Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το πήρα ακόμη αλλά από review που είδα η διαδικασία είναι απλούστατη, βάζεις sd κάρτα και με δυο κλικ από την εφαρμογή του κινητού κάνει το backup. 

Ο 500άρις σίγουρα είναι πιο αργός, έχει ενσύρματη σύνδεση usb 2.0 αντί 3,0, σίγουρα θα έχει διαφορά ασύρματα (δεν αναφέρεται καν), δεν έχει sd port, είναι διπλάσιος σε βάρος και διαστάσεις.

Ο ένας χωράει σε τσέπη και ο άλλος θέλει οπωσδήποτε τσάντα.

Προσωπικά προτιμώ φορητότητα και ταχύτητα, αν ήταν να πάρω μηχανικό έπαιρνα και κανονικό ενσύρματο.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να βάλω τις ταινίες των μικρών από το να έχω 3-4 usb sticks καλός είναι ο seagate. .. μια φορά θα τις περάσω και μετά όλα ασύρματα. ...

Δημοσ.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να χρησιμοποιησει καποιος το app της Toshiba. H Toshiba εχει συνεργαστει και με "τριτες" εταιρειες για να υποστηριξουν τους ασυρματους δισκους της με τις εφαρμογες τους. Λεπτομεριες εδω:

http://www.toshiba-personalstorage.net/en/support/download/hdd/ot_apps/

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να χρησιμοποιησει καποιος το app της Toshiba. H Toshiba εχει συνεργαστει και με "τριτες" εταιρειες για να υποστηριξουν τους ασυρματους δισκους της με τις εφαρμογες τους. Λεπτομεριες εδω:

http://www.toshiba-personalstorage.net/en/support/download/hdd/ot_apps/

Στη θεωρία ναι. Στην πράξη έχεις δει πως λειτουργει; Στο e-strong που δοκίμασα δεν είδα κάποια συνεργασία. Μετά απο αρκετό manual ψάξιμο, τον έκανα να το βλέπει σα δικτυακό σκληρό δίσκο... Ξερεις κάτι παραπάνω; 

Δημοσ.

Στη θεωρία ναι. Στην πράξη έχεις δει πως λειτουργει; Στο e-strong που δοκίμασα δεν είδα κάποια συνεργασία. Μετά απο αρκετό manual ψάξιμο, τον έκανα να το βλέπει σα δικτυακό σκληρό δίσκο... Ξερεις κάτι παραπάνω; 

Προς το παρον οχι γιατι δεν εχω προλαβει να τον πολυπειραξω εκτος του να δω οτι δουλευει κ να κανω καποιες δοκιμαστικες μεταφορες.

Για την sd εχει one button backup που ρωτησε καποιος (απο και προς). Ολα αυτα δοκιμη μεσω iphone.

Προσωπικα θελω να δοκιμασω τον ES File Explorer μεσω android οπου πιστευω οτι θα τον βλεπει σαν δικτυακο (οπως βλεπει κ το lan του σπιτιου που του επιτρεπω), θεωρω με τη δομη των φακελων που εχει ηδη.

Για φορητο backup που τον θελω (ελαφρυς, τσεπη, ασυρματος&ενσυρματος, one button sd backup) ειναι οτι πρεπει. Η εωαλλακτικη θα ηταν ενα καλο γρηγορο φλασακι 128gb, το οποιο απο εξωτερικο π.χ. mymemory πιστευω θα ηθελα 30+ ευρω και δεν θα ειχα την ασυρματη ευελιξια, την δυνατοτητα πολλαπλων χρηστων κ κυριως την υποστηριξη iphone που εγγενως δεν υποστηριζει usb.

Μολις βρω χρονο θελω να κοιταξω μηπως καποιος ψαγμενος εχει φτιαξει κανενα δικο του λογισμικο για τον δισκο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις τον αγορασα και εγω, τον εβαλα να φορτιζει και τον συνδεσα με το κινητο μου. Έδωσε 10 ώρες αυτονομία και μέσω ΕS File Explorer μπορείς τον διαχειριζεσαι όπως θελεις

Επεξ/σία από hexdec
Δημοσ.

Προς το παρον οχι γιατι δεν εχω προλαβει να τον πολυπειραξω εκτος του να δω οτι δουλευει κ να κανω καποιες δοκιμαστικες μεταφορες.

Για την sd εχει one button backup που ρωτησε καποιος (απο και προς). Ολα αυτα δοκιμη μεσω iphone.

Προσωπικα θελω να δοκιμασω τον ES File Explorer μεσω android οπου πιστευω οτι θα τον βλεπει σαν δικτυακο (οπως βλεπει κ το lan του σπιτιου που του επιτρεπω), θεωρω με τη δομη των φακελων που εχει ηδη.

