Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα φορματ το κινητό και δεν στρώνει με τίποτα!!

Συνεχίζει να μου γράφει εσφαλμενος κωδικός. Δεν μπαίνει.

Όποιος ξέρει τι φταίει ας γράψει, έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Δημοσ.

Λοιπόν... Έχει 6 μήνες που δεν μπορώ να μπω viber με τον συγκεκριμένο αριθμό, με άλλο αριθμό από το ίδιο κινητό μπαίνω κανονικά. Δεν στέλνει λέει σωστό κωδικό. Τι μπορώ να κάνω;

Έκανα φορματ το κινητό τα έσβησα όλα τίποτα.

Δημοσ.

μαλλον φταιει οτι ειναι παλιο το os του κινητου σου και η εκδοση της εφαρμογης ειναι παλια

Ευκαιρια να αγορασεις ενα πιο συνχρονο smartphone κατα προτιμηση android η ios που ειναι πιο συμβατα

Δημοσ.

Ρε συ τι λες; p8 lite έχω και λειτουργεί μια χαρά με άλλο νούμερο. Άλλου είναι το πρόβλημα φίλε μου.

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο αν είναι δικαρτο ρε μάγκες. Το θέμα είναι ότι ο ένας αριθμός ο κυρίως δηλαδή δεν μπαίνει viber και έχω θεμα.

Δημοσ.

Ποιο βασικό από όλα είναι αν από άλλο τηλ.η υπολογιστή μπορείς να μπεις στον λογαριασμό σου του Viber.

Μπες στον λογαριασμό από τον υπολογιστή η άλλο τηλέφωνο και διέγραψε τον λογαριασμό σου εντελώς.

Στο τηλέφωνο κάνε φορματ εκτός αν δε θες για να μην χάσεις τα αρχεία σου.Αλλά πρέπει να βρεις στο τηλέφωνο μήπως έχουν μείνει κατάλυπα από το Viber και να τα σβήσεις.Μετά ξαναβάλε το Viber από την αρχή σαν καινούργιος λογαριασμός.

Δεν λέω ότι αυτό είναι σίγουρα η λύση αλλά το είχα κάνει μια φορά.

Δημοσ.

Το έχω κάνει πάνω από 10 φορές φορματ από χτες... Τίποτα!!! Πρέπει να έχω φάει Ban..

Δημοσ.

Δεν έχεις να χάσεις κάτι εκτός από λίγο χρόνο.

Στο δικαρτο μόνο έναν αριθμό με Viber μπορείς να έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...