Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ανάλογα με το που είσαι.

Αν είσαι σπίτι επιλέγεις home.

Αν είσαι δουλειά επιλέγεις work.

Αν οπουδήποτε αλλού public network.

Υποτίθεται ότι με την επιλογή που κάνεις διαμορφώνεται η ασφάλεια (ή μη αν είσαι σπίτι) ώστε να προστατεύονται τα δεδομένα σου από άλλους υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο που ενδεχομένως θέλουν να στα υποκλέψουν.

Δημοσ.

Πληρης εξηγηση για το τι διαφορες εχουν τα 3 προφιλ υπαρχει εδω

http://www.sevenforums.com/tutorials/43629-network-location-set-home-work-public-network.html

Αν το θες για απλη χρηση και δεν σε πειραζει οι αλλοι υπολογιστες στο δικτυο σου να βλεπουν τα εγγραφα/εικονες/βιντεο/μουσικη σου (εξ' ορισμου), και αν δεν σε ενοχλει η π@π@ρια που λεγεται homegroup, επιλεγεις το home. Αλλιως το work.

Δημοσ.

Τι εννοεις οι υπολογιστες στο δικτυο μου ; Δεν εχω δικτυο υπολογιστων. Με την ανοδο ασφαλειας με το public που εχω,φρεναρει και ο υπολογιστης γενικα ;

Δημοσ.

Αν δεν εχεις αλλους υπολογιστες στο δικτυο σου, δεν εχει σημασια οποιο και να βαλεις. Με το public που εχεις απλα δεν θα σε εβλεπαν οι αλλοι υπολογιστες στο δικτυο σου, τιποτε αλλο.

Ας το εξηγησω πολυ χοντρικα με ενα παραδειγμα. Εχεις τον υπολογιστη σου στο δικτυο σου μονο του. Και ερχομαι εγω με ενα λαπτοπ και συνδεομαι στο δικτυο σου, χωρις να εχει σημασια τι εχω εγω ορισει (home, work ή public) στο δικο μου.

Αν το ειχες στο home θα εβλεπα οτι εχεις ορισει κοινοχρηστο απο εγγραφα, βιντεο, μουσικη, εικονες κλπ και θα ειχα προσβαση σε αυτα. Αν το ειχες στο work θα εβλεπα παλι οτι κοινοχρηστα ειχες, αλλα θα ηθελα το ονομα χρηστη και τον κωδικο σου για να εχω προσβαση σε αυτα. Αν το ειχες στο public δεν θα εβλεπα τιποτα, ουτε καν τον ιδιο τον υπολογιστη σου στο δικτυο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...