Για φορητο backup που τον θελω (ελαφρυς, τσεπη, ασυρματος&ενσυρματος, one button sd backup) ειναι οτι πρεπει. Η εωαλλακτικη θα ηταν ενα καλο γρηγορο φλασακι 128gb, το οποιο απο εξωτερικο π.χ. mymemory πιστευω θα ηθελα 30+ ευρω και δεν θα ειχα την ασυρματη ευελιξια, την δυνατοτητα πολλαπλων χρηστων κ κυριως την υποστηριξη iphone που εγγενως δεν υποστηριζει usb.

Μολις βρω χρονο θελω να κοιταξω μηπως καποιος ψαγμενος εχει φτιαξει κανενα δικο του λογισμικο για τον δισκο.

Αυτό με το custom λογισμικό ελπίζω και γω!! Οχι οτι και όπως είναι δε κάνει δουλειά, απλά για πολλες απλές λειτουργίες είναι ταλαιπωρία χωρίς λόγο.

Δημοσ.

τον πηρα κι εγω εχθες, ευχαριστω τον TS. Μεχρι και εχθες το απογευμα ισχυε κανονικα η προσφορα, που πηγα Mall.

Αυτο που είδα μεχρι στιγμής είναι πως μεσω iOS που ασχολήθηκα, για να συνδεθείς χρειάζεται μια εφαρμογή, την οποια δεν την εχει κατασκευάσει η Toshiba, αλλά μετά απο πολύ ψαξιμο, επεσα σε καποιο document στο support, που παρεπεμπε στην εφαρμογή αυτή.

https://itunes.apple.com/us/app/wireless-ssd-for-toshiba-ver2/id1017645662?mt=8

η οποία στο iOS 9.3.2 κρασάρει διαολεμένα, ενώ δεν δίνει την δυνατότητα επιλογής πολλών ταυτόχρονα φωτογpαφιών για upload στον δίσκο.

Προσπάθησα μεσω του Goodreader, το οποίο έχω και υποστηρίζει τον δίσκο, αλλα το UI είναι πολυ κακό, ενώ δεν σου δίνει preview των αρχειων μεσα απο την εφαρμογή, αν πρώτα δεν τα κανεις download (ούτε σου δινει δυνατότητα προεπισκόπισης των τοπικων φωτογραφιών σου μέσα απο την εφαρμογή).

Ψαχνοντας για καποια δωρεαν εφαρμογή να δοκιμασω, έπεσα πανω στην https://itunes.apple.com/us/app/fileexplorer-free/id510282524?mt=8 (η οποία έχει και επι πληρωμή έκδοση, την οποια όμως δεν εχω μελετησει ακομα) και η οποία προσπερνά τους περιορισμούς της "επισημης" εφαρμογής,

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα, μιας και ισχυει ακομα η προσφορα, αλλα κυριως να ρωτησω αν καποιος απο τους κατοχους τον εχει ανοιξει να μας πει αν ειναι αποσπωμενος ο ssd.

Δημοσ.

Από ταχύτητα μεταφοράς πώς πάει;

Είναι ρε γμτ από αυτά που λες "τι καλή φάση" αλλά αναρωτιέσαι αν όντως το χρειάζεσαι...

Δημοσ.

Πολύ γρήγορο, ειδικά σε usb 3 ξεπερνάει τα 100mb/s

Τελικά κατάφερε κανείς να το δουλέψει σε android με κάποια εφαρμογή εκτός από τη δικιά του? 

• Like 1
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα, μιας και ισχυει ακομα η προσφορα, αλλα κυριως να ρωτησω αν καποιος απο τους κατοχους τον εχει ανοιξει να μας πει αν ειναι αποσπωμενος ο ssd.

Λοιπον παιδια τον αγορασα και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τον ανοιξω να μου φυγει η περιεργεια! Μολις τον ανοιξα βλεπω μια μπαταρια να πιανει το μεγαλυτερο μερος του εσωτερικου και στο πανω μερος μια μικρη πλακετα. Παει λεω δεν υπαρχει κοινος ssd μεσα. Γυρνωντας ομως αναποδα την πλακετα τσουπ, νασου ενας msata ssd ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΣ. Και το ονομα αυτου TOSHIBA THNSNJ128GMCT. Δε με χαλασε καθολου μιας και βλεπω ειναι και mlc και με ενα τετοιο http://www.ebay.com/itm/381827655887?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT μπαινει και σε desktop. B)

• Like 4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οριστε και μετρησεις τοποθετημενος κατα τον παραπανω τροπο σε λαπτοπ με sata2. Ομολογω τετοια αποτελεσματα βλεπω και με τον ocz arc100 που επισης εχω. Αντε λοιπον, ξηλωστε τον και εσεις τωρα. :-) .

post-131701-0-97171000-1480699576_thumb.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...