Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Στο αεροδρόμιο της Βοστώνης, ο Clay (Cusack) γίνεται μάρτυρας μιας σκηνής χάους, όταν ένα ηλεκτρονικό σήμα μετατρέπει τους εκατοντάδες χρήστες κινητών σε εξαγριωμένους δολοφόνους. Απεγνωσμένος να βρεί την αποξενωμένη γυναίκα του και τον γιό του, ο Clay ενώνει τις δυνάμεις του με ένα οδηγό τρένου και ρίχνονται στη μάχη αντιμέτωποι με την ορδή των ακούσιων δολοφόνων, την ίδια ώρα που η πόλη πέφτει σε μια αποκαλυπτική παράνοια.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tod Williams (“Paranormal Activity 2”), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Adam Alleca («The Last House on the Left»), βασισμένος στη νουβέλα του Stephen King.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Clay Riddell θα βρεθεί ο John Cusack, ενώ ο Samuel Jackson υποδύεται τον Tom McCourt, ενα μηχανικό και πρώην στρατιωτικό που μαζί με τον χαρακτήρα του Cusack εγκαταλείπουν τη Βοστώνη, ύστερα απο τον πανικό που προκαλεί το μυστηριώδες σήμα στα κινητά τηλέφωνα.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Isabelle Fuhrman, Stacy Keach, Lloyd Kaufman, Griffin Freeman, E. Roger Mitchell, Alex ter Avest, Michael Beasley, Catherine Dyer, Rey Hernandez και Joshua Mikel.

Μετά απο το υποτιμημένο “1408”, που κυκλοφόρησε το 2007, ο John Cusack και ο Samuel Jackson ξανασυνεργάζονται σε μια ακόμη ιστορία του Stephen King, που δυστυχώς φαντάζει πολύ κατώτερη απ΄’οτι περιμέναμε.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 10 Ιουνίου.

via: cinemode.gr

Την περίμενα πως και πως, έχοντας πολύ καλή εικόνα για το βιβλίο, αλλά από το τρέιλερ και εκ πρώτης όψεως μάλλον απογοητεύομαι. Μου φαίνεται πως θέλανε κάτι στα πλαίσιο ενός πρόχειρου zombie flick, είναι και της μόδας βλέπετε... αν και σε αυτό αναγνώρισα χαρακτήρες και σκηνικά από το βιβλίο οπότε ίσως απλά προτρέχω. Επίσης, γιατί στο αεροδρόμιο και όχι στη Boylston street;!;!

...η σκηνή με το παγωτατζίδικο και τις δίδυμες στο βιβλίο μέτρησε, κρίμα.

.

Περισσότερα σε λίγες ώρες μόλις το δω ;)

Δημοσ.

Πιστευω δεν θα απογοητευσει, θα ειναι τοσο τραγικο οσο το ποστερ του προϊδεάζει (τρειλερ φοαβαμαι να δω).

Δημοσ.
Λάθος πιστεύεις, καλά κάνεις και φοβάσαι :P

Την είδα τελικά, σκέτη απογοήτευση, τουλάχιστον για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο. Ούτε καν απογοήτευση βασικά, ένοιωσα κάτι ανάλογο με αυτό που ένοιωσα όταν είδα το WWZ.

Δεν είναι τόσο οι δραματικές ελλείψεις/αλλαγές από το βιβλίο. Που και πάλι, αν από το Cell βγάλεις πράγματα όπως το χάος του pulse, την εξέλιξη των phoners, τους untouchables, το πως και γιατί κατέληξαν στο Kashwak, και πολλά ακόμα, σου μένει απλά ένα ακόμα zombie flick. Αnd a bad one at that. Γενικώς η παραγωγή δίνει την αίσθηση βιασύνης. Αδιάφοροι και ρηχοί χαρακτήρες, αστεία ιστορία και εξέλιξη, ο κεντρικός ανταγωνιστής εμφανίζεται ελάχιστα, δεν εμπνέει καθόλου φόβο, και μάλιστα έχει γελοίο παρατσούκλι. Το εντελώς διαφορετικό τέλος κακά τα ψέμματα μου άρεσε περισσότερο από του βιβλίου. Και όλα αυτά με σεναριογράφο τον ίδιο τον King...

Νομίζω γενικά η ιστορία θα ταίριαζε περισσότερο σε μια μίνι σειρά παρά σε μιάμιση ώρα ταινία. Αν κάνουν έτσι και το remake του The Stand κλάφτα...

Δημοσ.

To each his own, εμένα μου άρεσε, το θέμα είναι πως μπροστά στην ταινία το βιβλίο είναι για νόμπελ λογοτεχνίας  :-D

Δημοσ.

Βλέπονταν.

Μέτρια αλλά έχω αδυναμία στην Isabelle οπότε το είδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...