bill2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 δες κάτω στο κατανεμητή τη γραμμή σου γιατι μπορεί για τον α β λογο να μην ειχε θέσεις ελεύθερες και να σου έβαλαν μόνο το 1 καλώδιο
Fronimitis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Και να το κοιταξω δεν θα καταλαβω.Δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις.. Αυριο θα ερθει τεχνικος να το φτιαξει ετσι κι αλλιως. Σας ευχαριστω και παλι ολους οσους απαντησαν και ασχοληθηκαν!Να ειστε καλα!
mitsus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αν θελεις, γραψε και ποιο ειναι το προβλημα τελικα
Fronimitis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τελικα δεν μου στειλανε τεχνικο.Αφου ειχα απειλησει πως τελος του μηνα δεν πρροκειται να πληρωσω τον λογαριασμο αφου δεν ειχα τις παροχες που επρεπε να εχω,με καλεσαν στο κινητο. Με βαλανε να ξεσυνδεσω ολα τα τηλεφωνα και το μοντεμ και μετα απο ενα τεταρτο με ξαναπηραν και ειχα τηλεφωνο ως δια μαγειας. Δεν εχω ιδεα φυσικα τι εγινε... Το πριζακι το οποιο ξεσυνδεσα δεν καταφερα να το φτιαξω και θα πρεπει μονος μου να φωναξω καποιον να μου το συνδεσει. Τωρα που εχω τηλεφωνο,πηρα μια συσκευη τηλεφωνου και ξαναπροσπαθησα να το συνδεσω αλλα δεν τα καταφερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα