Fronimitis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν και τα εχω γραψει ηδη ισως να τα εγραψα στο ποδι και να μπερδευτηκατε. Πριν βγαλω την πριζα τα υπολοιπα τηλεφωνα του σπιτιου,κι αφου μας πηραν τηλεφωνα οτι γυρισαμε σε Wind,καναν ενα συνεχομενο και γρηγορο τουτ τουτ.Στο περιπου σαν κατειλημενη γραμμη. Παιρνουμε την Wind και τους το λεμε.Kι ο εξυπνος μου λεει να βγαλω το πριζακι της Cyta,εκει που ηταν το μοντεμ.Κι απο τοτε αρχισαν τα προβληματα.Τωρα ουτε να το ξανασυνδεσω μπορω.Εκανα καθε πιθανο συνδυασμο και το μοντεμ δεν ξαναλειτουργησε.Ουτε το τηλεφωνο. Ακομα και τα υπολοιπα τηλεφωνα του σπιτιου ειναι νεκρα.Δεν κανουν τιποτα. Αρα καποια ζημια εκανα προφανως στο πριζακι,οπως το καταλαβαινω εγω..Αγορασα 2 και δεν πετυχε με κανενα.Και τωρα πια δεν πετυχαινει ουτε με της Cyta. Επισης ιντερνετ δινουν ολες οι πριζες.Τηλεφωνο οχι. Εκτος φυσικα απο αυτην που χαλασε.
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 μπες στο http://www.foritotita.gr/?page_id=362 βάζεις το τηλ σου και επιβεβαιωση ότι δεν είσαι ρομποτ υποβολή και θα σου πεί σε πιο δίκτυο ανήκεις Η wind σίγουρα έχει pots ηταν ο πατέρας μου πρίν απο λίγες μέρες αλλα πήγε στη forthnet λόγω πακέτου με νοβα
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ακόμα το τηλ νεκρό ? Προσπάθησε να βρείς τη κεντρική πρίζα και δοκίμασε εκεί και αν μπορεις απο κα΄πιο γειτονα η κανενα ηλεκτρολογο να δανειστέις ενα πολυμετρο και να δείς τι τάση έχεις Αν καλέσεις στο σταθερό σου χτυπάει ?
Fronimitis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν καλεσω στο σταθερο δεν κανει τιποτα.Τερματιζει την κληση το κινητο.
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 αχα απο τη cyta στη wind με το ιδιο αριθμο πήγες η με νεό ?
nikos903 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Νομίζω αυτό το είχα πάθει και εγώ πριν κάτι χρόνια μια φορά όταν βραχυκύκλωσα τα 2 καλώδια εκεί στην κεντρική πρίζα. Εσύ ακούμπησες καθόλου κόκκινο με μπλε; Στην δική μου περίπτωση τους έριξα άλλο ένα βραχυκύκλωμα και έστρωσε αλλά σε εσένα δεν ξέρω τι παίζει, καλύτερα να το δηλώσεις βλάβη και να πάνε να δούνε τα μηχανήματά τους εκεί στην Wind γιατί απο εκεί πρέπει να σε κόβει (αφού net έχεις κανονικά και σου λένε οτι έπρεπε να είχες και τηλ...). Να σε ξαναρωτήσω, τα τηλέφωνα που τα είχες με την Cyta? Όπου και να έβαζες συσκευή στο σπίτι είχες τηλ. ή είχες μόνο 2 συσκευές απάνω στο ρούτερ και δούλευαν;
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 αν δεν πείραξες τπτ ανέβασε λίγο τα στατιστικά της γραμμής σου να δω κάτι και πες μου πόσ μακρια είσαι απο τομαστικο γιατι πάιζει η βραχυκύκλωμα στη γραμμη η κόψιμο του 1 καλωδίου το ιντερνετ και με ενα δουλευει ενω το τηλ to pots θέλει και τα 2
sotosu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν καλεσω στο σταθερο δεν κανει τιποτα.Τερματιζει την κληση το κινητο. Κοιτα αυτο δειχνει κατα το ημισι να μην εχει ολοκληρωθει η φορητοτητα οποτε δεν δρομολογειται πουθενα η εισερχομενη κληση σου. Αλλα απο την αλλη θα επρεπε να εχες εξερχομενες ακομα και ετσι. Αρα πιθανοτατα παιζει καποιου ειδους βραχυκυκλωμα οπως λεει ο bill2015 απο πανω. Τωρα το fast busy που ακους στο ακουστικο σου σε pots γραμμη δεν ξερω ποτε το δινει, εχω χρονια voip. Δωσε βλαβη να ερθει τεχνικος να τελειωνεις.
