sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Λοιπόν έκανα φορματ το κινητό και δεν στρώνει με τίποτα!! Συνεχίζει να μου γράφει εσφαλμενος κωδικός. Δεν μπαίνει. Όποιος ξέρει τι φταίει ας γράψει, έχω δοκιμάσει τα πάντα.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Λοιπόν... Έχει 6 μήνες που δεν μπορώ να μπω viber με τον συγκεκριμένο αριθμό, με άλλο αριθμό από το ίδιο κινητό μπαίνω κανονικά. Δεν στέλνει λέει σωστό κωδικό. Τι μπορώ να κάνω; Έκανα φορματ το κινητό τα έσβησα όλα τίποτα.
zourman1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 μαλλον φταιει οτι ειναι παλιο το os του κινητου σου και η εκδοση της εφαρμογης ειναι παλια Ευκαιρια να αγορασεις ενα πιο συνχρονο smartphone κατα προτιμηση android η ios που ειναι πιο συμβατα
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ρε συ τι λες; p8 lite έχω και λειτουργεί μια χαρά με άλλο νούμερο. Άλλου είναι το πρόβλημα φίλε μου.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν παίζει ρόλο αν είναι δικαρτο ρε μάγκες. Το θέμα είναι ότι ο ένας αριθμός ο κυρίως δηλαδή δεν μπαίνει viber και έχω θεμα.
tasos-e Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ποιο βασικό από όλα είναι αν από άλλο τηλ.η υπολογιστή μπορείς να μπεις στον λογαριασμό σου του Viber. Μπες στον λογαριασμό από τον υπολογιστή η άλλο τηλέφωνο και διέγραψε τον λογαριασμό σου εντελώς. Στο τηλέφωνο κάνε φορματ εκτός αν δε θες για να μην χάσεις τα αρχεία σου.Αλλά πρέπει να βρεις στο τηλέφωνο μήπως έχουν μείνει κατάλυπα από το Viber και να τα σβήσεις.Μετά ξαναβάλε το Viber από την αρχή σαν καινούργιος λογαριασμός. Δεν λέω ότι αυτό είναι σίγουρα η λύση αλλά το είχα κάνει μια φορά.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το έχω κάνει πάνω από 10 φορές φορματ από χτες... Τίποτα!!! Πρέπει να έχω φάει Ban..
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γιατί να έχει πρόβλημα ή συσκευή; αφού την κάνω φορματ.
tasos-e Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν έχεις να χάσεις κάτι εκτός από λίγο χρόνο. Στο δικαρτο μόνο έναν αριθμό με Viber μπορείς να έχεις.
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Φίλε τα ξέρω όλα αυτά που γράφεις εδώ και χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα