Surriento Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, ήθελα να αναφέρω την δικιά μου εμπειρία.. έχω ένα imac early 2008 η apple δικαιολογημένα το θεωρεί vintage.. Τον Δεκέμβριο του 2015 του έβαλα τον ssd Crucial BX200.. εσωτερικό... το μηχάνημα έκτοτε πετάει τελευταία έκδοση el capitan τελευταίο office δεν προλαβαίνω να κλικάρω και τα προγράμματα ανοίγουν στο φτερό.. η RAM είναι 6 GB 2
Chris M Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Τα Office είναι αυθεντικά; Στο κάνει και σε άλλα προγράμματα; Boot time ?
oykas2001 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έχω κι εγώ τον ίδιο υπολογιστή, iMac late 2012, η αλήθεια είναι ότι στο office έχει μια καθυστέρηση που είναι μάλλον από το πρόγραμμα, αλλά στον MacBook pro mid 2012 που έχω βάλει Samsung evo 850 256 giga και 16 giga μνήμη, πετάει, μιλάμε η διαφορά είναι απίστευτη. Σκεφτόμουν κι εγώ αναβάθμιση του iMac αλλά είναι δύσκολο, συν ότι θέλει εργαλεία (το ifixit έχει ένα πακετάκι όλα μαζί, αλλά βγαίνει ακριβά νομίζω) κι επίσης φοβάμαι το ξεκολλα-κόλλα της οθόνης. Ο μεν δίσκος-αν ανοίξει- είναι εύκολος, η δε μνήμην είναι πιο δύσκολη καθώς πρέπει να μάθεις σχεδόν όλα τα εξαρτήματα από μέσα. Στο μοντέλο προηγούμενης χρονιάς η αναβάθμιση είναι πολύ εύκολη, δεν είναι κολλημένη η οθόνη. Προσανατολίζομαι σε εξωτερικό ssd, αλλά πρέπει να λέω χρόνο και ακριβείς οδηγίες. Ψάχνω επίσης για κάποιο εξουσιοδοτημένο μαγαζί να το κάνω, αλλά είμαι Κομοτηνή, οπότε δύσκολο κι αυτό...
an19gi75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Φίλε oyka αν ψάξεις βρίσκεις μαγαζιά που δέχονται να επισκευάζουν από επαρχία. Εγώ βρήκα την i-system που είναι όπως λένε είναι επίσημοι επισκευαστές. Έχω ρωτήσει και στην ired. Το office είναι το συνδρομητικό. Το πρόβλημα ταχύτητας είναι μόνο στις εφαρμογές του office και στον χρόνο εκκίνησης. Έχω mbpro 2013 με ssd και όλα πάνε σφαίρα. 1
oykas2001 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Κι εγώ το συνδρομητικό έχω, απο ένα tablet που είχε μαζί τη σουίτα. Βέβαια, σε λίγες μέρες λήγει κι επειδή το χρησιμοποιώ πολύ , περιμένω να μου έρθει η ολοκληρωμένη έκδοση γιατί θέλω να το βάλω και στο MacBook. Φυσικά θα το απεγκαταστησω και θα το εγκαταστησω απο την αρχή μιας και δω διαφορά, αν και δεν το πιστεύω και πολύ... Πάντως αν κανένα καλό παιδί έχει ευκαιρο κανέναν οδηγό για να βάλουμε εξωτερικό ssd με El Capitan, θα ήταν καλοδεχούμενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα