default Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπον παιδια τον αγορασα και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τον ανοιξω να μου φυγει η περιεργεια! Μολις τον ανοιξα βλεπω μια μπαταρια να πιανει το μεγαλυτερο μερος του εσωτερικου και στο πανω μερος μια μικρη πλακετα. Παει λεω δεν υπαρχει κοινος ssd μεσα. Γυρνωντας ομως αναποδα την πλακετα τσουπ, νασου ενας msata ssd ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΣ. Και το ονομα αυτου TOSHIBA THNSNJ128GMCT. Δε με χαλασε καθολου μιας και βλεπω ειναι και mlc και με ενα τετοιο http://www.ebay.com/itm/381827655887?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT μπαινει και σε desktop. Πως το ανοιξες το κουτι? Ηταν ευκολο?
user27 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πως το ανοιξες το κουτι? Ηταν ευκολο? Ειναι λιγακι δυσκολο και θελει υπομονη. Χρησιμοποιησα το γνωστο πλαστικο π@π@ρακι που ειναι σαν πενα κιθαρας. Ξεκινησα απο τη γωνια που βρισκεται αναμεσα απο την sd θυρα και τη usb θυρα και στη συνεχεια αργα αργα το πηγαινα κυκλικα αφηνοντας απειραχτη τη μια μεγαλη πλευρα, μιας και ανοιξε προτου παω και σε αυτη. Οι παραπλευρες απωλειες της επιχειρησης ειναι τα σπασμενα εσωτερικα κλιψακια των τριων πλευρων. Δηλαδη ετσι οπως τον εχω τωρα προεξεχει το καπακι λιγο απτις τρεις πλευρες αλλα πιστευω αν χρειαστει, θα κολλησω τα κλιψακια με logo και θα εφαρμοσει παλι καλα. 1
MrBananaz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι λιγακι δυσκολο και θελει υπομονη. Χρησιμοποιησα το γνωστο πλαστικο π@π@ρακι που ειναι σαν πενα κιθαρας. Ξεκινησα απο τη γωνια που βρισκεται αναμεσα απο την sd θυρα και τη usb θυρα και στη συνεχεια αργα αργα το πηγαινα κυκλικα αφηνοντας απειραχτη τη μια μεγαλη πλευρα, μιας και ανοιξε προτου παω και σε αυτη. Οι παραπλευρες απωλειες της επιχειρησης ειναι τα σπασμενα εσωτερικα κλιψακια των τριων πλευρων. Δηλαδη ετσι οπως τον εχω τωρα προεξεχει το καπακι λιγο απτις τρεις πλευρες αλλα πιστευω αν χρειαστει, θα κολλησω τα κλιψακια με logo και θα εφαρμοσει παλι καλα. Πιο λεπτομερής περιγραφή και από το 50 shades of grey. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα