Ευγενία Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να μεταφέρω μηνύματα από το 6510 στο 6600 και να διατηρηθούν οι αρχικοί αποστολείς;
Ευγενία Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 εννοείται πως δοκίμασα. Μεταφέρει μόνο τα δεδομένα από το ημερολόγιο και τον τηλεφωνικό κατάλογο και το παλιό λογισμικό που μου είχαν δώσει με το 6510 για να αντιγράφω όλες τις πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων) δεν αναγνωρίζει το 6600.
andr3as Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Να σου πω εγώ τι λύση που την ξέρω κιόλας? Δεν υπάρχει, δεν μπορείς, εκτός αν στείλεις ένα ένα με υπέρυθρες τα τηλέφωνα. Η μοναδική λύση είναι να τα πετάς στην SIM και μετά από εκεί στο 6600. Sorry αν σε απογοήτευσα αλλά σκέψου θετικά ( ) δεν είσαι η μόνη....
Orliaklis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Τελικα,Ευγενια κατορθωσες να μεταφερεις τα sms σου και αν ναι με ποιον τροπο γιατι εγω ουτε να τα μεφερω μεσω της sim τα καταφερα.
Ευγενία Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δεν γίνεται η μετακίνηση από το τηλέφωνο στην κάρτα άρα είναι αδύνατη και η μεταφορά. Επίσης δεν αποστέλλονται ούτε με υπέρυθρες γιατί απ'όσο ξέρω τουλάχιστον το 6510 δεν έχει αυτήν την επιλογή για τα sms. Οπότε η απάντηση λοιπόν είναι φυσικά όχι, δεν τα έχω καταφέρει. Εκτός εάν μπορέσω κάπως να ξεγελάσω το παλιό pc suit και να αναγνωρίσει το 6600, λίγο δύσκολο πάντως γιατί έχουν εντελώς διαφορετικό λογισμικό. Κρίμα γιατί είχα μηνύματα πολύ σημαντικά για μένα μέσα.
andr3as Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Sorry δεν γίνεται ούτε αυτό γιατί έχουν εντελώς διαφορετική "δομή" στο λογισμικό του. Ο μόνος τρόπος απ'ότι κατάλαβα είναι ο χειρονακτικός.........
tnt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 loipon an exete iperithres, dokimaste auto: http://www.matweb-01.com/English/dls-ir.htm dialekste kinito kai einai etoima, gia opoidipote problima ena pm kai lithike(to elpizo diladi)
Ευγενία Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 συγγνώμη ρε παιδιά αλλά παρ'όλο που δεν φημίζομαι για ηλίθια, εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Αυτό που πρότεινε ο tnt μου φαίνεται σαν το pc suit και μάλιστα δεν συνδέεται καν με το 6510. Και άντε και ας πούμε ότι συνδέθηκε και ότι μετέφερα όλα μου τα μηνύματα στον υπολογιστή (όπως έχω ήδη κάνει με το pc suit που μου έδωσαν με το 6510). Μετά πώς τα περνάω στο 6600; Βοήθεια γιατί αισθάνομαι πολύ χαζή πραγματικά.
andr3as Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 petihe kai me to diko mou.... thnx Mε ποιά κινητά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.