Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού δηλώνεις νούμερο που θες και για αυτό έρχεται κωδικός,περίεργο.

ε αυτο σου λεω...εχει γινει καποια στραβη !! θα το δοκιμασω λιγο αργοτερα παλι μολις κοιμηθουν τα παιδια.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν έβαλα σε άλλο κινητό το viber, πάτησα το νούμερο με το πρόβλημα, μου έστειλε τον κωδικό στο προβληματικό νούμερο, το πάτησα και μπήκε.

Άρα τι μπορεί να φταίει τελικά;

Δημοσ.

Πολύ πιθανό το κανονικό σου τηλέφωνο έχει κάπου κρατημένο το Viber από το άλλο νούμερο σου ,θέλει hard reset χωρίς back up.

Πιθανόν με αυτό που έγινε αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Για να το δοκιμάσεις σε άλλο τηλέφωνο πάντως είχα δίκιο

Δημοσ.

Πολύ πιθανό το κανονικό σου τηλέφωνο έχει κάπου κρατημένο το Viber από το άλλο νούμερο σου ,θέλει hard reset χωρίς back up.

Πιθανόν με αυτό που έγινε αλλά μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Για να το δοκιμάσεις σε άλλο τηλέφωνο πάντως είχα δίκιο

ειχες δικιο...hard reset το εκανα και την αλλη φορα..επαναφορα εκανα,Η  θελει κατι αλλο;

Βασικα το δικαρτο κινητο το κραταω τοσο καιρο για το viber..μου χρειαζεται γιατι πολλα ατομα δεν εχουν καρτα κλπ.

οποτε αν στρωσει το viber με τον κανονικο μου αριθμο ολα καλα φευγει το p8 lite..

Δημοσ.

Και εγώ δικαρτο έχω και ασχολούμαι πολύ με το Viber λόγο ότι έχω πολύ κόσμο στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω την συσκευή σου εμένα με Χαρντ ρισετ έσβησαν όλα τα αρχεία και έστησα το τηλέφωνο από την αρχή.

Δημοσ.

Και εγώ δικαρτο έχω και ασχολούμαι πολύ με το Viber λόγο ότι έχω πολύ κόσμο στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω την συσκευή σου εμένα με Χαρντ ρισετ έσβησαν όλα τα αρχεία και έστησα το τηλέφωνο από την αρχή.

Θα το ξανακάνω.. Σε ευχαριστώ φίλε

Δημοσ.

Στη σελιδα που σου εδωσα τα λεει ολα

Ειναι απλη διαδικασια μην φοβασαι κατι

Το ειδα αλλα τελικα το περασα μεσω hicare , εβαλε την Β564, εχει και αλλη μετα απο αυτην ξερεις ;

Δημοσ.

εκανες wipe τα παντα ?

το προβλημα με το viber εξακολουθει να υπαρχει ?

μπα δεν εκανα τιποτα ακομα...θελει 3 ωρες να το στησω παλι κ βαριεμαι..

θα το κανω μεσα στη βδομαδα...για να δουμε για το viber.

Δημοσ.

εκανες wipe τα παντα ?

το προβλημα με το viber εξακολουθει να υπαρχει ?

Λοιπον εχω κανει πανω απο 10 φορες σημερα φορματ και κανα μανα και ξανα μανα -ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

Το νουμερο εχει φαει ban, οποτε το καταργω και παιρνω αλλο. ( ειναι φοιτητικο γιαυτο καιγομαι να το κρατησω αλλα δεν γινεται τελειωσε το νουμερο αυτο απο το viber)

Δημοσ.

Τώρα τελευταία όντως κάνει κάτι κουλά, αν και στο tablet πάει μια χαρα στο smartphone αργεί να παραδώσει τα μηνύματα κολλάει στην είσοδο και αλλα τέτοια περίεργα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...