάρχει άνθρωπος με το μηχάνημα που περιγράφει που σκέφτεται να κάνει ανταλλαγή....

Δημοσ.

Παντως τωρα που ξανακοιταζω το παραπανω συστημα και τα χρηματα που ζηταει ο ts πολλα ειναι για επεξεργαστη/μητρικη εκτως εγγυησης μετριοτατο τροφοδοτικο και R9 390 που ξεκιναει πλεον καινουργια απο 293ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως τωρα που ξανακοιταζω το παραπανω συστημα και τα χρηματα που ζηταει ο ts πολλα ειναι για επεξεργαστη/μητρικη εκτως εγγυησης μετριοτατο τροφοδοτικο και R9 390 που ξεκιναει πλεον καινουργια απο 293ευρω.

Καινούρια όντως κάνει τόσο, αλλά πραγματικά θα ρίξω κάτι γέλια αν δω 390 να τις πουλάνε μεταχειρισμένες στο 400αρι, κλάμα απλά, αντί να τις δώσουν κάνα 250αρι πχ :D.

Δημοσ.

Εμένα το thread πιο πολύ για promoταρισμα της αγγελίας μου κάνει πάρα για αληθινό πρόβλημα - δίλημμα.

Η φώτο του pc μετά από πλήρη περιγραφή του συμπεριλαμβανομενης της τιμής, τυχαίο εεεε;;;

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να μπερδεύτηκε με το 2600. 6600 επεξεργαστή πρέπει να εννοούσε γιατί παρακάτω στην μητρική αναφέρει 1151, και στον επεξεργαστη δίπλα γράφει skylake.

• Like 2
Δημοσ.

Χιλια συγνωμη ειμαι πιεσμενος λογω δουλειας και οικογενιακων προβληματων γ αυτο τον λογο δεν απαντησα τοσο καιρο..

ο επεξεργαστης ειναι ο Intel i5 6500 (κεκτιμενη ταχυτητα, συγνωμη)

τελικα το παλικαρι αποδειχθηκε ζωον και με μπλοκαρε και απο φβ και δν απανταει σε τηλεφωνα και σε τιποτα.

το PC το δινω για καθαρα για οικονομικα προβληματα

Ερωτηση αλλα ο επεξεργαστης και η μητρικη πως γινεται και αγοραστηκαν τον Δεκεμβριο του 2015 και εχουν και εγγυηση???

Επισης δεν εχω καταλαβει το pc το πουλας για ποιο λογο ακριβως μιας και τα περισσοτερα κομματια ειναι λιγων μηνων???Θες να παρεις αλλο???Βαρεθηκες το gaming pc??

Το τροφοδοτικο που εχεις παντως ειναι στην καλυτερη μετριο για τετοια καρτα και τετοιο συστημα.

Τελος καλο ειναι οταν ανοιγουμε δικο μας θεμα να συμμετεχουμε και σε αυτο αλλιως ειναι χασιμο χρονου για οσους γραφουν να βλεπουν να μην συμμετεχει αυτος που ανοιξε το θεμα.

Oλα τα κομματια εχουν εγγυηση 2-3 χρονια εκτος της Ram που εχει εφ' ορου ζωης

το πουλαω για διαφορους λογους αλλα κυριως οικονομικος

Εμένα το thread πιο πολύ για promoταρισμα της αγγελίας μου κάνει πάρα για αληθινό πρόβλημα - δίλημμα.

Η φώτο του pc μετά από πλήρη περιγραφή του συμπεριλαμβανομενης της τιμής, τυχαίο εεεε;;;

Πιο πολυ ειναι/ηταν το διλλημα φιλε αλλα εφοσων  εκανα που εκανα το thread γιατι οχι να προμοταρω κιολας (εκτος κ αν ειναι κατα των κανονων και δεν το γνωριζω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...