Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Αγόρασα πρόσφατα ένα laptop (lenovo) από electroholic με windows 10 μέσα. Στο site του καταστήματος, στα περισσότερα laptops έχει ένα link σ'ένα pdf με οδηγίες σε περίπτωση που τα windows δεν είναι στα ελληνικά. Εδώ το pdf: Link.png Site: http://www.electroholic.gr/files/Manual/Windows10.pdf

Ακολούθησα τις οδηγίες μέχρι και το βήμα 27... Στο βήμα 28 όμως, ενώ αυτού του λέει ελληνικά σε όλα, σ'εμένα στα "Οθόνη υποδοχής" και "Νέους λογαριασμούς χρηστών", η "Γλώσσα εμφάνισης" μου έλεγε polski. Επομένως, δεν έκανα αντιγραφή των ρυθμίσεων όπως έλεγε στο τελευταίο αυτό βήμα. Τώρα λοιπόν, όταν ανοίγει το laptop μου έχει την οθόνη υποδοχής (και όταν το κλείνω) στα πολωνικά. Το google δεν με έχει βοηθήσει πολύ. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το διορθώσω;

ps. έχω μόνο έναν χρήστη.

Δημοσ.

να προσθέσω ότι παρατήσησα ότι και άλλα features είναι στα πολωνικά, όπως η οθόνη όταν πατάω ctrl alt del...  :(  :angry:

Δημοσ.

Κατι μου θυμιζει αυτο το κολλημα, αλλα δεν θυμαμε πως ακριβως το λυσαμε.

Στην σελιδα 14:

Δοκιμασε να ενεργοποιησεις μια αλλη γλωσσα, που γνωριζεις, σαν προεπιλεγμενη.

Αν δουλεψει κανε ξανα την διαδικασια για την ελληνικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τελικά το έλυσα! Απλώς έπρεπε να κάνω και το τελευταίο βήμα του οδηγού, δικό μου λάθος ήταν δηλαδή. Με μπέρδεψε το screenshot του βήματος 28, επειδή έλεγε παντού ελληνικά, ενώ σ'εμένα έλεγε ακόμα κάπου πολωνικά. Αν τσεκάρεις τα δύο κουτάκια, λέει πια παντού Ελληνικά και έπειτα είσαι έτοιμος να πατήσεις αντιγραφή ρυθμίσεων (for future reference :-D ).
Επεξ/σία από Koromaru

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...