Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα Cyta για 2 χρονια.Εκει ο τεχνικος ειδα μολις γυρισα απο την δουλεια οτι μου ειχε αλλαξει το πριζακι του τηλεφωνου με ενα δικο τους(γραφει Cyta) για να λειτουργησει το voip(μαλλον...)

Περασαν 2 χρονια και τωρα πηγα στην Wind.Το προβλημα ειναι οτι ενω εχω ιντερνετ,δεν εχω τηλεφωνο.

Οι τεχνικοι τους μου ειπαν να αλλαξω το πριζακι για να μην εχω αυτα που εχει η Cyta για το voip.Με αυτο τον τροπο θα ειχα και τηλεφωνο.Ετσι αγορασα ενα απλο.

Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω απο χτες να το συνδεσω με οτι συνδυασμο κι αν εκανα.

Ανεβαζω φωτογραφιες μπας και βγαλετε ακρη εσεις για να με βοηθησετε.

Ειναι οντως δικο μου το λαθος ΄η μηπως δεν εχω τηλεφωνο απο βλακια της Wind;

Περα απο το πριζακι παιζει να μου τοποθετησε και τιποτα αλλο η Cyta και δεν το βρισκω;

post-155018-0-12569500-1465587088_thumb.jpg

post-155018-0-26290100-1465587105_thumb.jpg

post-155018-0-54243600-1465587109_thumb.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για δοκίμασε να ενώσεις μαζί τα μπλέ και μαζί τα κόκκινα. Μετά έτσι όπως θα είναι 2 και 2 τα βάζεις στις μεσαίες θέσεις.

Δημοσ.

βαλε τα 2 μπλε στην 2ρι επαφη και τα 2 κοκκινα στην τριτη επαφη.

ρωτα αν ο παροχος σου δινει τηλέφωνο μεσο voip η με τον κανονικο τροπο απο την πριζα.

Δημοσ.

δεν χρειαζοταν καν να αλλαξεις πριζακι.εβαζες σπλιττερ και ενωνες την εξοδο phone Με την δευτερη υποδοχη.

προσοχη επισης διοτι δεν πρεπει να πιασεις πολλες φορες ολα τα ζευγαρια μαζι διοτι ενα ζευγαρι απο ολα ειναι αναπληρωματικο μεχρι κατω τον κατανεμητη που δεν το συνδεουμε για διαφορους λογους διοτι μπορει να κανει προβλημα.αν εχεις τηλεφωνο θα πρεπει να σου δινει και ταση 48 εως 51 volt περιπου στο ζευγαρι που ερχεται απο τον κατανεμητη.τωρα θελει δοκιμες γιανα δεις ποιο ειναι το αναπληρωματικο ποιο ειναι αυτο που φερνει την υπηρεσια και ποιο /ποια που παει στο δωματιο

Δημοσ.

δεν χρειαζοταν καν να αλλαξεις πριζακι.εβαζες σπλιττερ και ενωνες την εξοδο phone Με την δευτερη υποδοχη.

προσοχη επισης διοτι δεν πρεπει να πιασεις πολλες φορες ολα τα ζευγαρια μαζι διοτι ενα ζευγαρι απο ολα ειναι αναπληρωματικο μεχρι κατω τον κατανεμητη που δεν το συνδεουμε για διαφορους λογους διοτι μπορει να κανει προβλημα.αν εχεις τηλεφωνο θα πρεπει να σου δινει και ταση 48 εως 51 volt περιπου στο ζευγαρι που ερχεται απο τον κατανεμητη.τωρα θελει δοκιμες γιανα δεις ποιο ειναι το αναπληρωματικο ποιο ειναι αυτο που φερνει την υπηρεσια και ποιο /ποια που παει στο δωματιο

Καλα σοβαρα τωρα;Και τι με βαλανε και το αλλαξα;Νταξει δεν υπαρχουν οι τυποι...Η πλακα ειναι ομως οτι και πριν το βγαλω δεν ειχαμε τηλεφωνο.Ιντερνετ κανονικα.

Ουτε ενα ενα ουτε 2 μαζι καλωδια καταφερα να το κανω να δουλεψει...Κι η πλακα ειναι οτι τωρα ουτε καν ιντερνετ δεν μπορω να εχω απο αυτη την πριζα.

βαλε τα 2 μπλε στην 2ρι επαφη και τα 2 κοκκινα στην τριτη επαφη.

ρωτα αν ο παροχος σου δινει τηλέφωνο μεσο voip η με τον κανονικο τροπο απο την πριζα.

Ουτε τα 2 μπλε στην 2η και τα κοκκινα στην 3η πετυχε,ουτε το αναποδο.Ασε θα σκασω...

Για δοκίμασε να ενώσεις μαζί τα μπλέ και μαζί τα κόκκινα. Μετά έτσι όπως θα είναι 2 και 2 τα βάζεις στις μεσαίες θέσεις.

Δεν πετυχε φιλε μου δυστυχως...

Λετε με τις πολλες δοκιμες να τα καταστρεψα;

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν ενα μπλε κι ενα κοκκινο συνδεδεμενα μονο που δεν προσεξα που.

Τα αλλα 2 (το αλλο μπλε και το αλλο κοκκινο) ηταν στον αερα.Δεν τα ειχαν συνδεσει.

Ναι στα κεντρικα τα συνδεω.

Παιζει απο τις πολλες δοκιμες να εκανα ζημια;

Εχω κανει εις διπλουν καθε πιθανο συνδυασμο.Ακομα και της cyta το πριζακι προσπαθησα να ξαναβαλω..

Δημοσ.

Αν δεν θυμασαι πιο ζευγαρι ηταν θελει δοκιμες για να βρεις πιο ειναι το σωστο η αλλιώς γμνώνει ένα καλόδιο που πάει στο τηλ απο τη μια ακρη και δοκιμαζεις σε συνδιασμους τα καλωδια τωρα αν εχεις πολυμετρο βοηθαει τρελα

Δημοσ.

Αν δεν θυμασαι πιο ζευγαρι ηταν θελει δοκιμες για να βρεις πιο ειναι το σωστο η αλλιώς γμνώνει ένα καλόδιο που πάει στο τηλ απο τη μια ακρη και δοκιμαζεις σε συνδιασμους τα καλωδια τωρα αν εχεις πολυμετρο βοηθαει τρελα

Μου το εξηγεις λιγο αυτο γιατι δεν το καταλαβα λογω περιορισμενων γνωσεων στο τεχνικο κομματι;

Τωρα για πολυμετρο αν ειναι να με βοηθησει παω αυριο να παρω ενα.

Δημοσ.

Άμα το άλλο ζεύγος ήταν στον αέρα τότε όπως τα λέει ο poulinos πρέπει να είναι τα πράγματα, θα έχεις το κανονικό ζεύγος και το δεύτερο που δεν πρέπει να συνδέσεις.

Βάλε ένα τηλέφωνο στην πρίζα, βάλε το ακουστικό στο αυτί και δοκίμαζε συνδυασμούς με τα καλώδια πάνω στην πρίζα. Όταν ακούσεις μπίπ άστο.

Ούτε φίλτρα μην βάλεις ούτε τίποτα, μετά αυτά.

Καλά μόνο μια πρίζα έχεις στο σπίτι;

Δημοσ.

Άμα το άλλο ζεύγος ήταν στον αέρα τότε όπως τα λέει ο poulinos πρέπει να είναι τα πράγματα, θα έχεις το κανονικό ζεύγος και το δεύτερο που δεν πρέπει να συνδέσεις.

Βάλε ένα τηλέφωνο στην πρίζα, βάλε το ακουστικό στο αυτί και δοκίμαζε συνδυασμούς με τα καλώδια πάνω στην πρίζα. Όταν ακούσεις μπίπ άστο.

Ούτε φίλτρα μην βάλεις ούτε τίποτα, μετά αυτά.

Καλά μόνο μια πρίζα έχεις στο σπίτι;

Οχι οι αλλες δουλευουν αλλα μονο για ιντερνετ.Το τηλεφωνο δεν δουλευει.Σε καμια πριζα.

Τωρα με αυτην που εβγαλα να εκοψα το τηλεφωνο το θεωρω απιθανο και να μην δουλευει γενικα στο σπιτι.

Τωρα δεν τα ξερω κιολας και γινομαι ερμαιο σε οτι κι αν πει ο καθε παροχος..

Δημοσ.

Ποιο ρούτερ σου δώσανε;

Νομίζω η WIND δεν το έχει γυρίσει ακόμα σε VoIp.

Το θέμα είναι οτι εκεί που έχεις ίντερνετ στην ίδια πρίζα θα έπρεπε να έχεις και τηλέφωνο... Αν βάλεις δηλαδή το τηλέφωνο στην πρίζα του ρούτερ (σε αυτήν που δουλεύει) πριν το σπλίτερ δεν ακούγεται τίποτα;

Αυτή που πειράζεις είναι η κεντρική πρίζα του σπιτιού; Τα τηλέφωνα με την Cyta που τα είχες συνδεμένα;

Δημοσ.

Ποιο ρούτερ σου δώσανε;

Νομίζω η WIND δεν το έχει γυρίσει ακόμα σε VoIp.

Το θέμα είναι οτι εκεί που έχεις ίντερνετ στην ίδια πρίζα θα έπρεπε να έχεις και τηλέφωνο... Αν βάλεις δηλαδή το τηλέφωνο στην πρίζα του ρούτερ (σε αυτήν που δουλεύει) πριν το σπλίτερ δεν ακούγεται τίποτα;

Αυτή που πειράζεις είναι η κεντρική πρίζα του σπιτιού; Τα τηλέφωνα με την Cyta που τα είχες συνδεμένα;

Ρουτερ δεν μου δωσανε γιατι ειχα ενα TP-Link και προτιμησα ενα ταμπλετ που δινανε.

H wind επιμενει οτι δεν εχει voip.Σε οσα τηλεφωνα κι αν μιλησα μαζι τους.

Οχι δεν ακουγεται τιποτα.Τελειως νεκρα.Βεβαια πριν βγαλω την πριζα εκαναν ενα συνεχομενο τουτ τουτ οποτε ισως να παιζει ρολο αυτη η πριζα αν και δεν ειναι κεντρικη.Μονο το μοντεμ κουμπωνα εκει για πολλα χρονια,σε οποια εταιρεια κι αν πηγα.

Μαλλον θα πρεπει να φερω τεχνικο..Δεν βλεπω να τα βγαζω περα μονος μου.

Δημοσ.

Χμμμ αν δεν εχεις voip δεν δικαιολογειται αυτό να μην εχεις τηλ και νετ μηπως δεν εχει ενεργοποιηθει η γραμμη σου ακομα στο 100%

Σε πρώτη φάση πάρε πάροχο και ρώτα εαν εχει τελειώσει η μεταφορά της γραμμής σου.Μετά δεν ξέρω τι να σου πω βγάλε φώτο όλα τα πριζακια και ανεβασε τα μπας και βγαλουμε ακρη αλλα εδω παει το ριτο αλλο απο φωτο αλλο να εισαι εκει.

Δημοσ.

Φιλε μου αν η τηλεφωνια σου ειναι pots οπως λεει η wind ( δεν γνωριζω τι δινει) ειναι αδυνατο να εχεις σε μια πριζα ιντερνετ αλλα οχι τηλεφωνια (μιλαμε για αυτες που δουλευουν). Οταν βαλεις ενα τηλεφωνο απευθειας στις πριζες που εχουν νετ εχεις καποιον ηχο στο ακουστικο? Μηπως δεν εχει ολοκληρωθει η αλλαγη του παροχου σου και δεν παιζει ακομα το τηλεφωνο σου ετσι και αλλιως? 

Σχετικα με την πριζα που αλλαξες, σε αυτην εχει τωρα νετ? Πριν ειχες νετ σε ολες τι πριζες σου αν εβαζες το μοντεμ εκει? Για να καταλαβοιυμε αν ειναι συνδεδεμενη με τις υπολοιπες που εχουν τωρα νετ η εχει γινει καμια περιεργη συνδεση στην καλωδιωση σου μεσα στις πριζες.

ΘΑ μπορουσες να βαλεις το μοντεμ της cyta πανω και να δεις αν εχεις τηλεφωνο πανω απο εκει. Στην περιπτωση αυτη ακομα δεν εχει γινει καποια αλλαγη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...