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ελενξε πρώτα όλες της πιθανότητες και αν σου πουν για χρέωση και έτσι και έρθει και δεν κάνει τπτ η έρθει και χαλάσει μετά πο λιγο στείλε μαιλ και απαίτησε να φύγεις ατελώς μέσα στης 14 πρώτες μερες φεύγεις έτσι
Fronimitis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Θα φωναξω τεχνικο παιδια γιατι δεν ειναι κατι τελικα που μπορω να το λυσω μονος μου.Μαλλον βραχυκυκλωμα θα ειναι απο την στιγμη που δεν πετυχαινει κανενας συνδυασμος. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Tigran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Κοινώς, σου είπε Μ@λ@κιες ο τεχνικός της Wind και σε έβαλε χωρίς λόγο σε μπελάδες. Κατ' αρχάς από που κι ως που σου ζήτησε να αλλάξεις το πριζάκι; Αυτό είναι δουλειά τεχνικού. Δεν γίνεται να προτείνουν σε όποιον να'ναι, να κάνει τέτοιες τεχνικές διαδικασίες. Άσχετα αν εσύ προσωπικά μπορεί να έχεις σχετικές γνώσεις ή όχι. Εδώ στους περισσότερους το splitter/filter τους λένε να αλλάξουν και μπερδεύονται... Προσωπικά έχω αλλάξει από/προς Cyta 3 φορές (2 πήγα και 1 έφυγα) και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το τηλέφωνο πάντα καθυστερεί μερικές ώρες να έρθει και στο λένε κι όταν κάνεις την αίτηση. Στην τελευταία φορητότητα, στο σύνολο η διαδικασία έκανε 5 μέρες να ολοκληρωθεί πλήρως (να συγχρονίζω δηλαδή όπως πρέπει και να δουλεύουν όλα κομπλέ). Θα τους πεις να στείλουν δικό τους τεχνικό, ΔΩΡΕΑΝ, γιατί αυτοί σου είπαν να αλλάξεις το πριζάκι και είναι δικό τους λάθος. Άσε που άμα φέρεις άλλον τεχνικό και μετά κάτι δεν δουλεύει, θα τα ρίξουν πάνω του. Γενικά στο technical support, όλες οι εταιρίες είναι GTP! Πολλές φορές δεν ξέρουν καν τι τους γίνεται οι υπάλληλοι, άλλες φορές σου λένε θα το κοιτάξουν και θα σε πάρουν τηλέφωνο και ποτέ δεν παίρνουν κτλ.
bill2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 κλ αυτό ναι πάρα πολλές φορές έχει τύχει πάρε και πες τους για το πρόβλημα πάρτους σήμερα ώστε τη δευτέρα να στο στείλουν θα σε πάρουν απο εξωτερικό συνεργάτη που είναι η vodafone για να κανονίσετε τα ραντεβού
mitsus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να ειχες βραχυκυκλωμα ή κομενο καλωδιο απο το ζευγαρι(μονοπολο) οσο ησουνα στην cyta και να μην το καταλαβες επειδη η cyta εχει voip. Αν ερθει τεχνικος της wind και το προβλημα ειναι στον χωρο σου ( απο την εισαγωγη του ΟΤΕ μεχρι τις πριζες σου) θα χρεωθεις 29,90 ευρω( αυτο μπορει να το ελεγξει και ηλεκτρολογος). Αν το προβλημα ειναι πιο πισω, στην γραμμη, δεν χρεωνεσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα