an19gi75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Συγκεκριμένα για να ανοίξει το office 2016 χρειάζονται 108(!) δευτερόλεπτα. Σηκώνει ssd; Γνωρίζουμε το κόστος;
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Σηκώνει ssd, εννοείται. Το θέμα είναι όμως μήπως παίζει κάτι άλλο, γιατί δεν δικαιολογείται να κάνει 1.5 λεπτό για να ανοίξει office.
an19gi75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Άλλα προγράμματα ανοίγουν αμέσως, π.χ. safari. Αν ανοίξω τις ρυθμίσεις αργεί πολύ. Το χειρότερο είναι το office και το spotify. Πώς ελέγχω τι άλλο μπορεί να παίζει στραβά;
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πόση μνήμη έχεις ? Ναι παίρνει SSD αν είναι το slim μοντέλο (που μάλλον αυτό είναι ) είναι όμως και λίγο μανουριτσα.. Αλλά με την ευκαιρία θα πω και κάτι,ένα σύνηθες λάθος που γίνεται είναι να προσπαθούμε σε Mac να δουλέψουμε προγράμματα που είναι πολύ πιο friendly στα Windows μερικά από αυτά είναι το Office for mac η Adobe suite και πολλά άλλα, γι'αυτο και η osX πλατφόρμα έχει τα δικά της προγράμματα γι'αυτον τον σκοπό.. σε σχέση με αυτα τα προγράμματα λοιπόν μια καθυστέρηση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 1
an19gi75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Η μνήμη είναι 8Gb. Αυτό που φοβάμαι είναι πως από ό,τι έχω δει πρέπει να ξεκολλήσουν την οθόνη και μάλλον γιααυτό το λόγο θα τον πάω στο istorm, αλλά φοβάμαι το γδάρσιμο. Για το δεύτερο που αναφέρεις, έχω και ένα macbook pro με ssd του 2013 και δεν έχω πρόβλημα ταχύτητας, το μηχάνημα πετάει με αυτά που του έχω βάλει. Το office ανοίγει σφαίρα. Γνωρίζετε αξιόπιστο service εκτός του επίσημου;
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Σφαίρα σε σχέση με το iMac και συμφωνώ αφού έχεις SSD οχι σφαίρα όμως σε σχέση με τα windows και σε σχέση με το "Pages".. Λόγω Hackint0sh εχω την δυνατότητα σε ακριβώς ίδιο hardware να τρέχω και τα δυο λειτουργικά,με τα προγράμματα τους και τα συμπεράσματα μου είναι ακριβώς αυτά που έγραψα πιο πάνω. Υπάρχουν φιλικα προγράμματα ως προς τα Win και φιλικά ως προς το osX. Αλλά αυτά εγκυκλοπαιδικά, Προσανατολίσου σε ram και ssd upgrade και όπως σωστά λες σε servis που να είναι αναγνωρισμένο να έχει καλές κριτικές,και να εγγυάται την δουλειά του.
eliask Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Λάβε υπόψη σου πως το office 2016 ´εχει θεματάκια σε ανταπόκριση στα mac... Εμένα σε macbook pro 2014 με ssd και 8gb ram δεν ανοίγουν τόσο γρήγορα ´οπως για παράδειγμα ανόιγουν σε windows έκδοση με παρομοίο configuration.... Αλλά νομίζω πως είναι θέμα software που ίσως διορθωθει σε μελοντική αναβάθμιση του office, 1
an19gi75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το word επίσης lagαρει όταν αρχίσεις και γράψεις τις δυο-τρεις πρώτες λέξεις, και βγάζει το χρωματιστό δίσκο για περίπου δέκα δευτερόλεπτα. Το κάνει σε κάθε νέο έγγραφο. 1
jgeorgiou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ψηφίζω SSD θα δεις μεγάλη βελτίωση , πάρε έστω εναν 240 φθηνό με 60-70ευρώ αν δεν μπορείς να πάρεις τον samsung 250GB 850EVO με 25 ευρώ παραπανω 1
an19gi75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά επικοινώνησα με istorm και μου είπαν πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν σηκώνει αναβάθμιση (είναι το λεπτό μοντέλο imac 2012). Ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί που ίσως να το αναλάμβανε; Να είναι αξιόπιστο, αν γίνετε να έχετε προσωπική εμπειρία. Νομίζω ότι για να γίνει η αλλαγή πρέπει να ξεκολλήσει η οθόνη.
an19gi75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δηλαδή να φορτώνει το λειτουργικό από εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα